Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@alfhonso Hocam Ünal Aysal'ı unutuyorsun, elemanın gidişinde onunda payı büyük. Milli takım işi çıkınca işin tuzu biberi oldu, Ü.Aysal'a gün doğdu.

geçen seninle mi yorumlaşmıştık hatırlamıyorum. Ünal Aysal'ın tepkisinin sebebi basit, gitmesini istemiyorum dedi. Fatih TErim siyasi iradeden aldığı emirle tüpçünün evine kahvaltıya gitti. Aysal'da o da kulübün ücretli bi elemanı, gitmek isterse yerine başkası gelir dedi. Haklıydı :)

@alfhonso Hocam Ünal Aysal'ı unutuyorsun, elemanın gidişinde onunda payı büyük. Milli takım işi çıkınca işin tuzu biberi oldu, Ü.Aysal'a gün doğdu.

geçen seninle mi yorumlaşmıştık hatırlamıyorum. Ünal Aysal'ın tepkisinin sebebi basit, gitmesini istemiyorum dedi. Fatih TErim siyasi iradeden aldığı emirle tüpçünün evine kahvaltıya gitti. Aysal'da o da kulübün ücretli bi elemanı, giderse yerine başkası gelir dedi. Haklıydı :)

geçen seninle mi yorumlaşmıştık hatırlamıyorum. Ünal Aysal'ın tepkisinin sebebi basit, gitmesini istemiyorum dedi. Fatih TErim siyasi iradeden aldığı emirle tüpçünün evine kahvaltıya gitti. Aysal'da o da kulübün ücretli bi elemanı, giderse yerine başkası gelir dedi. Haklıydı :)

Daha önceden takışmışlardı gibi kalmış aklımda.

Yorumlaşmamıştık, ben bu yorumu yaptım ama cevabı görmedim.
Şimdi gördüm, yorum yazmışsın ama bildirim arada kaynadı demek. :D

Daha önceden takışmışlardı gibi kalmış aklımda.

Yorumlaşmamıştık, ben bu yorumu yaptım ama cevabı görmedim.
Şimdi gördüm, yorum yazmışsın ama bildirim arada kaynadı demek. :D

Iıııh, milli takım mevzusundan sonra ortalık karıştı. Ünal Aysal dünya çapında şirketleri olan bir adam. Futbol ise ülkemizde önce o kulübün adamı bu kulüp çocuğu şu takımın eskisi altyapıdan çıkmışı bilmemnesi duygularıyla yönetilen bi spor dalı. Ünal Aysal'ın iş hayatında duygulara yer yok. Başarılıysan parasını basar getirir, başarısızsan gönderir. Gitmek istiyorsan gönderir basar parayı yenisini getirir. İlk başkan olduğunda bi sözü var hatta. ben futboldan anlamam benim işim yönetmek diye.

Fatih terim takımın ruhuymuş efsanesiymiş o bu umrunda olmaz. O maaşı aldığı sürece maaşlı elemandır. Milli takım için de geçerli aynı şey tabi ki. Futbolcular prim alarak milli formayı giyiyorsa eğer ruh vatan millet sakarya hikaye :)

Aydın yılmaz bu takımın çocuğuydu yıllarca para kazandı da ne oldu, urfa ile deneme antremanına çıkmış beğenmemişler. İstanbulda kebapçı dükkanı açıyormuş.

Fatih TErim'in aldığı paranın asgari ücretle onla bunla kıyaslanmasına uyuz oluyorum.

Adam bütün açıklığıyla söylemiş. Ben istifa etmek istedim gerek yok dediler 3 5 gün sonra kovdular demiş. Fatih Terim'i seversin sevmezsin şu durumda tepki gösterilmesi gereken kişi tüpçüyle yanındaki servet yardımcı. istifayı kabul etmeyip daha sonra kovmalarının izah edilebilir bir yanı yok. Yeter yani bu kadar algı.

bu ülkede del bosqueler hiddinkler rjkaardlar tiganalar advokaadlar tomar tomar para aldılar giderken.Hiç kimse onlar spor kulübü bu milli takım falan da demesin Tff bu paraları vergilerden falan karşılamıyor kendi bünyesindeki tesis gelirlerinden sponsorluk bedellerinden turnuvalara katılım gelirlerinden veriyor. Rezaletle noktalanan fransadaki avrupa şampiyonasına katılım gösterildiği için sırf uefadan 8milyon euro geldi.bunun harici coca cola thy cart curt sponsor gelirleri hariç. Daha önce hiddink milli takımdan kovulurken beleşe mi gitti ? Ya da daha önceki milli takım antrenörleri bedavaya mı çalıştı ?

Fatih Terim Galatasaray'la sözleşmesi devam eden bir hocaydı. Araya siyasi liderler sokuldu o oldu bu oldu ikna edemediler önüne astronomik ücreti koydular sadece milli takım antrenörü değil spor direktörüsün alt yapısından ümit millisine her şeyde tek yetkilisin dediler adam da bizi sattı gitti kabul etti. Her iş sözleşmesinin imzalanması sırasında bir fesih bedeli belirlendiği gibi bu sözleşmenin de bir fesih bedeli yazılmış. Kovulduysa tazminatını alır. Bu ülkede hiç bir memurun emekli olurken aman bu tazminat benim anamın babamın vergisiyle devletimin parası tazminat almıyıvereyim dediğini duymadım, duyacağımı da zannetmiyorum.

Fatih Terim'in en iyi zamanımızda siyasi iradenin telkinleri ve bol sıfırlı paraya bizi satmasından ötürü sinirliyim. Kişilerin Fatih Terim'i sevmemesine de bir şey diyemem. Ama 3 gün önce istifayı kabul etmeyip 3 gün sonra hoca tazminatını hesabına yatırıyoruz kovuldun denmesinin sorumluları tüpçüyle servet yardımcıdır hesap sorulması gerekenler.

Edit: 3 bin lira maaşla çalışan bir personele 10 bin lira aylık verelim gel çalış denildiği zaman o para hakkım değil 3 bin lirayla memnunum diyorsa eğer Fatih terim'e de laf edilebilir. Parayı teklif edip bol sıfırlarla fatih terimi ikna edenlere laf edilsin. Kimse kendini kandırmasın.
Yahu bu uzun yazının özeti olarak, şahsen Tüpçü'ye 10 yılı aşkın süredir küfrediyorum. Adam bizi bıraktığında ŞİMDİ TÜRK FUTBOLU DÜŞÜNSÜN diye attığım naraların şahitleri var :D Kulübün başına geçince bu kadar batıran, federasyonun başına geçince neler yapmaz...
Yalnız FT'in parasının bu kadar mevzu yapılmasının sebebi şu: Adam çıkıp para benim için mevzu dahi olmaz, primle işim olmaz, tazminat almadım almam, gaassaray aşkı, milli görev diye türlü türlü atıp tutup sonra paranın peşinden koşuyor. Yani sebebi kendi artistik tavırları. Rijkaard, Del Bosque, Hiddink gelirken para için değil forma aşkına geldim, bu büyük camiaya ölümüne geldim filan mı dediler? Hayır. O yüzden giderlerken aldıkları takır takır tazminatlara da kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı olmaz. :)

Edit:
ben mi oturayım abi anlamadım ki niye kızdın bana asdfasdfsf
skdlşjgaşjsgs sert mi yaptım müdürüm çoğaffedersin. M.Pektemek'le Mitrovic'in gerginliğidir bu :D

Son düzenleme:
Yahu bu uzun yazının özeti olarak, şahsen Tüpçü'ye 10 yılı aşkın süredir küfrediyorum. Adam bizi bıraktığında ŞİMDİ TÜRK FUTBOLU DÜŞÜNSÜN diye attığım naraların şahitleri var :D Kulübün başına geçince bu kadar batıran, federasyonun başına geçince neler yapmaz...
Yalnız FT'in parasının bu kadar mevzu yapılmasının sebebi şu: Adam çıkıp para benim için mevzu dahi olmaz, primle işim olmaz, tazminat almadım almam, gaassaray aşkı, milli görev diye türlü türlü atıp tutup sonra paranın peşinden koşuyor. Yani sebebi kendi artistik tavırları. Rijkaard, Del Bosque, Hiddink gelirken para için değil forma aşkına geldim, bu büyük camiaya ölümüne geldim filan mı dediler? Hayır. O yüzden giderlerken aldıkları takır takır tazminatlara da kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı olmaz. :)

abi bana burda 3 bin lira maaş alırken 10 bin liraya hayır diyecek adam, emekli olduğunda tazminat almayayım vatanımın milletimin vergisidir diyen adam çıkmadığı sürece hiç kimse laf edemez. Ayrıca ben tazminatımı isterim diye tutturduğu bir durum da yok. Demirören ve servet yardımcı ali dürüstle haber göndermiş, tazminatını yatırıyoruz görevine son verildi demişler. yatırsınlar o zaman. Bu ülkenin en çok nefret edilen adamı bile olsa hiç kimse tazminatına laf edemez. 3 gün önce istifası neden kabul edilmedi de 3 gün sonra tazminatla kovuldu kısmı ile ilgili bi Allah'ın kulu sormadı, hala daha sormuyor. Söyleyeceklerim bunlardan ibaret, iyi geceler.

IMG_6125.JPG
Futbol için üzülmeyin abilerim kardeşlerim :D
Biraz da mizah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...