Iyi guzelde gunes altinda sikinti cikarabiliyorlar taneside 600 liracik bana girecek galiba yakindaElektrikli katlanabilir yan aynalar önemli
Iyi guzelde gunes altinda sikinti cikarabiliyorlar taneside 600 liracik bana girecek galiba yakindaElektrikli katlanabilir yan aynalar önemli
Yakit vergisizolm öğrenim kredisi araç kredisi borçlarımın toplamının 2 katı o dediğin. senin için yatına alacağın yakıt parası biliyom da...
Ama o paraya ihtiyacim var saka maka yardim eden olursa 4c veya porsche sahipleri forumdaysa hesap no paylasayimolm öğrenim kredisi araç kredisi borçlarımın toplamının 2 katı o dediğin. senin için yatına alacağın yakıt parası biliyom da...
Iyi guzelde gunes altinda sikinti cikarabiliyorlar taneside 600 liracik bana girecek galiba yakinda
Yakit vergisiz
Ama o paraya ihtiyacim var saka maka yardim eden olursa 4c veya porsche sahipleri forumdaysa hesap no paylasayim
Elektrikli katlanabilir yan aynalar önemli
Ya yan aynalarin kapatma ozelligi bende icerde haliyle trafikde motor gececegi zaman oldukca sık kullaniyorum bakimda motorlarinin ara sira yaglanmasi gerekirmis ama tabiki servisler bi haber olunca son zamanlarda arada takilmaya kapanirkende garip sesler cikarmaya basladi motoru 600 lira yakinda girecek
Ya yan aynalarin kapatma ozelligi bende icerde haliyle trafikde motor gececegi zaman oldukca sık kullaniyorum bakimda motorlarinin ara sira yaglanmasi gerekirmis ama tabiki servisler bi haber olunca son zamanlarda arada takilmaya kapanirkende garip sesler cikarmaya basladi motoru 600 lira yakinda girecek
Oliver Amon. Macar.
https://www.youtube.com/user/Amon00000
Swift'i baya seviyor, iki farklı kasa Swift'le videoları var.
milletin genel olarak sevmedigi clioda da var bu özellikElektrikli katlanabilir yan aynalar önemli
@alfhonso Hurda sayılacak Swift'le başladı bildiğim kadarıyla, bir ara eski Mercedes S'le bir kaç video attı sonra yeni sayılacak Swift almışlardı. O günlerden gele gele Lexus'la pistte gazlamaya kadar gelmiş, görmemiştim bu videoyu ki zaten 3 hafta olmuş daha yükleyeli.
milletin genel olarak sevmedigi clioda da var bu özellik
başka özellik yok mu bu vag larda acaba
bunların bir de ekonomik modellerindeki orta konsolu gör abi.90 larda çocuk olmak adlı eseri resmen Lexus'unorta konsolun abukluğuna değinmeden önce adamın ruhsuzluğuna laf etmek istiyorum.Bre zındık arabanın ve lastiklerin canına okuyorsun yan yan neslihan takılırken biraz gül sırıt bişiler yap 30la viraja girer gibi tepki nedir
Ama ortakonsol ney la
orta konsolun abukluğuna değinmeden önce adamın ruhsuzluğuna laf etmek istiyorum.Bre zındık arabanın ve lastiklerin canına okuyorsun yan yan neslihan takılırken biraz gül sırıt bişiler yap 30la viraja girer gibi tepki nedir
Ama ortakonsol ney la
Valla ben beğeniyorum, gayet sade. Çoğu kişinin sevmediği saatte çok hoşuma gidiyor. Hatta casio saati diye dalga geçilen saatin eskiden gelen, o arabalarla bağdaşmış olduğunu düşünüyorum. Analog saat daha kaliteli duruyor tabi.