Hocam hayirli olsun , kazasiz belasiz binmek nasip olsunEkli dosyayı görüntüle 8033
Ekli dosyayı görüntüle 8034
fotoğraflar Fazla kaliteli değil fırsatım olmadı henüz eve geçtiğimde şaapcam
Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız, mutlu mesut bin inşallah .Ekli dosyayı görüntüle 8033
kameranın belirli yerlerinde 5-7 tane kırmızı nokta belirmişti detay vermediğim için anlam verememiş olabilirsinBuna anlam veremedim.
O değil de bugün ikame 118d verdiler makyajlı, arabada motor sesi yok. 150-160'la bile içerisi kütüphane. Cidden makyajla izolasyon konusunda arşa çıkmışlar. Motor sesi ne yük altında ne yüksek hızda duyuluyor. Çok iyi.
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KAZADAN BELADAN KEM GÖZDEN KORUSUN TÜTÜTÜTÜÜTÜTÜTÜTTÜTÜÜTÜTÜTÜTÜÜTÜTÜTÜTÜTÜÜTÜTÜTÜTÜTÜÜTÜTÜTÜÜT
Hayırlı olsun reis
Sayın yetkili kişi bey kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşaallah
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
https://otopark.com/forum/threads/standart-dışı-plakalar-ağır-kusur-sayılacak.4592/page-2#post-165728
Hocam hayirli olsun , kazasiz belasiz binmek nasip olsun
Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız, mutlu mesut bin inşallah .
telefondada soyledım burdanda belırteyım kazasız belasız ınsallah saglıklı mutlu bınersın
Yeni alfa logoları şart
Bi de gündüz ledlerini sök abi yav bence
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
telefondada soyledım burdanda belırteyım kazasız belasız ınsallah saglıklı mutlu bınersın
tatlı ıcın benı ara
sökecek çok şey var yav, aksesuarı bol arabanın
eyvallah gözüm sağolasın Allah razı olsun
@alfhonso hocam hayırlı olsun, darısı başıma ben de benzer bütçeyle 1 yıl içinde araç değiştirmeyi düşünüyorum, iyi günlerde kullanın
bu arada sana stıcker yanında tas falanda gonderdım halıs mulıs ıstanbul dan fazla para cıksın dıye 100 lıra karsı odemelı verdım kargoya helal et artıksökecek çok şey var yav, aksesuarı bol arabanın
eyvallah gözüm sağolasın Allah razı olsun
bu arada sana stıcker yanında tas falanda gonderdım halıs mulıs ıstanbul dan fazla para cıksın dıye 100 lıra karsı odemelı verdım kargoya helal et artık
Ekli dosyayı görüntüle 8033
Ölü piksel olmuş yahu, her kamerada olabilir o tarz hata.kameranın belirli yerlerinde 5-7 tane kırmızı nokta belirmişti detay vermediğim için anlam verememiş olabilirsin