Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bar (Karadag) da Datsun mi-DO adinda bir arac gordum, dogrusu adini bile duymamistim dah once.
Biraz arastirdiktan sonra, Nissan a ait bir marka oldugunu 1931 de uretime baslayan markanin 1958 den 1986 ya kadar sadece ihracat yaptigini, daha sonra yavas yavas uretimi askiya aldigini ve 2012 de ise tekrar uretime baslayacagini anons ettigi ogrendim.
Gunumuzde de low-cost car (ucuz araba) olarak kategorilenmis sekilde Endonezya, Rusya, Guney Afrika, Hindistan, Kazakistan, Lubnan, Belarus ta satisi devam ediyormus.
https://www.datsun.com/vehicles/new-vehicles/mi-do.html
dfaca42ae9284e39f7d6cc67f7025c28.jpg
e611e954ccc0ff887b4d2ac9cd90c112.jpg
2e7205c9e42267c4fa75892a6b07d2c0.jpg
70d796396d45c82134a8e2c5988fee7b.jpg
2773280563ebd1f7397576acb94cbd69.jpg
Datsun efsane modeller üretmiş eskiden aslında. Hatta aklıma ilk geleni söyleyeyim 240z ;)
Nissan-Datsun-HD-240Z-Wallpaper.jpg

Bar (Karadag) da Datsun mi-DO adinda bir arac gordum, dogrusu adini bile duymamistim dah once.
Biraz arastirdiktan sonra, Nissan a ait bir marka oldugunu 1931 de uretime baslayan markanin 1958 den 1986 ya kadar sadece ihracat yaptigini, daha sonra yavas yavas uretimi askiya aldigini ve 2012 de ise tekrar uretime baslayacagini anons ettigi ogrendim.
Gunumuzde de low-cost car (ucuz araba) olarak kategorilenmis sekilde Endonezya, Rusya, Guney Afrika, Hindistan, Kazakistan, Lubnan, Belarus ta satisi devam ediyormus.
Datsun efsane modeller üretmiş eskiden aslında. Hatta aklıma ilk geleni söyleyeyim 240z ;)
Bu da 280zx
Masallah neredeyse Shelby kiskandiracak :D
upload_2017-9-5_0-14-36.png

Bence ici de efsaneymis :D
upload_2017-9-5_0-16-35.png

Son düzenleme:

Bu da 280zx
Ekli dosyayı görüntüle 9096
Maşallahı var zaten ya, virajları da iyi diye biliyorum yani Shelby den virajlarda daha iyidir büyük ihtimalle :D Top Gearda falan bahsedilirdi eskiden laf arasında, sorunsuz basit arabalar diyorlardı. Hatta bir bölümde yanlış olmasın, çocukluğumuzda kışın İngiltere sokaklarında çalışmayan İngiliz arabaları ile babalarımız uğraşırken tek marşta çalışan Datsunlar vardı diyorlardı :)

Bu da 280zx
Ekli dosyayı görüntüle 9096
Bence ici de efsaneymis :D
Ekli dosyayı görüntüle 9097

Ben Datsun markasını Tokyo Drift'ten HAN Reis yani Sung Kang'ın projesiyle tanımıştım. Facebook'tan takip ederdim çok uzun sürdü ve adam çuvallarca para gömdü resmen :D
1972-datsun-240z-sung-kang.jpg

Son düzenleme:
@alfhonso Emre Yücelen'in ses analiz videolarını attığından beri takılıyorum, tüm videolara bakıyorum. Elemanın biri ' çok sevdiğim tekelci bir dayı var onun ses analizini yapar mısın ?' dediğinden beri şu videoya takıldım. Abii sen neymişsin be tekelci dayı. Alkole tövbeli adamım ama neredeyse bir büyük açtıracak. Nasıl bir yorum ve sestir anlamadım gitti. Ne cevherler var be kardeşim, mahrum kalıyoruz yemin ediyorum.

Ya beyler geçen gün sol ön lastiğe çivi girmişti. Stepneyi takayım dedim. Stepneyi sökmem yarım saat sürdü meğer soldaki vida sökülmüyormuş ordan tutup yana kaydırılıyormuş :D bu birinci failimdi. İkincisi daha büyük fail. Krikoyu marşpiyerin(böyle mi yazılıyordu bu) altına koydum işaret orayı gösteriyor diye. Meğerse az daha arkadaymış yeri :dd nur topu gibi eziğimiz oldu şoför kapısının altında :D :D bu da bir çividen öğrendiğim 2 dersin hikayesiydi :D

Bizimde gecen el freni kendini kilitledi , iyi gozlemim sayesinde ben krikoyu dogru yere vurdum :) ama bijonlari gevsetmemisim , tekrar indir kaldir ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya beyler geçen gün sol ön lastiğe çivi girmişti. Stepneyi takayım dedim. Stepneyi sökmem yarım saat sürdü meğer soldaki vida sökülmüyormuş ordan tutup yana kaydırılıyormuş :D bu birinci failimdi. İkincisi daha büyük fail. Krikoyu marşpiyerin(böyle mi yazılıyordu bu) altına koydum işaret orayı gösteriyor diye. Meğerse az daha arkadaymış yeri :dd nur topu gibi eziğimiz oldu şoför kapısının altında :D :D bu da bir çividen öğrendiğim 2 dersin hikayesiydi :D
E güzeel. Bir çividen iki ders almak... Bereket versin. Ben ehliyet öncesiyle beraber 20 yıllık şoförüm, her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bitmezler :)

@alfhonso Emre Yücelen'in ses analiz videolarını attığından beri takılıyorum, tüm videolara bakıyorum. Elemanın biri ' çok sevdiğim tekelci bir dayı var onun ses analizini yapar mısın ?' dediğinden beri şu videoya takıldım. Abii sen neymişsin be tekelci dayı. Alkole tövbeli adamım ama neredeyse bir büyük açtıracak. Nasıl bir yorum ve sestir anlamadım gitti. Ne cevherler var be kardeşim, mahrum kalıyoruz yemin ediyorum.

ahahahaha şimdi sen atınca gördüm şaka maka dayı çok fena fena her aileye ortama lazım böyle sesler :D :D

full videosunu atayım kesintisiz :D

aklıma metin akpınar geldi dinlerken :D :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...