AliExpress üzerinden almıştım Alfa logoları, 4 dolar mıydı neydi tavsiye ederim @alfhonsoYeni alfa logoları şart
Opel zaten 2003-2008 yılında çıkardığı arabalardan batmak üzere olduğu belliydi bir marka sürekli kendini tekrar ediyor ve bir şekilde kalitesini düşürüyorsa belli ediyor bunu. 2008 de insignia ile ciddi anlamda bir devrim yapmak istediler ama bu seferde ekonomik kriz vurdu orada da başarısız oldu. Bu sefer verilecek bir karar vardı çünkü artık eski opel kalitesinden ve imajından (omega filan) eser kalmamıştı yaa kaliteden düşecek ya daha çok kişiye ulaşmaya çalışacak ya da zararına satacak. İlk reklamlarla daha çok kişiye ulaşılmaya çalışıldı işte o bir alman gibi şeyler ile kaliteli intibası verilmeye çalışıldı pek işe yaramadı sonra yan markayı chevrolet i direk kestiler opel in satışlar artsın diye o da görüldüğü gibi işe yaramadı ki yıllarca arabalarını zararına sattılar desek yeridir sonra da gm dayanamayıp komple (o türk arabalarına yani stiker ve double din li cadillac ve saablara verilen paraları düşününce) gayet uygun bir fiyata sattı.@DouglasAdams geçenlerde sana bir şey dedim ya, kulan verin söylediklerime. Bak az önce bir mesajımı buldum burada:
https://www.otopark.com/forum/threads/opel-gözünüzde-nasıl-bir-marka.2059/page-3#post-28972
Opel'i PSA aldı şimdi
Abim hayırlı olsun güle güzel günlerde kullan biliyorum bu arabayı bizim evin baya yakınındaydı hatta
Başka bi usb denesene onu da okumazsa usb girişte problem vardır.Ha birde telefonu ipod gibi bağlamayı dene o da olmazsa direk sistem nanay demektir@DouglasAdams abi bu bizim tırrek Toyota Touch USB'yi görmüyor neden olabilir?
Pc'den biçimlendirdim tekrar denedim içinde sadece mp3 var usb simgesi aktif hale gelmiyor, USB'nin ışığı sürekli yanıyor Ekli dosyayı görüntüle 8036
Başka belleğim yok da telefon bağlayınca şarj ediyor, bilgisayara takınca direk görüyor sildim komple bir şarkı koyup denedim formatladım herşeyi denedim sinirlerim bozuldu bakBaşka bi usb denesene onu da okumazsa usb girişte problem vardır
şarj ediyor da ordan şarkı açıyor mu bi deneseneBaşka belleğim yok da telefon bağlayınca şarj ediyor, bilgisayara takınca direk görüyor sildim komple bir şarkı koyup denedim formatladım herşeyi denedim sinirlerim bozuldu bak
Bu Toyota forumları ne kadar gereksiz ya Usb başlığı altında bel desteğini tartışıyorlar
Telefonu şarj ediyor sadece hiç şarkı amaçlı denemedim abişarj ediyor da ordan şarkı açıyor mu bi denesene
aha hacım bu usb ilk defa ya da telefon ilk defa takılıyorsa ilk önce mute alır.Ona da dikkat etmen lazım.İlk defa biri bluetooth bağlarsa da bende mute a alır onu ilk önce.Ona da dikkat ediver.Belki çalıyordu mute da kaldı o da olabilir.Bir daha gittiğinde telefondan çalmaya çalış usb dene ve mute a dikkat etTelefonu şarj ediyor sadece hiç şarkı amaçlı denemedim abi
Sinirim bozuldu eve çıktım denerim ama ilkkez usb den müzik dinlemeyi denedim çalışmadı
aha hacım bu usb ilk defa ya da telefon ilk defa takılıyorsa ilk önce mute alır.Ona da dikkat etmen lazım.İlk defa biri bluetooth bağlarsa da bende mute a alır onu ilk önce.Ona da dikkat ediver.Belki çalıyordu mute da kaldı o da olabilir.Bir daha gittiğinde telefondan çalmaya çalış usb dene ve mute a dikkat et
Bizim evde pc de çalışan kingston macbookta çalışmıyor.büyük ihtimalle sebebi odurTaktığım zaman USB simgesi tıklanabilir hale gelmesi gerekiyor normalde ama hiç takmamış gibi davranıyor meret
Usb biraz pazar işi acaba ondan olabilir pc de çalışıyor ama
Abi biraz bakındım da millet harddisk bağlayıp film izliyorum bizim multimedyalarda sen hiç bakındın mıBizim evde pc de çalışan kingston macbookta çalışmıyor.büyük ihtimalle sebebi odur
imzan gercekmıBizim evde pc de çalışan kingston macbookta çalışmıyor.büyük ihtimalle sebebi odur
Yok be hacım ama öğrenirsen bi haber salsana bana kampa falan gidiyom ben paso lazım olurAbi biraz bakındım da millet harddisk bağlayıp film izliyorum bizim multimedyalarda sen hiç bakındın mı
Bana kalsa parçalarım da peder elleşme diyor, denersem haber ederimYok be hacım ama öğrenirsen bi haber salsana bana kampa falan gidiyom ben paso lazım olur
Hayirli olsun kazasiz belasiz
AliExpress üzerinden almıştım Alfa logoları, 4 dolar mıydı neydi tavsiye ederim @alfhonso
Abim hayırlı olsun güle güzel günlerde kullan biliyorum bu arabayı bizim evin baya yakınındaydı hatta
%100 helal kesimimzan gercekmı