asşldgjskgdas
Bu da bizim sokakta. 1 senedir karşı bahçenin duvarında duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 8924
bunu sen yazmışsın abi bellli
asşldgjskgdas
Bu da bizim sokakta. 1 senedir karşı bahçenin duvarında duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 8924
Ben bilmiyodum fırsat bulunca giderimHazır yeri gelmişken reklam yapayım (bağım, çıkarım falan yoktur).
Kaymak diye abuk subuk şeyler satıyorlar marketlerde. Gerçek kaymak yemek isteyene Karagümrük'te Eriş'i öneririm (bir de Hırka-i Şerif'te Barbaros var ama o kadar iyi değil, o civarda süt tatlısı içinde Baltepe'yi öneririm).
Yerini gözüm kapalı biliyorum ama adres olarak Fatih'i bilen arkadaşlar daha iyi anlatır (sokak adı bilgim yok). @kenblock @Mustafak
Fatih'i bilipte orayı bilmeyen yoktur herhalde. Az bilinen, temiz, düzgün işletmelerdir.
Ben başakşehirdekine ugradım acayip büyük bir yer
zor yer bulduk kalabalıktık birde
Bu arada Kofteci Yusuf un kaymagini cok begendigimizden sorduk, bildigin Eker marka kullaniyorlar buyuk boy hatta gozunuzun onunde kutuyu acip servis ediyorlar. O sayede Eker kaymak almaya basladim eve, tavsiye ederimHazır yeri gelmişken reklam yapayım (bağım, çıkarım falan yoktur).
Kaymak diye abuk subuk şeyler satıyorlar marketlerde. Gerçek kaymak yemek isteyene Karagümrük'te Eriş'i öneririm (bir de Hırka-i Şerif'te Barbaros var ama o kadar iyi değil, o civarda süt tatlısı içinde Baltepe'yi öneririm).
Yerini gözüm kapalı biliyorum ama adres olarak Fatih'i bilen arkadaşlar daha iyi anlatır (sokak adı bilgim yok). @kenblock @Mustafak
Fatih'i bilipte orayı bilmeyen yoktur herhalde. Az bilinen, temiz, düzgün işletmelerdir.
Bir yere vurup aksı yamultmadıysa lastiklerin hamuru yalan olmuş..0.28 ??
Şehir dışından misafirimiz geldiğinde, özellikle ters saatte geldiyse direk köfteci yusufa gidiyoruz biz de servis çok hızlı, çalışanlar "insan" gibi, lezzet iyi, fiyat uygun insan daha ne ister ankara-kırıkkale arasında da var tavsiye ederim ordan geçecek olan panpalara. Kaymaklı ekmek kadayıfı tavsiye ederim ama kişi başı söylemeyin köfteden sonra bitmezBu arada Kofteci Yusuf un kaymagini cok begendigimizden sorduk, bildigin Eker marka kullaniyorlar buyuk boy hatta gozunuzun onunde kutuyu acip servis ediyorlar. O sayede Eker kaymak almaya basladim eve, tavsiye ederim
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu abi bizde kaymağını çok beğeniyoruz artık eker alırız iyi ki dedin valla çok teşekkür ederiz .Bu arada Kofteci Yusuf un kaymagini cok begendigimizden sorduk, bildigin Eker marka kullaniyorlar buyuk boy hatta gozunuzun onunde kutuyu acip servis ediyorlar. O sayede Eker kaymak almaya basladim eve, tavsiye ederim
Köftesi için bi ara at eti falan diyorlardı ama ne yalan söyleyeyim bende ayak üstü falan seviyorum ya hele uzun yolda ideal oluyor .Köfteci Yusuf'un bi tek kaymaklı ekmek kadayıfını severim.Köftesini pek sevmem açıkçası çok lastik gibi köftesi bence.Ama porsiyon köftesi 12 tl öğrenci bütçesiyle gene düzgün sayılabilecek köfte yemek güzel Kocaeli'de en iyi yer Mini Köşk bence.Ama çok kalabalık kapıda kuyruk olabiliyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lan lastik gibi olmasının sebebi at eti değil ahahahKöftesi için bi ara at eti falan diyorlardı ama ne yalan söyleyeyim bende ayak üstü falan seviyorum ya hele uzun yolda ideal oluyor .
Eker ürünleri güzeldir, yoğurt falan marketten aldığımızda eker tercih ederiz. Balıkesir civarında yörsan falan kullanan işletmelerde var ama kalitesiz bence, eker kalitesi yok o markada.Bu arada Kofteci Yusuf un kaymagini cok begendigimizden sorduk, bildigin Eker marka kullaniyorlar buyuk boy hatta gozunuzun onunde kutuyu acip servis ediyorlar. O sayede Eker kaymak almaya basladim eve, tavsiye ederim
Köfteci Yusuf'un bi tek kaymaklı ekmek kadayıfını severim.Köftesini pek sevmem açıkçası çok lastik gibi köftesi bence.Ama porsiyon köftesi 12 tl öğrenci bütçesiyle gene düzgün sayılabilecek köfte yemek güzel Kocaeli'de en iyi yer Mini Köşk bence.Ama çok kalabalık kapıda kuyruk olabiliyor
Ahahah yusufunki fena değil ama birazcık lastiklik var Mini Köşkünkinden sonra tabii.12 tl porsiyon iyi fiyat vallaha doyuruyo bi de mezeleri filan hoşuma gidiyor.Lastik köfte diyorsan danet'in koftesini tek geçerim.. bıçakla bile kesilmiyor çatal batırmak istersen geri seker dikkat etmek lazım..
Ahahah yusufunki fena değil ama birazcık lastiklik var Mini Köşkünkinden sonra tabii.12 tl porsiyon iyi fiyat vallaha doyuruyo bi de mezeleri filan hoşuma gidiyor.
Ayranı da itimat marka duydunuz mu bilmiyorumBu arada Kofteci Yusuf un kaymagini cok begendigimizden sorduk, bildigin Eker marka kullaniyorlar buyuk boy hatta gozunuzun onunde kutuyu acip servis ediyorlar. O sayede Eker kaymak almaya basladim eve, tavsiye ederim
İtimat da bursanın markası ayranı güzelAyranı da itimat marka duydunuz mu bilmiyorum
ben içmedim ama bizimkiler begendi