Tabi tabi lazım böyle güzel opsiyonlarBana kalsa parçalarım da peder elleşme diyor, denersem haber ederim
Kampta vakit geçmiyor geceleri tabi
Tabi tabi lazım böyle güzel opsiyonlarBana kalsa parçalarım da peder elleşme diyor, denersem haber ederim
Kampta vakit geçmiyor geceleri tabi
imzan gercekmı
kufur ıs comıngaynen aynen adliye tarafı malum )
Allah razı olsun çok daha güzelleri sana nasip olsun inşallah, önümüzdeki hafta içi veya haftasonu görüşürüz muhakkak senin uygunluk durumuna göre
20 gün sanırım, 20-25 gün içinde geliyor maalesef ama en azından ucuzkaç haftaya gelmişti peki ?
Agresifsin diyorum ne alakası var diyosun sonrakufur ıs comıng
ya biçimlendirmelerde FAT32-FAT-NTFS vb.vb. formatları denesene. Bir de format işi yalan çıkarsa küçük ebatları deneyerek başla 2gb 4gb filan. O da olmazsa klasörsüz olarak direk şarkıları at içine. Böyle maymunluklar yaptırabiliyor usb okuyan multimedia sistemleri.Taktığım zaman USB simgesi tıklanabilir hale gelmesi gerekiyor normalde ama hiç takmamış gibi davranıyor meret
Usb biraz pazar işi acaba ondan olabilir pc de çalışıyor ama
Abi aldım laptopu gittim arabaya bütün formatlarda biçimlendirdim denedim, çok fazla şarkı vardır diye sildim denedim dellendim bıraktımya biçimlendirmelerde FAT32-FAT-NTFS vb.vb. formatları denesene. Bir de format işi yalan çıkarsa küçük ebatları deneyerek başla 2gb 4gb filan. O da olmazsa klasörsüz olarak direk şarkıları at içine. Böyle maymunluklar yaptırabiliyor usb okuyan multimedia sistemleri.
20 gün sanırım, 20-25 gün içinde geliyor maalesef ama en azından ucuz
kufur ıs comıng
Agresifsin diyorum ne alakası var diyosun sonra
ALFhonso ALFa
Semtin yeni dedikodusu be hay Maşallah @alfhonso
Harbi fişeqsin hanyyy reis
hayırlı olsun knk kazasız belasız <3 xenon mu var araçta
Hayırlı olsun kaç K abi ?Şekil gösteriyo.
Sanayiye bak ilk başta zaten hocam ya, ben fikir olsun diye dediydim...Valla 35 liraya buldum sipariş versem pazartesiye kalacak diye yarın sanayiiye bakacağım öyle söyleyeyim
Sanayiye bak ilk başta zaten hocam ya, ben fikir olsun diye dediydim...
Ben anlamam ayak bastığın an maximaorhan topukkaçma len kaçma daha değil