euro aldı başını gidiyor sıfır araba almayı unutalım mı artık
Aynen öyle hem direksiyon sertliği hem de fren için sportta gidicemBu demek oluyor ki, biraz kıpır kıpır kullanacak olursan fren için de sport mod'da gitmek zorundasın. Yüksek hızda 1 saniye bile neredeyse 10 metre yapar
Bir daha buralara * atarsın 6.3 leri 6.5 leriAynen öyle hem direksiyon sertliği hem de fren için sportta gidicem
Aynı videoyu benim arabayla çekeyim dersem muhtemelen amcanın yaşını geçmiş olurum.
Bakcaz artık benzin 5 liranın altına inmezse basamam zaten ayağım gitmiyorBir daha buralara * atarsın 6.3 leri 6.5 leri
daha önce izledim knk ahahaha <3
Boşver, yavaş gidince de o frenin önemi kalmaz. Benim araba da o kadar frenliyor Önceden geçeceğin yeri hesaplamaya alışırsın, hiç fren yapmadan gidersinBakcaz artık benzin 5 liranın altına inmezse basamam zaten ayağım gitmiyor
Aynen beni de yaz hocamBu sahte egzoslardan nefren eden tek ben miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 8625
Abi benim pek bilgim yok bu konuda dediğin gibi USB hazırlayıp onunla bir kaç işlem yapılması gerekiyor. BIOS ekranında sorulan şifreye windowsadmin yazıyorlar videolarda açılıyor bir denemeni öneririm. Unutulan şifre yönetici hesap olduğu için her yerde şifre soruyormuş.unutulan windows 7 şifresini nasıl kırabiliriz bilen var mı ? bilgisayar açılmıyor, bios ekranında da şifre soruyor. güvenli modda komut istemli güvenli modda falan da çalıştıramıyoruz her türlü şifre soruyor, bu yüzden usbyi biosta değiştir usbden başlat falan gibi öneriler işe yaramıyor.
. Bios pilini çıkarıp 3-5 dk bekleme mevzusuna da ben kalkışmak istemiyorum..
fikirlerinize açığım
@bedirhan. kop gel yiğidim
Hem karnım doysun, hem pastam DURSUN.unutulan windows 7 şifresini nasıl kırabiliriz bilen var mı ? bilgisayar açılmıyor, bios ekranında da şifre soruyor. güvenli modda komut istemli güvenli modda falan da çalıştıramıyoruz her türlü şifre soruyor, bu yüzden usbyi biosta değiştir usbden başlat falan gibi öneriler işe yaramıyor.
. Bios pilini çıkarıp 3-5 dk bekleme mevzusuna da ben kalkışmak istemiyorum..
fikirlerinize açığım
@bedirhan. kop gel yiğidim
Hem karnım doysun, hem pastam DURSUN.
Hem pekmezim dökülmesin hem gözüm seğirmesin
Abi benim pek bilgim yok bu konuda dediğin gibi USB hazırlayıp onunla bir kaç işlem yapılması gerekiyor. BIOS ekranında sorulan şifreye windowsadmin yazıyorlar videolarda açılıyor bir denemeni öneririm. Unutulan şifre yönetici hesap olduğu için her yerde şifre soruyormuş.
Bu videodaki yöntem Windows 7'de de çalışıyormuş BİOS eğer açılırsa bir deneyebilirsin abi.
@Iskender bilir bu şifre işlerini
Seat mı gönlümü çalıyorsun
Bu km de hala tüplü ve dipdiri
Abi biz seat aldık 5000 km oldu sorun çıkmadı yaaağğğ vag bu yapıyor bu işi @motorsinann
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seat mı gönlümü çalıyorsun
Sıra var delikanlı daha Cupra getirecek banaBana bi leon ayarlasana
Cevap veriyorum PİSTONUMUN BAŞI :ddddddBana bi leon ayarlasana