Uygun olursan bir çay içekaile dostumuzun oğlu zonguldakı kazandı, eylül sonu ekim başı ona desteğe gelicem bi haftasonu )))
Uygun olursan bir çay içekaile dostumuzun oğlu zonguldakı kazandı, eylül sonu ekim başı ona desteğe gelicem bi haftasonu )))
adam mustang i gectı stıcker a hallendı hayırlısıNe kadar güzel bir sticker keşşke benim olssaa
yav tamam tamam yapcazO zaman aynalar? Hem ses yapıyodu yenisini alırsın
Uygun olursan bir çay içek
Aaa mustang varmış stickerdan fark edememişim kskfkskfkadam mustang i gectı stıcker a hallendı hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun bakalım, haberleşiriz elbet hocamtabi kiiii, ayın 18inde mi 16sında mı ne dersler başlıyormuş kayıt derslerin başladığı günmüş gelecekler. beraber gidelim diyorlar da benim hafta içi malum izin alamıyorum. Bi haftasonuna denkgetirip kaçmayı planlıyorum
Valla kukremesinden baya uzaktan fark ediliyorAaa mustang varmış stickerdan fark edememişim kskfkskfk
Tecrübe sabit bizdeValla kukremesinden baya uzaktan fark ediliyor
Çok zevkli makina vesselam o silindirleri iliklere kadar hissedebiliyorsun .Valla kukremesinden baya uzaktan fark ediliyor
@saracer valla araca masallah abi tanistigima cok memnun oldum kendi adima o trafige girmek bile cesaret isterdi allah kaza bela vermesin ben tasarimi falan gectim sinyallerde sira ile yanan kirmizilar beni benden aldi ekstra yan verirken arkadaki elemanlar yolda kalakaldilar arac ustulerine giderken aman diyim sehir ici fazla dikkat cekiyor . Mekandan cikarken indigimiz yokustan yola cikarken ben alti surttum ki bu hep olur artik nasil yapmislarsa icimden nolur cizilmesin diye nefes tuttum mustang cok rahat dondu tekrardan masallah vallaÇok zevkli makina vesselam o silindirleri iliklere kadar hissedebiliyorsun .
Şşş fotoyu kim çekmiş ya .
Egzozunu kükretmesi, köşeleri dönmesi... Anlayamazsınız.Valla kukremesinden baya uzaktan fark ediliyor
Kardeşim fotonun karizmasından belli kimin çektiğiŞşş fotoyu kim çekmiş ya .
sizi füme mazdadan erol abiyi kükremeden tanıdık .Valla kukremesinden baya uzaktan fark ediliyor