bakalım sağlam bir usta kapı içinde birşey yoksa toplar bunu boyasız dedi babam, bizim q7 yi süperbi felan götürdüğümüz bir ustamız var ona götürcem
oo iyi bari ufak hasarla atlatmışsın, geçmiş olsun hacım
bakalım sağlam bir usta kapı içinde birşey yoksa toplar bunu boyasız dedi babam, bizim q7 yi süperbi felan götürdüğümüz bir ustamız var ona götürcem
valla inşallah ucuzdur kapıyı oynatınca zangır zangır sesleniyor tırsıyom müdürümoo iyi bari ufak hasarla atlatmışsın, geçmiş olsun hacım
Bak en kısa ve anlaşılabilir özeti geçen kaynağı direk yolluyorum. Hiç bilmeyene anlamayana bile yarım yamalak fikir verebilir bu anlatımbütün bilgisayarlar bi ağa bağlı hacı , b ilimsel açıklamasını @berkertekin abi yapabilir tam şeyyapamadım
...
Bak en kısa ve anlaşılabilir özeti geçen kaynağı direk yolluyorum. Hiç bilmeyene anlamayana bile yarım yamalak fikir verebilir bu anlatım
http://www.byruno.com/active-directory-nedir-14-MakaleDetay.aspx
Daha da anlamadım diyemez =))
Tüm bilgisayarlarda "anahtar sözcük"lerle arama yapıyorlardırbilale anlatır gibi iyiymiş asdfasdfsadf
bi de ekleme yapayım ben buna, kurumdaki tek bilgisayar değil ankarada bakanlıktan tek yerden yönetiliyoruz, haftanın bi günü cihazları açık bırakıyoruz sabaha kadar işlem yapıyorlar
bu videodaki gibi bir performans bekliyoruz sizden o zaman ..
Tüm bilgisayarlarda "anahtar sözcük"lerle arama yapıyorlardır
Boyasiz nasil olacagmis ilgincbakalım sağlam bir usta kapı içinde birşey yoksa toplar bunu boyasız dedi babam, bizim q7 yi süperbi felan götürdüğümüz bir ustamız var ona götürcem
Guzel o zaman kafam karisti benimdehacı geforce tonla seri çıkarmış, kötü olan yok sadece isteğe talebe göre karşılayıp karşılamayacağı önemli. mevcut sistemlerde 900'lü rakamların üstü geforce ekran kartları her türlü yeterli diye biliyorum
Sırf yetkilendirmeler bende olmadığı için chrome'da gizli sekme açardım. Yöneticiler istedikleri zaman benim bilgisayarıma erişecekse benim kısayollarım, tarayıcı geçmişim filan kimseyi ilgilendirmez derim.bilemedim asdfasdf yav zaten doğru düzgün sitelere giremiyoz bişi yapamıyoz. youtube bile açmıyor
Sırf yetkilendirmeler bende olmadığı için chrome'da gizli sekme açardım. Yöneticiler istedikleri zaman benim bilgisayarıma erişecekse benim kısayollarım, tarayıcı geçmişim filan kimseyi ilgilendirmez derim.
Amin. Gene bir bahane bulup iptal edilecek olsa bile unutturmayalim30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bize bu güzel vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Allah hepsinden binlerce kez razı olsun.
Harbiden he sahilde çekmiş bildiğin Sanırım elinde bunlar vardı, sonradan da Denizli'ye gitmişhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-temiz-alfa-475391100/detay
@CenkGs araba denizliden yazıyo ama fotolar zonguldak kozludan asdfasdfasdf anlık bi şaşkınlık yaşadım
Vallahi çok geçmiş olsun hocam ne diyeyim Allah beterinden korusun. Fotoğraflardan pek bir şey göremedim ama çok ciddi bir şey yok gibi duruyor. Kapının falan değişme durumu var mı ?arkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolda kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
Ekli dosyayı görüntüle 8974
Ekli dosyayı görüntüle 8975
Ekli dosyayı görüntüle 8976
şu görünen izler benim crossclimate nin izleri sanırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
Ekli dosyayı görüntüle 8977
arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin
O zaman tek ben varım eğer @Koraykaya sökeden kalkıp gelmezse
beyler yeni girebildim muhabbetten uzak kaldımAha işimiz kolay
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunarkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolda kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
Ekli dosyayı görüntüle 8974
Ekli dosyayı görüntüle 8975
Ekli dosyayı görüntüle 8976
şu görünen izler benim crossclimate nin izleri sanırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
Ekli dosyayı görüntüle 8977
arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin
Fioriunoyu bayram ziyareti icin araba arayan birine full depo birakma karşiligi ile bir arkadasimiza kiraladim.. Dokkeri ise karpet kaynagi yapan bir ustaya kiraladim. Onada van lazimmiş. Hepside bizim mutayitin adamlari.. Arabalarin ikisinden kurtulduk..
Geriye bunlar kaldi
Ekli dosyayı görüntüle 8978