Biz onlara özeniyoruz, onlar bize özeniyor.. Bu ne yaman çelişkidir böyle Ya Rabbim !!
Biz onlara özeniyoruz, onlar bize özeniyor.. Bu ne yaman çelişkidir böyle Ya Rabbim !!
oha çokmuş yaKuzene Yeni ibiza 1.0 tsi düz vites 63 e anlaştık abiler kardeşler Bursa'dan ilk sipariş bizden
Orda sıkışmış adamı görünce bi kötü oldum ya. Ecel her yerde buluyor insanı ha arabada ha motorda fark etmiyorAmin abi üzülmemek elde değil seyir halinde giderken bile başımıza ne gelecek belli değil, Allah hepimizi kazalardan tırlardan korusun.
Aynen, kaza anına canlı yayında denk gelmiştim. İzlerken araba kullanmaktan soğudum
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız güle güle kullansınKuzene Yeni ibiza 1.0 tsi düz vites 63 e anlaştık abiler kardeşler Bursa'dan ilk sipariş bizden
Hayırlı olsun güle güle kullanınKuzene Yeni ibiza 1.0 tsi düz vites 63 e anlaştık abiler kardeşler Bursa'dan ilk sipariş bizden
Onu bırak sen 65.200 olacakmış liste fiyatı style için daha da artacakmış daha kapıdan girince zamlanacak demişleroha çokmuş ya
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hocam kazasız belasız güle güle kullansın
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın
1€ = 1lt benzin yakında görürüzeuro aldı başını gidiyor sıfır araba almayı unutalım mı artık
ya ioniq galp ben gecen bende bir bakındım galeride de ve diğer hybridlerin aksine atkinson motoru kullanmıyor yani lpg uyumluBeyler Hyundai ioniq ve Toyota auris hibrit test ettim.Akşam praym taymı hibrit yapıcam
Akşama bekliyorum konu altınaya ioniq galp ben gecen bende bir bakındım galeride de ve diğer hybridlerin aksine atkinson motoru kullanmıyor yani lpg uyumlu
Eğer bu bilgi yayılırsa ve servis kendi tüp takmaya başlarsa bu araba piyasada patlama yapar. Tüp+hybrid türk sürücüsünün göz bebeği olurya ioniq galp ben gecen bende bir bakındım galeride de ve diğer hybridlerin aksine atkinson motoru kullanmıyor yani lpg uyumlu
Takipçi Haberleri başlığını şenlendir bakalım doktor. Bekleriz.Beyler Hyundai ioniq ve Toyota auris hibrit test ettim.Akşam praym taymı hibrit yapıcam
Tüm yorumlarım forum kurallarına aykırı. Sadece sabırlar diliyorum. Kolay gelsin hocam.Usta milletinden sıkım sıyrıldı. Tam iki saattir paşa gelecek, şantiyeye göstereceğiz de teklif alacağız diye bekliyorum.
Orda makina müh vardı.Mesele şu comfort ve eco modda ayağı gazdan çekip frene dokunduğunda tork konvertörü kitliyor şanzımanla motoru ayıırıyor.Motor kompresyondan düşüyor böylece yakıt tasarrufu yapıyormuş.Kompresyondan düşünce otomatik boşa almış gibi hissediyormuşuz mesele bu.Bi problem yok yani.Ayrıca ekstradan check up a girmiş oldu optimus.Yağ eksiltme yokTakipçi Haberleri başlığını şenlendir bakalım doktor. Bekleriz.
Senin fren mevzusuna ne diyorlar?
dün bi başlık vardı f/p arabası diye türkiyenin esas f/p arabası şuan ioniq tir bambaşka bir makına olmuş donanımı iç dış tasarımı teknolojisi mükemmelEğer bu bilgi yayılırsa ve servis kendi tüp takmaya başlarsa bu araba piyasada patlama yapar. Tüp+hybrid türk sürücüsünün göz bebeği olur
Bu demek oluyor ki, biraz kıpır kıpır kullanacak olursan fren için de sport mod'da gitmek zorundasın. Yüksek hızda 1 saniye bile neredeyse 10 metre yaparOrda makina müh vardı.Mesele şu comfort ve eco modda ayağı gazdan çekip frene dokunduğunda tork konvertörü kitliyor şanzımanla motoru ayıırıyor.Motor kompresyondan düşüyor böylece yakıt tasarrufu yapıyormuş.Kompresyondan düşünce otomatik boşa almış gibi hissediyormuşuz mesele bu.Bi problem yok yani.Ayrıca ekstradan check up a girmiş oldu optimus.Yağ eksiltme yok