Toledo rapid 85/90 olmuş vallahi onun yerine gidin, accent milenyum kasa
Corsa B
Civic
Corolla
Vsvs alın daha çok mutlu eder
Corsa B
Civic
Corolla
Cevap veriyorum PİSTONUMUN BAŞI :dddddd
Olm napacaksın leonu ya
Leon
Rapid
Toledo
20 milyar vermem 20 gözümde tamamen silikler
Ustam koptu geliyor çekilin Salı gününden beri Corsa C de beni çok mutlu ediyor. Onu da yaz listeyeToledo rapid 85/90 olmuş vallahi onun yerine gidin, accent milenyum kasa
Corsa B
Civic
Corolla
BETERİN BETERİ VARMIŞ ABİMUstam koptu geliyor çekilin Salı gününden beri Corsa C de beni çok mutlu ediyor. Onu da yaz listeye
İçinde önemli bilgiler yoktur umarım Aslında uğraşılsa USB falan hallolabilir@bedirhan. salla, açmasa da olurmuş. biosta yazılanları okuyabiliyom sadece asdfasf kapattım topladım ya.
Abi Leon Cupra ne zaman test ettireceksin bize ?BETERİN BETERİ VARMIŞ ABİM
OPEL SEVMEYEN BİR İNSANIM AMA YEMİN EDERİM POZİTİF GELMEYE BAŞLADI
EN AZINDAN " vites kolunu P ye alın aracı terkedin " gibi bir arıza vermiyor ahahjahaja
YA ŞU BAŞLIK GİZLİ OLSA NELER NELER YAZICAM DA
Ya a**** memleketinde elektrik verseler link de bulacam, hatta herşey yolunda olsa parasını verip alıp izleyecem de, temel hizmetler her gün nasıl daha geriye gidiyor onu canlı izliyorum. Haliyle maçı izleyemiyorum. Bulursam yine atarım.fb maçı için link varmı beyler? @berkertekin abi sen bilirsin.
İçinde önemli bilgiler yoktur umarım Aslında uğraşılsa USB falan hallolabilir
fb maçı için link varmı beyler? @berkertekin abi sen bilirsin.
Ya a**** memleketinde elektrik verseler link de bulacam, hatta herşey yolunda olsa parasını verip alıp izleyecem de, temel hizmetler her gün nasıl daha geriye gidiyor onu canlı izliyorum. Haliyle maçı izleyemiyorum. Bulursam yine atarım.
fb maçı için link varmı beyler? @berkertekin abi sen bilirsin.
http://www.justintv-izle.org/fenerbahce-sturm-graz-maci-canli-izle-3-agustos-2017.html/3netspor12
Özel mesajdan grup yaparız sen anlat yeterkiBETERİN BETERİ VARMIŞ ABİM
OPEL SEVMEYEN BİR İNSANIM AMA YEMİN EDERİM POZİTİF GELMEYE BAŞLADI
EN AZINDAN " vites kolunu P ye alın aracı terkedin " gibi bir arıza vermiyor ahahjahaja
YA ŞU BAŞLIK GİZLİ OLSA NELER NELER YAZICAM DA
Çekikler yapıyor abi. Lpgyi düşündüğünden değil, adamlar bildiğin taş gibi araba yapıyor lpg olmasa kim bilir daha ne kadar gider..Altta yorumlarda yazmış, sıfır almış arabayı aldığından beri tüplüymüş. Gaza olan önyargım günden güne azalıyor.
Doğrusun abim de, Sturm Graz 2. salıyordu az daha. Turboyu capona da usturuplu yaslarsan sorun olmaz. i5 işlemciler de çok pahalı olmuş. Bu yeğen ne zaman uyuyacak.Atmosferikte japon, turbo beslemelide italyan yanlış mıyım abilerin gülü @berkertekin
Sağa çek boşa al abi..Doğrusun abim de, Sturm Graz 2. salıyordu az daha. Turboyu capona da usturuplu yaslarsan sorun olmaz. i5 işlemciler de çok pahalı olmuş. Bu yeğen ne zaman uyuyacak.
Benim kafa bu akşam ileri derecede multitasking yapıyor. Isındı.
Vitesi P konumuna getirip aracı terk edeceğim sanırım. Doğru mudur @motorsinannSağa çek boşa al abi..