Sormuyor. Çünkü cevap belli: Tüpçü ve avanesi Neyini soracaksın bunlara? Skandalların fiyaskoların hangi birini soracaksın...3 gün önce istifası neden kabul edilmedi de 3 gün sonra tazminatla kovuldu kısmı ile ilgili bi Allah'ın kulu sormadı, hala daha sormuyor. Söyleyeceklerim bunlardan ibaret, iyi geceler.
Santimi belli ediyormuş hacı baba .Panpa yaylardaki 3.5-5.5 ne oluyor?
Bence gayet kararında gözüküyor. Konfor ve yol tutuş konusunda fark var mı ? Amortisörler yayla birlikte vuruntu falan yapıyor mu ?
Yol tutuş bir çıtır daha iyi konfor ise neredeyse hiç değişmedi sadece kasislere daha yavaş giriyoruz. Lastikleride premumcontact5 ile değiştireceğiz ki konfor seviyemiz daha da artsın.Bence gayet kararında gözüküyor. Konfor ve yol tutuş konusunda fark var mı ? Amortisörler yayla birlikte vuruntu falan yapıyor mu ?
Jantları bir tık büyütüp cam rüzgarlığımıdır nedir ondan takarsan aslında arabanın rengiyle siyah detaylar iyi gider
Ben de yumuşak plastik aramayanlardanım. Göze hoş görünsün, basit ve ucuz görünmesin yeterli. Sürekli malzemeleri mıncıklamıyorum neticede.17 yıllık araçtaki yumuşak plastiğin hali. Kaliteyi sırf yumuşak plastik olarak görenlere gelsin. Yine bu 17 yıllık aracın yürürü, şanzımanı, atmosferik dizeli maşallah sıkıntısız. Yumuşak plastik olmadığı için bir halta yaramaz gerçi...
Uzun yola bu araba çok çıkıyor yoksa 17 highline jant yapacaktık ama jantlar büyüse belkide yaylar apaci işu duracak diye endise de ediyoruz.Jantları bir tık büyütüp cam rüzgarlığımıdır nedir ondan takarsan aslında arabanın rengiyle siyah detaylar iyi gider
Maşallah
Focus'a yapmayı düşünüyorum ama sertleşip de amortisör daha da vuruntu yapar mı acaba diye korkmuyor değilim.Yol tutuş bir çıtır daha iyi konfor ise neredeyse hiç değişmedi sadece kasislere daha yavaş giriyoruz. Lastikleride premumcontact5 ile değiştireceğiz ki konfor seviyemiz daha da artsın.
17 yıllık araçtaki yumuşak plastiğin hali. Kaliteyi sırf yumuşak plastik olarak görenlere gelsin. Yine bu 17 yıllık aracın yürürü, şanzımanı, atmosferik dizeli maşallah sıkıntısız. Yumuşak plastik olmadığı için bir halta yaramaz gerçi...
Biz vuruntu gibi bir sıkıntı yaşamadık ama bence Focusa gerek yok çünkü zaten araba sert ve yol tutuşu çok iyi.Focus'a yapmayı düşünüyorum ama sertleşip de amortisör daha da vuruntu yapar mı acaba diye korkmuyor değilim.
Abartı basmış ama bu benim arşivden bir araç arka difüzörüyle çok hoşuma gitmiştiUzun yola bu araba çok çıkıyor yoksa 17 highline jant yapacaktık ama jantlar büyüse belkide yaylar apaci işu duracak diye endise de ediyoruz.
Aslına bakarsan derin çukur ve keskin kasis veya yol birleşimleri haricinde pek bir vuruntu sesi almıyorum. Bozuk satıh denilen yollarda aracın yaylanması falan hoşuma gidiyor ama yayı yanal yatmaları azaltmak için kullanmayı düşünüyordum. Bilemiyorum kaç kişi focus'a gerek yok der bakmak lazım.Biz vuruntu gibi bir sıkıntı yaşamadık ama bence Focusa gerek yok çünkü zaten araba sert ve yol tutuşu çok iyi.
Sigara paketi opsiyonlu diyorsunAbartı basmış ama bu benim arşivden bir araç arka difüzörüyle çok hoşuma gitmişti Ekli dosyayı görüntüle 8584
Hay yaşa hocam. Ben bu yumuşak plastik sevdasını çevremde kimsede kıramıyorum. Sağlamının 30 senede de trim sesi olmuyor. Uzun tırnaklı birinin o butonu kullanması 17 yılda onu yapar. Konsol vb yerlerde de güneşten vs.den ötürü birleşim yerlerinde çok daha kolay deformasyonlar oluyor, çatlama filan daha kolay gözlemleniyor. Ama sert plastik ömürlük. Sağlam darbe almadıkça sıkıntısız olarak yıllarca devam eder. Sert plastikten kasıt Skoda Favorit veya Lada seviyesiyse tabii ki trim sesi yapar =)17 yıllık araçtaki yumuşak plastiğin hali. Kaliteyi sırf yumuşak plastik olarak görenlere gelsin. Yine bu 17 yıllık aracın yürürü, şanzımanı, atmosferik dizeli maşallah sıkıntısız. Yumuşak plastik olmadığı için bir halta yaramaz gerçi...
Kürdan spec hocamSigara paketi opsiyonlu diyorsun
assgsgsg bu video ney yahuKürdan spec hocam