Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...3 gün önce istifası neden kabul edilmedi de 3 gün sonra tazminatla kovuldu kısmı ile ilgili bi Allah'ın kulu sormadı, hala daha sormuyor. Söyleyeceklerim bunlardan ibaret, iyi geceler.
Sormuyor. Çünkü cevap belli: Tüpçü ve avanesi :D Neyini soracaksın bunlara? Skandalların fiyaskoların hangi birini soracaksın :D
Baksana, bunun neresine neyi soracaksın...
upload_2017-8-1_0-11-25.png

17 yıllık araçtaki yumuşak plastiğin hali. Kaliteyi sırf yumuşak plastik olarak görenlere gelsin. Yine bu 17 yıllık aracın yürürü, şanzımanı, atmosferik dizeli maşallah sıkıntısız. Yumuşak plastik olmadığı için bir halta yaramaz gerçi...

Ekli dosyalar

• 2017-07-30 12.20.05.jpg
    2017-07-30 12.20.05.jpg
    756.3 KB · Görüntüleme: 157
Bence gayet kararında gözüküyor. Konfor ve yol tutuş konusunda fark var mı ? Amortisörler yayla birlikte vuruntu falan yapıyor mu ?
Yol tutuş bir çıtır daha iyi konfor ise neredeyse hiç değişmedi sadece kasislere daha yavaş giriyoruz. Lastikleride premumcontact5 ile değiştireceğiz ki konfor seviyemiz daha da artsın.

17 yıllık araçtaki yumuşak plastiğin hali. Kaliteyi sırf yumuşak plastik olarak görenlere gelsin. Yine bu 17 yıllık aracın yürürü, şanzımanı, atmosferik dizeli maşallah sıkıntısız. Yumuşak plastik olmadığı için bir halta yaramaz gerçi...
Ben de yumuşak plastik aramayanlardanım. Göze hoş görünsün, basit ve ucuz görünmesin yeterli. Sürekli malzemeleri mıncıklamıyorum neticede.

Şu otomobillerdeki yumuşak malzeme,kadife ve deri olayını bir anlamadım gitti. Yumuşak malzeme görüldüğü gibi bir süreye kadar dayanıyor uzun ömürlü değil. Torpido yu filan kadife kaplıyorlar kirlendiğinde temizlemesi imkansız bir hal alıyor cidden kullanışsız, deri koltukta kışın donduruyor yazında pişiriyor ayrıca belli bir süre sonra çatlaklarda oluşuyor hemde koltuk soğutma veya ısıtma sistemi olmadığı sürece yaşanmaz bir hal alıyor.

Son düzenleme:
Biz vuruntu gibi bir sıkıntı yaşamadık ama bence Focusa gerek yok çünkü zaten araba sert ve yol tutuşu çok iyi.
Aslına bakarsan derin çukur ve keskin kasis veya yol birleşimleri haricinde pek bir vuruntu sesi almıyorum. Bozuk satıh denilen yollarda aracın yaylanması falan hoşuma gidiyor ama yayı yanal yatmaları azaltmak için kullanmayı düşünüyordum. Bilemiyorum kaç kişi focus'a gerek yok der bakmak lazım.

Hay yaşa hocam. Ben bu yumuşak plastik sevdasını çevremde kimsede kıramıyorum. Sağlamının 30 senede de trim sesi olmuyor. Uzun tırnaklı birinin o butonu kullanması 17 yılda onu yapar. Konsol vb yerlerde de güneşten vs.den ötürü birleşim yerlerinde çok daha kolay deformasyonlar oluyor, çatlama filan daha kolay gözlemleniyor. Ama sert plastik ömürlük. :) Sağlam darbe almadıkça sıkıntısız olarak yıllarca devam eder. Sert plastikten kasıt Skoda Favorit veya Lada seviyesiyse tabii ki trim sesi yapar =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...