Allah akıl fikir ihsan eylesin.Kürdan spec hocam
Allah akıl fikir ihsan eylesin.Kürdan spec hocam
Pek sanmıyorum amaAllah akıl fikir ihsan eylesin.
Şimdi adama sorarlar" ne halta yaradı?"Kürdan spec hocam
Şekli yeterŞimdi adama sorarlar" ne halta yaradı?"
Şimdi diyosun ki yılaannn ???Kürdan spec hocam
Hemde ne yılan TısSsSSSSSSsssSsSsssssSsSsss'layan nağmelerŞimdi diyosun ki yılaannn ???
Kogus kaaaaalk, ratata ratata ratata !!!!
Erken kalkan yolir Yoksa, yoksa...
Servis problemi olmasa alınır. Yetkili servisi yok hocam. Bir şey olsa elde kalma ihtimali var.Beyler sizce Xiaomi mi 5 ve 6 nasıl telefonlar ? Donanım, performans, batarya olarak gayet iyi gözüküyor. Acaba dayanıklılık mevzusu nasıldır ? Alınmaya değer mi ?
İyiymiş. Ama satış sonrasından medet umma. Servis işleri rezalet diye duydum.Beyler sizce Xiaomi mi 5 ve 6 nasıl telefonlar ? Donanım, performans, batarya olarak gayet iyi gözüküyor. Acaba dayanıklılık mevzusu nasıldır ? Alınmaya değer mi ?
Servis problemi olmasa alınır. Yetkili servisi yok hocam. Bir şey olsa elde kalma ihtimali var.
Henüz burada distribütörü yokmuş mecbur ithalatçı garantili almak gerekiyor. Ama o şekilde alanlardan da çok şikayet okudum dediğiniz gibi sıkıntı olması durumunda bayağı uğraştırıyorlarmış. Şimdi samsung, lg, apple falan olsa potansiyel arızalarını az çok kestirebilirim de xiaomi gibi yeni bir marka olunca telefon hakkında şüphelerim oluyor. Neyse biraz daha bekleyip geri dönüşlere göre karar vermekte fayda var sanırım.İyiymiş. Ama satış sonrasından medet umma. Servis işleri rezalet diye duydum.
Xiaomi, Türkiye pazarına girecekti fakat yasal prosedürlerden dolayı vazgeçti. Pazara girse darma duman eder. Teknoloji işi şans işidir hocam. Belki de telefonu alınca sıfır sıkıntı kullanacaksınız, belli olmaz fakat bu riskte pek alınacak gibi durmuyor.Henüz burada distribütörü yokmuş mecbur ithalatçı garantili almak gerekiyor. Ama o şekilde alanlardan da çok şikayet okudum dediğiniz gibi sıkıntı olması durumunda bayağı uğraştırıyorlarmış. Şimdi samsung, lg, apple falan olsa potansiyel arızalarını az çok kestirebilirim de xiaomi gibi yeni bir marka olunca telefon hakkında şüphelerim oluyor. Neyse biraz daha bekleyip geri dönüşlere göre karar vermekte fayda var sanırım.
Aynen hocam sıkıntısız kullanma gibi bir durum da olabilir. Ben zaten direkt olarak karşı değilim fakat elimde note 4 var. Bu telefonun yerine ithalatçı garantili bir xiaomi almak nasıl olur acaba diye düşünmüştüm. Elimde hiç telefon olmasa ya da artık iyice suyu çıkmış bir model olsa pek düşünmeden alırdım ama durum böyle olunca gerek var mı diye soruyorum kendimeXiaomi, Türkiye pazarına girecekti fakat yasal prosedürlerden dolayı vazgeçti. Pazara girse darma duman eder. Teknoloji işi şans işidir hocam. Belki de telefonu alınca sıfır sıkıntı kullanacaksınız, belli olmaz fakat bu riskte pek alınacak gibi durmuyor.
Mesela zamanında LG G2'nin kronik problemleri mevcuttu ve çoğu kişi internette şikayetlerini dile getiriyordu. Bende şuan G2 var ve hiçbir problemle karşılaşmadım Bugün Samsung S8 alırsınız, yarın yaka silkersiniz.
Cenk Hocam bende Mi 5S var. Estestik, batarya, performans açısından çok iyi. f/p olarak en iyi ürünler Xiaomi markası altında.Beyler sizce Xiaomi mi 5 ve 6 nasıl telefonlar ? Donanım, performans, batarya olarak gayet iyi gözüküyor. Acaba dayanıklılık mevzusu nasıldır ? Alınmaya değer mi ?
Beyler sizce Xiaomi mi 5 ve 6 nasıl telefonlar ? Donanım, performans, batarya olarak gayet iyi gözüküyor. Acaba dayanıklılık mevzusu nasıldır ? Alınmaya değer mi ?
Cenk Hocam bende Mi 5S var. Estestik, batarya, performans açısından çok iyi. f/p olarak en iyi ürünler Xiaomi markası altında.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Aslında note 4'den mi 6'ya düşünmeden geçerim ama mi 5 ve note 4 arasında kalınca sıfır olarak alıyor olsam mi 5 alabilirdim ama note 4'ü satıp üzerine para ekleyip mi 5 almaya değer mi onu bilemiyorum işte. Mi 6'nın fiyatlarını da bilemiyorum netten baktığımda 2-2500 civarı fiyatı var ki o bana pahalı gelir.1 yıla yakın süredir Mi5 kullanıyorum. (Eşime de aldım o da aynı zamandan beri kullanıyor)
Benim diyen telefonun içinden geçer performans olarak. /bknz: antutu)
Özellikle ön kameranın altta kaldığı tek model S7 edge var gerisini sen düşün. Donanım ve performans olarak piyasada ne kadar kasan oyun varsa denedim. Akıcılıkta tek sorun yaşatmıyor. Aman aman ısınma da yapmıyor.(37-42 derece)
Bir yıl hatrı sayılır zaman, bu zaman içinde her gece yatarken şarja koydum hala da aynı şekilde devam ediyor. (Eşim birbuçuk gün civarında şarja takıyor.) Fazla oyun oynamadığın sürece günü rahat çıkartıyor. (Ekran parlaklığı ve hücresel veri her daim açıktır.)
Dayanıklılık konusu benim almaya çekindiğim noktası idi. Malum tamamen cam tasarımı ve kaygan yapısı ile düşmelere çok müsait yapısı.
Bu konuda Nillkin'in kaliteli ürünleri çözüm oldu. Gerçek 9H kırılmaz cam kullanmam ilk kez ekranı kurtardı. Arkası içinde yine aynı markanın şeffaf kılıfları çizilme ve kaymaları engelledi. Buna rağmen 4 kez düşürdüm ve herhangi bir sıkıntı olmadı.
Gelelim arkadaşların "servis" bahsine.
Bugün Türkiye'de Samsung Türkiye ve İphone Türkiye garantili cihazlar haricinde hangi marka kullanıcı hatası dışında bir sebep gösteriyor? LG garantili G4'ler yüzünden tüketici hakem heyetlerinde ki dosya sayısı katlandı. G3lerde ki ekran sararması da kullanıcı hatası idi. Yersen...
Şahsi görüşüm bu ülkede garantili telefon alınmaz. Eğer cihaz sağlam ve kronik sorunu yoksa sıvı temas ettirmediğin ve düşürmediğin sürece sorun zaten yaşamıyorsun. İnsanlık hali bunlar abşına gelince servisin 2 kat fiyat çekmesine razı olmayıp dışardan yaptırabiliyorsun. Xiaomilerde de bu geçerli. tüm cihazın yedek parçaları mevcut. Hatta aliexpressten ekran siparişi verip kendin bile takabilirsin. Garantili diye verdiğin iki misli parayı daha başta çıkartıyorsun zaten.
Mi 6 Çin'de yok.(sipariş yetiştiremiyorlar)
İlk fırsatta mi6'ya geçeceğim.
Detaylıca yazdım, aklınıza takılan başka bir husus varsa sorabilirsiniz.
Bende samsung c7 var samsunglarda knox adi altinda durum var bazilari alamiyor bazilari aliyorÇok teşekkür ederim arkadaşlar.. Aslında note 4'den mi 6'ya düşünmeden geçerim ama mi 5 ve note 4 arasında kalınca sıfır olarak alıyor olsam mi 5 alabilirdim ama note 4'ü satıp üzerine para ekleyip mi 5 almaya değer mi onu bilemiyorum işte. Mi 6'nın fiyatlarını da bilemiyorum netten baktığımda 2-2500 civarı fiyatı var ki o bana pahalı gelir.
Bir de ek olarak, ithalatçı garantili telefonlarda yazılım güncellemesi durumu nasıl ? Bazı kullanıcılar ürünün geldiği ülkeye göre güncelleme aldığını, Türkiye'de satılan resmi ürünlerle aynı zamanda güncelleme almadığını falan söylemiş. Bu konuda sorun yaşayan var mı ?
Hmm xiaomi'lerde durum nasıl acaba ona da bakmak lazım.Bende samsung c7 var samsunglarda knox adi altinda durum var bazilari alamiyor bazilari aliyor