Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak en kısa ve anlaşılabilir özeti geçen kaynağı direk yolluyorum. Hiç bilmeyene anlamayana bile yarım yamalak fikir verebilir bu anlatım :)
http://www.byruno.com/active-directory-nedir-14-MakaleDetay.aspx
Daha da anlamadım diyemez =))

bilale anlatır gibi iyiymiş asdfasdfsadf

bi de ekleme yapayım ben buna, kurumdaki tek bilgisayar değil ankarada bakanlıktan tek yerden yönetiliyoruz, haftanın bi günü cihazları açık bırakıyoruz sabaha kadar işlem yapıyorlar :D :D

bilale anlatır gibi iyiymiş asdfasdfsadf

bi de ekleme yapayım ben buna, kurumdaki tek bilgisayar değil ankarada bakanlıktan tek yerden yönetiliyoruz, haftanın bi günü cihazları açık bırakıyoruz sabaha kadar işlem yapıyorlar :D :D
Tüm bilgisayarlarda "anahtar sözcük"lerle arama yapıyorlardır :p

:rolleyes: bu videodaki gibi bir performans bekliyoruz sizden o zaman ..:D

Fioriunoyu bayram ziyareti icin araba arayan birine full depo birakma karşiligi ile bir arkadasimiza kiraladim.. Dokkeri ise karpet kaynagi yapan bir ustaya kiraladim. Onada van lazimmiş. Hepside bizim mutayitin adamlari.. Arabalarin ikisinden kurtulduk..

Geriye bunlar kaldi

20170829_223200-936x1664.jpg

Son düzenleme:
bakalım sağlam bir usta kapı içinde birşey yoksa toplar bunu boyasız dedi babam, bizim q7 yi süperbi felan götürdüğümüz bir ustamız var ona götürcem
Boyasiz nasil olacagmis ilginc
hacı geforce tonla seri çıkarmış, kötü olan yok sadece isteğe talebe göre karşılayıp karşılamayacağı önemli. mevcut sistemlerde 900'lü rakamların üstü geforce ekran kartları her türlü yeterli diye biliyorum
Guzel o zaman kafam karisti benimde

bilemedim asdfasdf yav zaten doğru düzgün sitelere giremiyoz bişi yapamıyoz. youtube bile açmıyor
Sırf yetkilendirmeler bende olmadığı için chrome'da gizli sekme açardım. Yöneticiler istedikleri zaman benim bilgisayarıma erişecekse benim kısayollarım, tarayıcı geçmişim filan kimseyi ilgilendirmez derim.

arkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolda kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
Ekli dosyayı görüntüle 8974
Ekli dosyayı görüntüle 8975
Ekli dosyayı görüntüle 8976
şu görünen izler benim crossclimate nin izleri sanırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim :D millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
Ekli dosyayı görüntüle 8977

arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? :D @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin
Vallahi çok geçmiş olsun hocam ne diyeyim Allah beterinden korusun. Fotoğraflardan pek bir şey göremedim ama çok ciddi bir şey yok gibi duruyor. Kapının falan değişme durumu var mı ?

arkadaş ne leşş bir gündür bugun ya sabah gittim güzel güzel arabanın manifolddan itibren tüm egsozunu yeniledim hemen pulumu aldım, çıktım yedpaya gidip direksiyon kutusu almaya yolda kör bir arakdaş garajından cıkarken yandan bir anda geçirdi bana bu sayede hayatımın ilk kazasını yapmş oldum
Ekli dosyayı görüntüle 8974
Ekli dosyayı görüntüle 8975
Ekli dosyayı görüntüle 8976
şu görünen izler benim crossclimate nin izleri sanırım ilk çarpıştığımız nokta 206 nın olduğu noktanın gerisi adam beni yolun kenarına kadar itti az daha itse sağ taraf bayır zaten, adam indi arabadan korkudan tirtir titriyo ben ise deli gibi gülme krizine girdim :D millet bana bakıyor neyse tuttuk tutanağı felan eve geldim parkettim şimdide aşağıda biri aynamı terse çevirmiş jole gibi oynuyo ayna
Ekli dosyayı görüntüle 8977

arkadaş yarın hamama gidiyom ben anca paklar gelen varmı ? :D @CenkGs @pulusoglu @motorsinann @berkertekin
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bugün arkadaşın B8 2.0 tdi 150 hp'lik Highline Passat'ının bayağı suyunu çıkardık diyebilirim. Şirket aracıymış henüz 615 km'deydi. Otopark'ın testindeki kombinasyonlar vardı sanırım. Sunroof, navigasyonlu geniş ekranlı dokunmatik, hayalet ekran falan vardı opsiyon olarak. Lastikler de 18 inçlik sportcontact 5'di. Paragraflar halinde aklımda kalanları ve dikkatimi çekenleri söylemeye çalışayım;

Aracın iç mekanı malzeme kalitesi ve işçilik olarak güzeldi. Beyaz koltuk ve beyaz döşeme vardı fakat kesinlikle beyaz almam. Koltukların ve kapı tutamaçlarının beyaz renkte malzemesi güzel ama konsolun alt taraflarına doğru beyaz malzemenin sert plastikten kaynaklı görüntüsü en azından koltuklar ve kapı içi, tutamaçları kadar kaliteli hissettirmiyordu. Koyu renk almak benim açımdan kaçınılmaz.

Araçtaki navigasyonlu geniş multimedya ekranı + hayalet gösterge sanırım tek opsiyon paketinde geliyor. Kaç paraysa çekinmeyin verin ve alın. Kusursuz ve mükemmel diyebilirim. Aracı komple değiştiriyor, bambaşka bir hava katıyor. Bu kaç paraysa düşünmeden verilir. Zaten bu iki opsiyon insanı sürekli kendisiyle oynamaya, kurcalamaya ve dönüp dönüp bakmaya teşvik ediyor.

18'lik jantların ve sportcontact 5'lerin de etkisiyle araçta lastik sesi duyuluyor. 100 kmh'nin altındaki hızlarda da duyuluyor. Çok rahatsız ediyor mu ? Hayır. Oturup sese takılmıyorsun ama bir çıt daha iyi olmasını bekliyorsun. Sonra jant lastik kombinasyonu düşünülünce kendince bunu geçiştiriyorsun. Rüzgar gürültüsü olarak 130-140'dan sonra dikiz aynalarının olduğu yerden bir gürültü gelmeye başlıyor. Bu zaten bilinen bir şeydi sanırım. Motor yalıtımına bayıldım. Özellikle 2.0 dizel bir araç olmasına rağmen boşta rölantide çalışırken sıfır sarsıntı var. Dizeller genelde boşta çalışırken sarsar ama bunda kesinlikle yoktu. Üstelik gayet sessiz çalışıyor. Gazlamaya başlayınca ses geliyor ama kesinlikle rahatsız edici değil.

Gelelim sürüşe.. Yol tutuş tek kelimeyle efsane. Hani öyle abartı falan değil harbi efsane. Yine 18'lik jant ve sc5'lerin de etkisiyle otomobil imkanı yok saçmalamıyor. Saçmalatmak istersen de kaza yapmayı göze alıp ciddi absürt hareketler yapmak gerekli. Otomobilde spor yay var gibi esneme, yana yatma sıfır. Otomobil her şartta bütün gidiyor, viraja bütün girip bütün çıkıyor. 140-150 gibi hızlarda virajın tam ortasındayken iç-dış iç-dış şeklinde seri halde aracın dengesini bozmak istedim ama otomobil pek aldırış etmedi. Focus'la aynı viraja aynı hızla girebiliyorum ama dengesini bozmak istediğimde arkası hemen cevap veriyor. Passat'ta ise dengeyi bozmak için çok ciddi efor sarf etmek lazım. Viraj çıkışlarında ve içinde gaza fazla ama kademeli halde basmama rağmen otomobil yine çizgisini hiç bozmadı, dışa açılma isteği olmadı. Açıkça söylemeliyim ki çok sevdiğim 98 mondeo'mdan sonra deneyimleyebildiğim bu tarz katı, yaylanma ve esneme olmadan, dengesi de bozulmadan viraja girip çıkabildiğim tek otomobil diyebilirim.

Konfor olarak ise aracın sert yapısının ve 18'lik jantların eksi yanları gözüküyor. Aslında amortisörlerin çalışma aralığı çok da dar değil. Ama araç oldukça sert olduğu ve yaylanma hemen hemen hiç olmadığı için keskin çukur ve yol birleşimlerinde pat küt ediyor. Ön taraf sessiz ama arka süspansiyonlar sesli çalışıyor. Derin olmayan çukurlarda ve bozuk yollarda bile arka taraftaki süspansiyonların çalışma seslerini alabiliyorsunuz.

Kısa kısa dip not olarak; dsg şanzımanın vites düşürmeleri muazzam. Performanslı kullanımda düşürmelerde gecikme hemen hiç yok ki zaten yükseltmeler genelde sorunlu olmaz. Fakat sakin kullanımda Zonguldak'ın yokuşlarında bazen motor boğulmaya başladığında gaza ezerek basarsanız şanzıman düşürmeleri geç yapabiliyor. Önce biraz bekliyor, ne olduğunu anlamaya çalışıyor, o arada motor gaz yemiyor ve turbo boşlukta oluyor sonra anlayıp vitesi düşürüyor. Tabii bu anlattıklarım 2-3 saniye içinde oluyor.

Lastikler sc5 olmasına rağmen hemen hemen her sert kalkışta, hatta bazen 2.viteste de sürekli esp ışığını yakıp duruyor. Belli ki güç fazla çünkü bu jant ve lastik kombinasyonuna rağmen aracı patiye düşürmek oldukça kolay. Tabii bizim lastikleri tutmayan berbat asfaltlarımızın da payı büyük.

Sonuç olarak; d segmentte konfor değil de yol tutuş isteyen birinin direkt adresi passat olur diye düşünüyorum. Keza otomobil gerçekten bütün, katı ve esneme nedir bilmeyen bir yapıya sahip. @gtepro @DuzboruDownpipe tanıdığım, bildiğim direkt vagcılar olarak sizi etiketleyeyim dedim :D

Fioriunoyu bayram ziyareti icin araba arayan birine full depo birakma karşiligi ile bir arkadasimiza kiraladim.. Dokkeri ise karpet kaynagi yapan bir ustaya kiraladim. Onada van lazimmiş. Hepside bizim mutayitin adamlari.. Arabalarin ikisinden kurtulduk..

Geriye bunlar kaldi

Ekli dosyayı görüntüle 8978

Emanet arabayı kiralama keyfi diyorsun.İlginç adamsın vallahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...