Hadi bakalım o zaman kullanınca memnun kalıp kalmadığını söylersin
aah ahh araba yok araba bizimkiler aydın tarafına gitti 3 gün yok
Hadi bakalım o zaman kullanınca memnun kalıp kalmadığını söylersin
İnsan özlüyor, uzun süre ayrı kalınca ben de özlüyorumaah ahh araba yok araba bizimkiler aydın tarafına gitti 3 gün yok
İnsan özlüyor, uzun süre ayrı kalınca ben de özlüyorum
Tuhaf fazla oksitlenmiş sürekli su mu görüyo acaba.5 yaşında bir arabanın ön kule vidasının boyle paslanması normalmı?
Ekli dosyayı görüntüle 8592
motor yıkama yaptıysanız iyi kurulanmadıysa olabilir. motor yıkama olmadıysa nemli bi şehirdeyseniz olabilir. çok büyütülecek bişey değil rahatsız ediyorsa pas sökücü sprey işini çözerEski corolla, evet 0 aldık
Açık havada duruyor ama diğer vidalar sapasağlam.Tuhaf fazla oksitlenmiş sürekli su mu görüyo acaba.
Hadi inşaallah hocam. Ondan sonra kavuşursun arabanayav sorma zaten arabanın yüzünü gördüğüm yok doğru düzgün dışarı da çıkamadım öyle gezmeye falan. Taunusun çıkmasını bekliyorm artık bu hafta sonuna doğru boyaya gidecek, 3 haftaya çıkar diye ümit ediyorum
Ne demek abi n11 de 86 liraya yüzde yüz elli olanı vardı ama 66 liraya daha iyi sanki bunun fiyatıvalla ondan şüphem yok, başta sen olmak üzere forum genelinde tonla konuda olumlu yorum oldukça fazla bi süredir aklımdaydı zatende fiyatın düşmesini bekliyodum iyi oldu bu thanks bronegro @emert20
Ne kadar tatlı sorular bunlar ya yerim bölümümüzü <3<3<3
Aminn inşallah, taunusta çok güzel oluyor. Onla da bol bol takılacağım sanırımHadi inşaallah hocam. Ondan sonra kavuşursun arabana
Ne demek abi n11 de 86 liraya yüzde yüz elli olanı vardı ama 66 liraya daha iyi sanki bunun fiyatı
Benim motoru hesaplıyom işlem çok basit knk 4 silindir 90 hp ahjsflşqgşgşwi hele 3 silindirliler en basiti bu demek oluyor ki vag mühendisleri kolaya kaçıp 3 silindirli üretiyor sjjsjqhajajfvNe kadar tatlı sorular bunlar ya yerim bölümümüzü <3<3<3
Racing vision %150 diye bir model çıkmış yeni. Sen söyleyince fark ettim. Ralli araçlarının sahip olduğu ışık şiddetine sahip olmak istiyorsanız falan diye açıklaması vardı. Xtreme vision %130'dan sonra bunu deneyebilirim ama biraz pahalı gibi duruyor.Ne demek abi n11 de 86 liraya yüzde yüz elli olanı vardı ama 66 liraya daha iyi sanki bunun fiyatı
80 milyar borc verseneAminn inşallah, taunusta çok güzel oluyor. Onla da bol bol takılacağım sanırım
aynen, bi de ben n11den hiç alışveriş yapmadm, güvenebilir miyim bilmiyorum. hepsiburada.com'dan dünyanın alışverişi yaptım, daha dün masaüstü için hoparlör geldi.Siparişi verdim yarın kargoda olacakmış perşembe veya cuma elimde olur araba gelince taktırırım artık dedim
80 milyar borc versene
İndike güç ne demek yav, makine mühendisiyim böyle bir terim görmedim okul hayatım boyunca?