Canı sagolsun yahu sıkıntı olmazabı bu hakan arkadasımız kı bakın arkadasımız dıyorum ıcımden dedıklerım bana kalsın gelmez. net gelmez bu ımkanı yok
elbet bir gün buluşacagız
nasıl olsa forumcak
Son düzenleme:
Canı sagolsun yahu sıkıntı olmazabı bu hakan arkadasımız kı bakın arkadasımız dıyorum ıcımden dedıklerım bana kalsın gelmez. net gelmez bu ımkanı yok
bı kamyon dolusu adamla gelcem benCanı sagolsun yahu sıkıntı olmaz
elbet bir gün buluşacagız
nasıl olsa forumcak
Valla indike nin Türkçe anlamı iç sanırım. Piston üst ölü noktada oluşan patlama sonucu pistonu alt ölü noktaya kadar iten kuvvet diye anlatmaya çalışsam oldurabilir miyiz acabaİngilizcesi ne peki, belki oradan çağrışım yapar
Kamyon yollayayım o zaman dükkandanbı kamyon dolusu adamla gelcem ben
Yılda 4 tane derbi var onda oynamasa da olur yaa.Çok para çook bu transferlere verdikleriniz..ndiaye iyi topçu, baya iyi topçu ama 7 milyon verirsen ben ona tabata muamelesi yaparım net.
oğuzhan bi büyük maçta top oynasın sonra 30 deriz
Yılda 4 tane derbi var onda oynamasa da olur yaa.Çok para çook bu transferlere verdikleriniz..
Sene ortasında West ham la analaşan 2-0 öndeyken 2 senede +10 tane maç veren.Avrupa liginden elendikten sonra 4 puanla 1.sıradayken yasinli gassaraya 10 puan farkla şampiyonluk verip 3.yapan adama çok bile dayanıldı bence.Liverpool-Tottenham-Arsenal maçları diceksek; Juventusun bile deplasmanda yenemediği Napoliyi deplasmanda yenen takım vardı elinde.Derbi kazanamaması popüler taraftar uydurmasıvalla derbi kazandırmıyo diye gönderilen bi teknik direktörünüz var>>> Bilic. Ardından Şenol güneş gelmese çok arardınız o adamı. Ki ben beğeniyordum
Sene ortasında West ham la analaşan 2-0 öndeyken 2 senede +10 tane maç veren.Avrupa liginden elendikten sonra 4 puanla 1.sıradayken yasinli gassaraya 10 puan farkla şampiyonluk verip 3.yapan adama çok bile dayanıldı bence.Liverpool-Tottenham-Arsenal maçları diceksek; Juventusun bile deplasmanda yenemediği Napoliyi deplasmanda yenen takım vardı elinde.Derbi kazanamaması popüler taraftar uydurması
Badboys drive opel
O paraya direksiyon kutusu değişiyor !!!Ya yan aynalarin kapatma ozelligi bende icerde haliyle trafikde motor gececegi zaman oldukca sık kullaniyorum bakimda motorlarinin ara sira yaglanmasi gerekirmis ama tabiki servisler bi haber olunca son zamanlarda arada takilmaya kapanirkende garip sesler cikarmaya basladi motoru 600 lira yakinda girecek
Altı çürüyüp zemininde obruk oluşmadıysa efsane olarak bilirim, iyi bilirimÇok iyi değil mi abi ya?
Bu lada nivaları nasıl bilirsiniz @berkertekin abiye de sorayım
Çok affedersin ayağını kaldırıp şuradan şuraya gelmez. Tanıdık bugün onu.ohoooo @pulusoglu yakında dayanamayıp denizliye gelcek, bi ara gelicem inş istanbula
Yok yahu, o kuvvetin ne olduğunu anladım, ben kelimeye takıldım. İngilizce bir kelimeden aptalca bir şekilde Türkçe'ye çevrilmiş gibi çünkü. Deklare etme gibi meselaValla indike nin Türkçe anlamı iç sanırım. Piston üst ölü noktada oluşan patlama sonucu pistonu alt ölü noktaya kadar iten kuvvet diye anlatmaya çalışsam oldurabilir miyiz acaba
O araba 1 ay sonra polis teşkilatı tarafından ıskartaya çıkar ben söyleyeyim. Daha da dikiş tutmaz o
Abi ben fistik gibi olurum senin her turlu ihtiyacinida karsilarim sokakta hanimefendi mutfakta asci yatak toplarim diyorsan isimi gucumu birakir gelirdimÇok affedersin ayağını kaldırıp şuradan şuraya gelmez. Tanıdık bugün onu.
Aha dayıya sor ---> @emreozukan
Emre kardeşim sağolsun görüştük. Ama kaptan...