Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sahte egzoslardan nefren eden tek ben miyim?
20170803_113338-1.jpg

unutulan windows 7 şifresini nasıl kırabiliriz bilen var mı ? bilgisayar açılmıyor, bios ekranında da şifre soruyor. güvenli modda komut istemli güvenli modda falan da çalıştıramıyoruz her türlü şifre soruyor, bu yüzden usbyi biosta değiştir usbden başlat falan gibi öneriler işe yaramıyor.

. Bios pilini çıkarıp 3-5 dk bekleme mevzusuna da ben kalkışmak istemiyorum..

fikirlerinize açığım :)

@bedirhan. kop gel yiğidim

unutulan windows 7 şifresini nasıl kırabiliriz bilen var mı ? bilgisayar açılmıyor, bios ekranında da şifre soruyor. güvenli modda komut istemli güvenli modda falan da çalıştıramıyoruz her türlü şifre soruyor, bu yüzden usbyi biosta değiştir usbden başlat falan gibi öneriler işe yaramıyor.

Abi benim pek bilgim yok bu konuda dediğin gibi USB hazırlayıp onunla bir kaç işlem yapılması gerekiyor. BIOS ekranında sorulan şifreye windowsadmin yazıyorlar videolarda açılıyor bir denemeni öneririm. Unutulan şifre yönetici hesap olduğu için her yerde şifre soruyormuş.

Bu videodaki yöntem Windows 7'de de çalışıyormuş BİOS eğer açılırsa bir deneyebilirsin abi.
@Iskender bilir bu şifre işlerini :D

Son düzenleme:

Hem karnım doysun, hem pastam DURSUN.
Hem pekmezim dökülmesin hem gözüm seğirmesin

Hem karnım doysun, hem pastam DURSUN.
Hem pekmezim dökülmesin hem gözüm seğirmesin

sadfadsf abi ya :D

Abi benim pek bilgim yok bu konuda dediğin gibi USB hazırlayıp onunla bir kaç işlem yapılması gerekiyor. BIOS ekranında sorulan şifreye windowsadmin yazıyorlar videolarda açılıyor bir denemeni öneririm. Unutulan şifre yönetici hesap olduğu için her yerde şifre soruyormuş.

Bu videodaki yöntem Windows 7'de de çalışıyormuş BİOS eğer açılırsa bir deneyebilirsin abi.
@Iskender bilir bu şifre işlerini :D

ıııhhhh hacıdayı zaten biosa giremiyozki.... orda da şifre soriyyy.. windowsadmin'i bilmiyom bi deniyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...