Aşeriyosun abiğhepsiburada.com'da oto bebek koltukları indirimdeymiş, nedense çok güzel geldiler gözüme :/
Aşeriyosun abiğhepsiburada.com'da oto bebek koltukları indirimdeymiş, nedense çok güzel geldiler gözüme :/
Aşeriyosun abiğ
Yargılayacak bir şey yok zaten, herkesin zevki başka. Benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir veya tam tersi. Bence güzel.ya ben beğenileri yargılamayı sevmem bilen bilir ama orta konsolun tipi çok tuhaf duruyo ya
Yeni yönetici için antivagcı alfisti tarafsız isimler aranıyor..kaç ay ömrüm kaldı dohtur bey :/
Yargılayacak bir şey yok zaten, herkesin zevki başka. Benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir veya tam tersi. Bence güzel.
Ls'in ahşap detaylı içi daha güzel tabi.
Düzenleme: Pardon Ls'in değil Es'in içiymiş o.
Mesela bu bence mükemmel.
Silindir içinden alınan güç demek hocam osikoskopla ölçülüyoİndike güç ne demek yav, makine mühendisiyim böyle bir terim görmedim okul hayatım boyunca?
Yeni yönetici için antivagcı alfisti tarafsız isimler aranıyor..
Dur bir test yapıcamantifan olarak düzeltelim onu. bi şeye abartı düzeyinde fanatik olan her grubadır isyanım
antifan olarak düzeltelim onu. bi şeye abartı düzeyinde fanatik olan her grubadır isyanım
Dur bir test yapıcam
Ndiaye 7 milyonsa Oyuşhan 30 milyon len a..
100 alfisti 10000 vagcıyı yok eder.
Kırmızı rengi güzel de bakım istiyorl
clio 4ün kırmızı rengi ve dış tasarımı çok hosuma gidiyor, onun harici içine binmedim hiç
Kırmızı rengi güzel de bakım istiyor
Gel istanbula gezelim beraber ayıp ettin
bir aara haberleşelim buluşuruz görüşürüzohoooo @pulusoglu yakında dayanamayıp denizliye gelcek, bi ara gelicem inş istanbula
bir aara haberleşelim buluşuruz görüşürüz
istersen benim için sıkıntı olmaz
abı bu hakan arkadasımız kı bakın arkadasımız dıyorum ıcımden dedıklerım bana kalsın gelmez. net gelmez bu ımkanı yokbir aara haberleşelim buluşuruz görüşürüz
istersen benim için sıkıntı olmaz
İngilizcesi ne peki, belki oradan çağrışım yaparSilindir içinden alınan güç demek hocam osikoskopla ölçülüyo