Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 8953
Dostlar bi arkadaşım tofaşla refüje çıkmış refüjdeki ağacı falan devirmiş. Sanayide yukarıdaki gibi bir fiyat çıkarmışlar sizce nasıl?
Bedavadan biraz pahalı da, ağaç yıkacak kadar sağlam kaza yaptıysa o Tofaş'ın kupası eğrilmiştir, gönyesi kaymıştır. İflah olmaz bence. Lastik diğer kalemlerle alt alta koyunca pahalı geliyor olabilir ama Tofaş lastiği diye bir durum yok, fiyatlar piyasada standart. Lastikler genel olarak pahalı :)

Normal gidiyorsun gene az yakıyor :D Koklama mod
580f284e16f6013c3f33290125b1e095.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz dün 6.8 yaktık istanbul eskişehir arası 150 160 geldik tabi yoksa 120 ile gidince 5.9'lara kadar düşüyor :D:D. Yarın Eskişehir Kaş arası gidecez bakalım ne kadar yakacak hedef 6.5 altona düşmek :rolleyes:. Eco modda kullansak dahada düşebilir aslında ama kullanmıyoruz :D.

Bedavadan biraz pahalı da, ağaç yıkacak kadar sağlam kaza yaptıysa o Tofaş'ın kupası eğrilmiştir, gönyesi kaymıştır. İflah olmaz bence. Lastik diğer kalemlerle alt alta koyunca pahalı geliyor olabilir ama Tofaş lastiği diye bir durum yok, fiyatlar piyasada standart. Lastikler genel olarak pahalı :)
Teşekkür ederim abi yorumun için. Bu ağaç ince gövdeli küçük bir ağaçmış.

Arkadaşkar selam. Yeni çipli kimlik kartım geldi. Tabi hemen araştırmalara başladım hangi ülkelere pasaportsuz bu kimilik ile gidebiliyoruz diye. Ama internette her kafadan ayrı tel çalıyor. Hepsi farklı farklı şeyler söylüyor. Ben de engin bilgilerinize dayanarak sizlere soruyorum.
Bu yeni kimlik kartları ile hangi ülkelere pasaportsuz gidebiliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...