Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla derbi kazandırmıyo diye gönderilen bi teknik direktörünüz var>>> Bilic. Ardından Şenol güneş gelmese çok arardınız o adamı. Ki ben beğeniyordum
Sene ortasında West ham la analaşan 2-0 öndeyken 2 senede +10 tane maç veren.Avrupa liginden elendikten sonra 4 puanla 1.sıradayken yasinli gassaraya 10 puan farkla şampiyonluk verip 3.yapan adama çok bile dayanıldı bence.Liverpool-Tottenham-Arsenal maçları diceksek; Juventusun bile deplasmanda yenemediği Napoliyi deplasmanda yenen takım vardı elinde.Derbi kazanamaması popüler taraftar uydurması

Son düzenleme:
Sene ortasında West ham la analaşan 2-0 öndeyken 2 senede +10 tane maç veren.Avrupa liginden elendikten sonra 4 puanla 1.sıradayken yasinli gassaraya 10 puan farkla şampiyonluk verip 3.yapan adama çok bile dayanıldı bence.Liverpool-Tottenham-Arsenal maçları diceksek; Juventusun bile deplasmanda yenemediği Napoliyi deplasmanda yenen takım vardı elinde.Derbi kazanamaması popüler taraftar uydurması

yasin deme bana.... sonrasını anlamadım

Ya yan aynalarin kapatma ozelligi bende icerde haliyle trafikde motor gececegi zaman oldukca sık kullaniyorum bakimda motorlarinin ara sira yaglanmasi gerekirmis ama tabiki servisler bi haber olunca son zamanlarda arada takilmaya kapanirkende garip sesler cikarmaya basladi motoru 600 lira yakinda girecek
O paraya direksiyon kutusu değişiyor !!!

20170730_085804-1-1.jpg

Bu sabah gördüm, park etmisti:D

Valla indike nin Türkçe anlamı iç sanırım. Piston üst ölü noktada oluşan patlama sonucu pistonu alt ölü noktaya kadar iten kuvvet diye anlatmaya çalışsam oldurabilir miyiz acaba :rolleyes: :D
Yok yahu, o kuvvetin ne olduğunu anladım, ben kelimeye takıldım. İngilizce bir kelimeden aptalca bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş gibi çünkü. Deklare etme gibi mesela :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...