Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnş knk zamanla.. şimdilik astrayla yollarda mobilet fln avlıyom ben bi de bazen köylü kızları denk geliyo. Sararsa gel takılalım sarmazsa hayır demen yeterli
1.5 Crdi era avlanma konusunda eğitim görmüş arkadaş çevresi sağlam kötü alışkanlığı yok, namuslu, dişisine sahip çıkan sağlığı sıhhati yerinde sürüngen aracımız 1.3 ctdi astranıza taliptir. Araç başında başlık parası pazarlığı yapılır...

1.5 Crdi era avlanma konusunda eğitim görmüş arkadaş çevresi sağlam kötü alışkanlığı yok, namuslu, dişisine sahip çıkan sağlığı sıhhati yerinde sürüngen aracımız 1.3 ctdi astranıza taliptir. Araç başında başlık parası pazarlığı yapılır...
Ayyy ben de niyetimi hemen belli mi etsem yoksa kendimi biraz ağırdan mı satsam acaba <3
Knk aslında ikisi evlense çocukları kesin supersport olur, küçüklükten pistlere yollarız

Ayyy ben de niyetimi hemen belli mi etsem yoksa kendimi biraz ağırdan mı satsam acaba <3
Knk aslında ikisi evlense çocukları kesin supersport olur, küçüklükten pistlere yollarız
55ea563bf018fbb8f87953cc

Dedemin atari dükkanı/internet kafesi vardı abi:D 5 yaşımdan 15 yaşıma kadar sabah 9 akşam ezanına kadar dedemin dükkandaydım olsun o kaar.Direksiyonda daha 35 bin km yapmışlığım var anca nova 3:D

Son düzenleme:
Eyvallah pek çok motorlu sinirli hatta trafik polisi gibi davranıyor da araçların hiç mi suçu yok? Aziz yıldırım sinyal vermiş mi, hayır. Motorlu dikkatsiz olsa adamın ölüm riski var. Kurallara uymayan insanlar yüzünden Barkın Bayoğlu geçen hafta öldü, herkes kurallara uyacak bu trafikte. Motorlu da otomobil kullanan da.

Katılıyorum, benim eleştirdiğim kafasına kamera takanın kendini bir şey sanması. Youtube motovlog çöplüğü. Bilmem kaç tane videosunda şu şunu yaptı bu bunu yaptı millete laf atan tipler, başka bir videoda trafik canavarlığında çığır açıyor. Yoksa efendi gibi giden motosikletlilere bir şey diyen yok.

İddia ediyorum yüzdeye vurulsa araba kullananlar arasında kurallara uyan kişi sayısı motosiklet kullanırken kurala uyan kişi sayısından fazladır.

Motosikletleri fark edin, üstümüze kırmayın vs. diyorlar. Bu onlara özgü bir şey değil ki, motosiklete o hareketi yapan dengesizler bana sana başka araba sürücülerine de aynı şeyi yapıyor. Her yanlış yapana küfür eden, peşinden koşup hareket yapan bir gün duvara toslar. O videoları yapanlar videolarında öyle bir konuşuyorlar ki sanki tüm araba sürücüleri anlaşmışız, kendi aramızda çok iyi anlaşıyoruz, herkes bir birine yol veriyor, iş motosikletliye gelince bilerek üstüne sürüyoruz.

2008 kasa a3 fren lambasi nasil degisir gencler en son bostancida iki dk da degistirdiler ama su an oraya yakin degil arac lambasi alacam 3 5 lirayada stop sokme vs bilen varsa yardim ediversin

1200 kg ağırlığındaki bir aracın (Megane 1) 185/65/14 ebatlarında lastik basınçları sizce ne olmalıdır?
Kendi kılavuzu 2 bar yani 29psi gösteriyor ama benzikliklerde 36psi diyor. 32-33psi kullansam nasıl olur?
Ön-arkaları farklı kullansam daha mı iyi olur?
Hocam fabrika ne diyorsa onu yapmakta fayda var. 36 hava çok fazla seke seke gidersiniz. 32-33 de yüklüyken arkalar olabilir ama normal kullanımda 29-30 iyidir bence.
Kitapçıkta ön-arka, yüklü yüksüz olarak farklı değerler var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...