Aynen öyle bir açıklama olduŞaka ediyosun 2-3 sene önce mi biz battık dediler??
Aynen öyle bir açıklama olduŞaka ediyosun 2-3 sene önce mi biz battık dediler??
Görüşelim görüşelim salı perşembe dersim oluyor onun haricinde genelde müsait oluyorum. Yaparız beraber bir şeyleraynen aynen adliye tarafı malum )
Allah razı olsun çok daha güzelleri sana nasip olsun inşallah, önümüzdeki hafta içi veya haftasonu görüşürüz muhakkak senin uygunluk durumuna göre
Ben anlamam ayak bastığın an maximaorhan topuk
Görüşelim görüşelim salı perşembe dersim oluyor onun haricinde genelde müsait oluyorum. Yaparız beraber bir şeyler
abi aldın mı sonunda @alfhonso alfayı
Alfası olanlar çok tatlı keşke bende de olsa dediğim iki araba da Hakan abide var ahushsgajsg
hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan @emert20 knkamla beraber akarsınız xdAynen aynen haberleşiriz hacımm dürtcem seni
yeap
daha iyileri sana nasip olsun inşallah
İlk kez alfa sahibi olan bir tanıdığım var çok heycanlıyımhayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan @emert20 knkamla beraber akarsınız xd
Bende isterdim hakan yerine 180 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcanİlk kez alfa sahibi olan bir tanıdığım var çok heycanlıyım
yol tutuşu ve performansı iliklerine kadar hisset knk hem asi bir yılan hem de oturaklı bir müdür arabasıİlk kez alfa sahibi olan bir tanıdığım var çok heycanlıyım
Olsun be abi öyle biri alsa arabayı zaten bizi değil başklarını bindirirdiBende isterdim hakan yerine 180 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcan
Sağol abi o amblemlerin sökülme sebebi haç işareti oluyor geneldeAynen aynen haberleşiriz hacımm dürtcem seni
yeap
daha iyileri sana nasip olsun inşallah
İlk kez alfa sahibi olan bir tanıdığım var çok heycanlıyım
Sana bakıma gelen arabaların sahiplerine geçmiş olsun .Yarın iş başı yapıyorum sanayide
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sana bakıma gelen arabaların sahiplerine geçmiş olsun .
Bende isterdim hakan yerine 180 mavi gozlu sarisin bir takipcinin alfasi olsun ama eldeki bu napcan
irlandaya ne zaman kaçıyon ceyhunumSana bakıma gelen arabaların sahiplerine geçmiş olsun .
He ya bizim bi hocamızda makyaj öncesi mavi 156 var hatta Isparta'dan aldı arabayı adamın mahallesinde durmadan logodaki haçları çizip duruyola ya adam logo almaktan bıkmıştı en son .Sağol abi o amblemlerin sökülme sebebi haç işareti oluyor genelde
@pulusoglu kaptan valla inceden girdi müdürüm xdgönderiyi düzenlesen dahi değiştirmicem, yenge bu mesajını görüp seni tanımalı