Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustam koptu geliyor çekilin :D Salı gününden beri Corsa C de beni çok mutlu ediyor. Onu da yaz listeye :)
BETERİN BETERİ VARMIŞ ABİM
OPEL SEVMEYEN BİR İNSANIM AMA YEMİN EDERİM POZİTİF GELMEYE BAŞLADI
EN AZINDAN " vites kolunu P ye alın aracı terkedin " gibi bir arıza vermiyor ahahjahaja
YA ŞU BAŞLIK GİZLİ OLSA NELER NELER YAZICAM DA :):):):):)

@bedirhan. salla, açmasa da olurmuş. biosta yazılanları okuyabiliyom sadece asdfasf :D kapattım topladım ya.
İçinde önemli bilgiler yoktur umarım :D Aslında uğraşılsa USB falan hallolabilir :D
BETERİN BETERİ VARMIŞ ABİM
OPEL SEVMEYEN BİR İNSANIM AMA YEMİN EDERİM POZİTİF GELMEYE BAŞLADI
EN AZINDAN " vites kolunu P ye alın aracı terkedin " gibi bir arıza vermiyor ahahjahaja
YA ŞU BAŞLIK GİZLİ OLSA NELER NELER YAZICAM DA :):):):):)
Abi Leon Cupra ne zaman test ettireceksin bize ? :P

Ya a**** memleketinde elektrik verseler link de bulacam, hatta herşey yolunda olsa parasını verip alıp izleyecem de, temel hizmetler her gün nasıl daha geriye gidiyor onu canlı izliyorum. Haliyle maçı izleyemiyorum. Bulursam yine atarım.
fb maçı için link varmı beyler? @berkertekin abi sen bilirsin.
http://www.justintv-izle.org/fenerbahce-sturm-graz-maci-canli-izle-3-agustos-2017.html/3

Atmosferikte japon, turbo beslemelide italyan yanlış mıyım abilerin gülü @berkertekin
Doğrusun abim de, Sturm Graz 2. salıyordu az daha. Turboyu capona da usturuplu yaslarsan sorun olmaz. i5 işlemciler de çok pahalı olmuş. Bu yeğen ne zaman uyuyacak.
Benim kafa bu akşam ileri derecede multitasking yapıyor. Isındı.o_O

Doğrusun abim de, Sturm Graz 2. salıyordu az daha. Turboyu capona da usturuplu yaslarsan sorun olmaz. i5 işlemciler de çok pahalı olmuş. Bu yeğen ne zaman uyuyacak.
Benim kafa bu akşam ileri derecede multitasking yapıyor. Isındı.o_O
Sağa çek boşa al abi..
dual-clutch-transmission-breakdown-gear-patrol-lead-full.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...