Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray-Sivasspor
BeIN Sports (Canlı) Saat: 21:45
İzleyiniz. :)

O değil de, bir milli takım açıklanmış, millet bayrağı sökün formadan da daha fazla utanmayalım diyor..:(
upload_2017-8-25_20-12-55.png

Oğuzhan yok, Emre Çolak yok, Onur Kıvrak yok, Gökdeniz Karadeniz yok zaten ona alıştık, Anadolu takımlarında parlayan bir sürü oyuncu var; hiçbiri yok.
Süperstar Ozan Tufan'lı, kevgir Cenk Gönen'li, "adam" Arda Turan'lı, klasına lafım olmasa da formuyla Tolga Ciğerci'nin yedeği olmuş Selçuk İnan'lı, futbol bilmeyip öğrenmemekte direndiği için kendisine kulüp bulamayan Emre Mor'lu
milli takımın maçının gününü saatini filan burada paylaşmayacağım.

Çok zevkli makina vesselam :D:D o silindirleri iliklere kadar hissedebiliyorsun :D.
@saracer valla araca masallah abi tanistigima cok memnun oldum kendi adima o trafige girmek bile cesaret isterdi allah kaza bela vermesin ben tasarimi falan gectim sinyallerde sira ile yanan kirmizilar beni benden aldi ekstra yan verirken arkadaki elemanlar yolda kalakaldilar arac ustulerine giderken aman diyim sehir ici fazla dikkat cekiyor :D . Mekandan cikarken indigimiz yokustan yola cikarken ben alti surttum ki bu hep olur artik nasil yapmislarsa icimden nolur cizilmesin diye nefes tuttum mustang cok rahat dondu tekrardan masallah valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...