Chr ı sana 108 e bırakırımO saati sat araba al
Kurbanın olsun ayıpsınReis bi tur versene düğünde takam
Son düzenleme:
Chr ı sana 108 e bırakırımO saati sat araba al
Kurbanın olsun ayıpsınReis bi tur versene düğünde takam
http://www.hepsiburada.com/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-i-p-OTM011300
Hepsiburada da indirim var gençler
H7 tipi ampul bu senin araçla uyumlu hocam. Senin aracın kısalar H7, uzunlar H1 girişe sahip.ya şimdi bu benim arabaya uyar mı bunların neyine bakcam ben uyup uymadığı için
H7 tipi ampul bu senin araçla uyumlu hocam. Senin aracın kısalar H7, uzunlar H1 girişe sahip.
Netten bir kez de sen araştır hocam. Alfa romeo 156 kısa farlar H7 mi diye yazıp araştır, olmadı alfa forumlarında da bulabilir veya sorabilirsin. Ben ufak bir göz ucuyla baktım H7 yazıyor ama sen de tasdik et. Ondan sonra istersen alabilirsin memnun eder.e alıyom o zaman ben bunu, 90 liraydı bu 66ya alabiliyom, kargo margo 75 olur
Netten bir kez de sen araştır hocam. Alfa romeo 156 kısa farlar H7 mi diye yazıp araştır, olmadı alfa forumlarında da bulabilir veya sorabilirsin. Ben ufak bir göz ucuyla baktım H7 yazıyor ama sen de tasdik et. Ondan sonra istersen alabilirsin memnun eder.
Hayırlısı olsun hocam memnun edecektir eminim Yalnız taktırırken dikkat edin ampulun ucundan ya da cam yüzeyinden sakın tutmayın, dip kısmından tutulacak oval kısmın altından. H7 girişli farlar da biraz cinstir, ampulu taktıktan sonra yerine tam oturup oturmadığını kontrol etsinlerAynen aynen h7ymiş reis baktım senden sonra tekrar, 72,59 kuruşa alıyom
Hayırlısı olsun hocam memnun edecektir eminim
Hayırlı olsun yorumuma sonradan ekledim hocam ampulun nasıl tutulması ve taktıktan sonra tam oturup oturmadığının kontrol edilmesi gerektiğini. Bunu uygulamayı unutmayın, ampulu dibinden değil de cam yüzeyinden veya ucundan tutarsanız zayıf perf. alırsınız ve çabuk patlar.valla ondan şüphem yok, başta sen olmak üzere forum genelinde tonla konuda olumlu yorum oldukça fazla bi süredir aklımdaydı zatende fiyatın düşmesini bekliyodum iyi oldu bu thanks bronegro @emert20
Hayırlı olsun yorumuma sonradan ekledim hocam ampulun nasıl tutulması ve taktıktan sonra tam oturup oturmadığının kontrol edilmesi gerektiğini. Bunu uygulamayı unutmayın, ampulu dibinden değil de cam yüzeyinden veya ucundan tutarsanız zayıf perf. alırsınız ve çabuk patlar.
Onlar zaten biliyordur ama sen de bil sonra ürün yalan olmasın Beklediğin gibi aydınlatma alamazsan farları da bir ayarlatırsın. Zaten farların düzenli olarak ayarlatılması gerek malum zamanla ayarı kendiliğinden aşağı düşebiliyor.Tamamdır hacıabi şimdi gördüm, bizim elektrikçi biraz canavar. Her gördüğünde al gel diyip duruyordu hallederizz
5 yaşında bir arabanın ön kule vidasının boyle paslanması normalmı?
Ekli dosyayı görüntüle 8592
Onlar zaten biliyordur ama sen de bil sonra ürün yalan olmasın Beklediğin gibi aydınlatma alamazsan farları da bir ayarlatırsın. Zaten farların düzenli olarak ayarlatılması gerek malum zamanla ayarı kendiliğinden aşağı düşebiliyor.
Eee far ayarı önemli Ama şeyi unutma ampullerin performansı farda ki reflektör ve cam yüzeyin kalitesi, kullanım süresi ile doğru orantılıdır. Farlar eskidikçe ampullerin performansı o derece düşüyor.benim farlar hayko cepkin gibiydi biri aşağı bakıyo biri yukarı asdfasdf Ben sol farın üzerininin güneş yanığı gibi olmasından kaynaklı sanıyodum temizledim farı baktım hala aynı, ayarlattım geçen
Eee far ayarı önemli Ama şeyi unutma ampullerin performansı farda ki reflektör ve cam yüzeyin kalitesi, kullanım süresi ile doğru orantılıdır. Farlar eskidikçe ampullerin performansı o derece düşüyor.
Eski corolla, evet 0 aldıkaraç nedir ? ilk sahibi misiniz ?
Hadi bakalım o zaman kullanınca memnun kalıp kalmadığını söylersinişte benim sol farın yüzeyi çoook kötü durumdaydı soluk bakıyodu, temizledim ötekinden farksız