Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence su geçirmezlik için yapılmıştır. Arkadaşımın Z2 si su geçirmişti kulaklık girişinden. Ne kadar az delik o kadar iyi.
Şuan 7 de kulaklık olayı nasıl oluyor

İyi akşamlar
Çorba paramızı çıkardık çok şükür
IMG-20170629-WA0020.jpg

Apple tüketiciyi kontrol etmeyi seven bir firma. Dolayısıyla ona iPhone'a bir şey aktaramıyorum desek, büyük ihtimalle gidin Macbook alın derler bize :) Adamlar her işe gidecek ürünümüz var, bir ürüne de gereksiz özellikler katmak istemiyoruz diyorlar. Kulaklık çıkışının gitmesi bana göre de bir saçmalık, ama demek ki bir planları var bu konuda.

Apple'ın olayı en basit şekilde en iyi deneyimi sunmak olduğu için, herhangi bir program kurup bir özelliği kazandırmak filan Apple'ın doğasına ters. Hele ki sistem görünüşünü etkileyecek şeylerse. Bahsettiğin uygulamaların 5 farklı köşeye alınıp tek bir ekranda işlem yapılması, veya kaldırdığında ekranın açılması gibi. Eh standart bir 3.parti araştırmayan kullanıcınında ben pek o tür programları önüne hazır sunulmadıkça kullanmayacağını düşünüyorum. Yada teşebbüs etmez, korkar.

Pil konusunda katılıyorum. Benim Mac'in şarjı yaklaşık 8-9 saat gidiyor. iPad'in şarjı full kullanımda neredeyse 2 günü dolduruyor. Ama gel gelelim telefonu ikinci kez şarj ediyorum günde. Artık bir pil teknolojisi gerekiyor kesinlikle bunun aşılması için. Zaten telefonların daha fazla inceleşmesinin engelide tamamen bu.

Lakin ekran konusunda kesinlikle katılmıyorum :) Retina ekran inanılmaz güzel. Kullandıktan sonra başka bir ekranı uzun süreli kullanamıyorum, hemen gözüme çarpıyor. Halen IPS yanına yaklaşamadı, ama OLED geçti diyebilirim. Bu sene bence ekran teknolojisinde bir yeniliğe gidecekler. OLED şart.

Bu arada, fiyatların fahişliğine katılıyorum. Haketmiyorlar. Ben yurtdışından aldığım için ucuza aldım, yine dolar bu kadar uçmamışken Mac'i filan almıştım. Ama şu anda tüm ürünleri baya pahalı, özellikle iPhone.
Soyle diyeyim iphonelardan daha ince samsung c7 ye sahibim 3300 mah pilim var sayet gecen gun mi max gordum 5400 amper olmasi lazim pilinin oda el hissiyatima gore 3 asagi 5 yukari kalinlik bakimindan aynidir iphonelarla.
Ekran konusunda benden daha iyi bilirsin en dikkat ettigim sey ppi degerli ve lux.gunes altinda belki retina kadar gorulemeyen ama normal bir alanda renkleri daha parlak ve canli gosteren tek ekran bence super amoled.iphone 7 ile note 5 farki yaptim en son ayni siteden ayni cozunurlukle resim indirdim fark fazla belli. Ama tabi is kamerada bence bu ekrandan dogan ve samsung dogasi geregi resimlerde bazen gereginden fazla renk doygunlugu olarak eksi haneye yazilabilir gerci kac kisi fark eder takar bilmiyorum

Soyle diyeyim iphonelardan daha ince samsung c7 ye sahibim 3300 mah pilim var sayet gecen gun mi max gordum 5400 amper olmasi lazim pilinin oda el hissiyatima gore 3 asagi 5 yukari kalinlik bakimindan aynidir iphonelarla.
Ekran konusunda benden daha iyi bilirsin en dikkat ettigim sey ppi degerli ve lux.gunes altinda belki retina kadar gorulemeyen ama normal bir alanda renkleri daha parlak ve canli gosteren tek ekran bence super amoled.iphone 7 ile note 5 farki yaptim en son ayni siteden ayni cozunurlukle resim indirdim fark fazla belli. Ama tabi is kamerada bence bu ekrandan dogan ve samsung dogasi geregi resimlerde bazen gereginden fazla renk doygunlugu olarak eksi haneye yazilabilir gerci kac kisi fark eder takar bilmiyorum
Samsung'un renk tonları tamamen abartı şekilde kalibre edilmiş durumda abi.

iPhone 7'de ise %100'e yakın bir kalibrasyon oranı var renklerin doğallığında. Özellikle sunumda söylemişlerdi bunu. Dolayısıyla Samsung'un ekranı hem normal kullanımda hemde fotoğraflarda çok daha canlı gözükür, doğrudur.

Apple DPI'da değişikliğe gitmedi şu anda, iPhone 4'den beri aynı DPI değeri sanırım. Birtek plus'larda daha fazla. Çoğu marka DPI bakımından iPhone'lardan üstün. Sanırım yükseltmemelerinin sebebide çözünürlük. Eğer çözünürlüğü yükseltirlerse o zaman DPI'da beraberinde yükselmek zorunda kalacak ama malum biliyorsun bu seferde donanım gücünün daha da artması gerekecek, buda pile etki edecek çok dramatik şekilde.

Samsung'un renk tonları tamamen abartı şekilde kalibre edilmiş durumda abi.

iPhone 7'de ise %100'e yakın bir kalibrasyon oranı var renklerin doğallığında. Özellikle sunumda söylemişlerdi bunu. Dolayısıyla Samsung'un ekranı hem normal kullanımda hemde fotoğraflarda çok daha canlı gözükür, doğrudur.

Apple DPI'da değişikliğe gitmedi şu anda, iPhone 4'den beri aynı DPI değeri sanırım. Birtek plus'larda daha fazla. Çoğu marka DPI bakımından iPhone'lardan üstün. Sanırım yükseltmemelerinin sebebide çözünürlük. Eğer çözünürlüğü yükseltirlerse o zaman DPI'da beraberinde yükselmek zorunda kalacak ama malum biliyorsun bu seferde donanım gücünün daha da artması gerekecek, buda pile etki edecek çok dramatik şekilde.
Hemfikirim insanlarin samsung daha iyi cekiyor demesinin en buyuk nedeni bu aslinda gercekten kamerasi iyi ama renk doygunlugu abarti. Zaten bunlara dikkat etsem leica lensler cikti telefonda veya alirken lenk araligi gece cekimleri asus lazer sensoru digerinin hareket ederken optik sabitlemesi vs kafayi yerim samsung bunu gereginden fazla abartarak insanlari kandirmayi secti.hos herseyi 4 4luk yapabilen telefon gormedim tipki arabalar gibi zaten imkansiz ama bunlari azami yerine getiren samsung oldu piyasada o kadar cok modeli varki bir sekilde hitap edecegi kitleyi kendine cekebiliyor. Su var sony gidip 4k koydu ben test edebilirim 2k ile 4 k arasindaki farkida goz goremez bazi donanimlar bakin bunuda koyduk demek icin var gercekten. Iphone bana cok geriden geliyor gibi duruyor ama cogu insanin azami ihtiyacini karsiliyir.ornegin ben bildirim isigini bile ararim cunku alistim. Hep dedigim birsey var iphone u 7 yasindaki cocukta cozer 70 yasindaki insanda cunku basit.android tarafi hem karisik hemde ekosistemi yavaslamaya ve zararli yazilimlara daha acik.2 senede bir dikkatsiz kullanici hard reset e ihtiyac duyarken iphone devam eder sorunsuz.

Hemfikirim insanlarin samsung daha iyi cekiyor demesinin en buyuk nedeni bu aslinda gercekten kamerasi iyi ama renk doygunlugu abarti. Zaten bunlara dikkat etsem leica lensler cikti telefonda veya alirken lenk araligi gece cekimleri asus lazer sensoru digerinin hareket ederken optik sabitlemesi vs kafayi yerim samsung bunu gereginden fazla abartarak insanlari kandirmayi secti.hos herseyi 4 4luk yapabilen telefon gormedim tipki arabalar gibi zaten imkansiz ama bunlari azami yerine getiren samsung oldu piyasada o kadar cok modeli varki bir sekilde hitap edecegi kitleyi kendine cekebiliyor. Su var sony gidip 4k koydu ben test edebilirim 2k ile 4 k arasindaki farkida goz goremez bazi donanimlar bakin bunuda koyduk demek icin var gercekten. Iphone bana cok geriden geliyor gibi duruyor ama cogu insanin azami ihtiyacini karsiliyir.ornegin ben bildirim isigini bile ararim cunku alistim. Hep dedigim birsey var iphone u 7 yasindaki cocukta cozer 70 yasindaki insanda cunku basit.android tarafi hem karisik hemde ekosistemi yavaslamaya ve zararli yazilimlara daha acik.2 senede bir dikkatsiz kullanici hard reset e ihtiyac duyarken iphone devam eder sorunsuz.
Aynen öyle, baştan sona katılıyorum :)

Bugün ateca ya bindim 1.4 tsi dsg orta donanım sanırım.Urlaya gittik geldik araba 6 bindeydi şangır şungur ses geliyor alttan şanzımanı dağıtmaya başlamış ablamız.Diyo bir de bu ses nerden geliyo sen bilirsin diyo.Dsg dedim o ne dedi????????!?!?!?!??!?!! Haa birde mekanda Tamer Tuna ve göztepe başkanı ayrıca menajer olduğunu düşündüğüm adamlar transfer konuşuyordu.Tolga Zengin'i konuşuyorlar kaleye

Son düzenleme:
Bugün ateca ya bindim 1.4 tsi dsg orta donanım sanırım.Urlaya gittik geldik araba 6 bindeydi şangır şungur ses geliyor alttan şanzımanı dağıtmaya başlamış ablamız.Diyo bir de bu ses nerden geliyo sen bilirsin diyo.Dsg dedim o ne dedi????????!?!?!?!??!?!!

O kuru kavramanın sesi de düz yolda gelmemesi lazım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

2.20 civarini mutlaka izleyin:D
Viper alacağını söylediğinde adamı vazgeçirmek icin mail atmaya başlamışlar:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...