olm millet gerçek sanacak yazıp durmacadillac sahibi versek ? @maximaorhan
olm millet gerçek sanacak yazıp durmacadillac sahibi versek ? @maximaorhan
Gercek degil mi ?olm millet gerçek sanacak yazıp durma
Devlet dairesi gibisin kaptan Bugün git yarın gel yaptın.Abi ben fistik gibi olurum senin her turlu ihtiyacinida karsilarim sokakta hanimefendi mutfakta asci yatak toplarim diyorsan isimi gucumu birakir gelirdim
Mecbur yoksa ben istermiyimDevlet dairesi gibisin kaptan Bugün git yarın gel yaptın.
Bizim köyde arif emmide vardı onun öyleydi ya şu tavana çadır işini görüp heves ettim de biraz ondan sorayım dedimAltı çürüyüp zemininde obruk oluşmadıysa efsane olarak bilirim, iyi bilirim
Gündüz öyle demiyordun. Gelirsem adım @maximaorhan olsun filan diyordun. Ben @alfhonso müdüre benzemem filan diye de rüzgar yaptın. Ben de ne yapayım pekiyi dedim sen o kadar yükselince.Mecbur yoksa ben istermiyim
Bütün alt takımı dağıttı.. Duruma göre şaseyi de yamultmuş olabilir. O araç perte çıktı büyük ihtimal..
Araba kesin gitti ama içerdekilerin omurgalar ne halde onu merak ediyorum. Hele bi de kemer takılı değilseBütün alt takımı dağıttı.. Duruma göre şaseyi de yamultmuş olabilir. O araç perte çıktı büyük ihtimal..
Affedersiniz ama çanağı bile kırmış olabilirler..Araba kesin gitti ama içerdekilerin omurgalar ne halde onu merak ediyorum. Hele bi de kemer takılı değilse
izciteam videolarini tavsiye ederimBana bi tane bundan lazım ya
Hadi 300bin lira çok bundan da olur
Ekli dosyayı görüntüle 8596
Edit: 2. fotoğrafı aldığım instagram adresi: https://www.instagram.com/p/BXHn0KZlNse/?taken-by=backpacke.rs
biraz nazik , kirilgan diyorlar .Tabi ayni zamanda arazide basarili da bir aracÇok iyi değil mi abi ya?
Bu lada nivaları nasıl bilirsiniz @berkertekin abiye de sorayım
Eyvallah babuş bakayım biizciteam videolarini tavsiye ederim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok affedersin ayağını kaldırıp şuradan şuraya gelmez. Tanıdık bugün onu.
Aha dayıya sor ---> @emreozukan
Emre kardeşim sağolsun görüştük. Ama kaptan...
Gündüz öyle demiyordun. Gelirsem adım @maximaorhan olsun filan diyordun. Ben @alfhonso müdüre benzemem filan diye de rüzgar yaptın. Ben de ne yapayım pekiyi dedim sen o kadar yükselince.
olm millet gerçek sanacak yazıp durma
Hiç şüphem yok öyledir, bölümün öğretim görevlileri ayrı bi enteresan üniversite ayrı bi enteresan. Hazırlık sınıfı okuyup, bölümde de iki dönem teknik ingilizce aldım fakat dersler baştan aşağı Türkçe işleniyorYok yahu, o kuvvetin ne olduğunu anladım, ben kelimeye takıldım. İngilizce bir kelimeden aptalca bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş gibi çünkü. Deklare etme gibi mesela