vay anasını adamların lisede kaçırdığı arabaya bak be... Biz de T stop Murat131, anahtarı olmayıp düz kontakla çalışan Reno12 filan kaçırıyorduk2003 Porsche Cayenne S 4.5lt V8 abi
1 aylık harçlığımızı 15dakikada yok eden namıssız.
vay anasını adamların lisede kaçırdığı arabaya bak be... Biz de T stop Murat131, anahtarı olmayıp düz kontakla çalışan Reno12 filan kaçırıyorduk2003 Porsche Cayenne S 4.5lt V8 abi
1 aylık harçlığımızı 15dakikada yok eden namıssız.
Ölüm ölüm öldüm bugün bu neyahuuuuu
çok sevdim ben bu arabayı yav. Türkiyeye gelse fiyatı makul olursa düşünülür bir araba.Tam taksi yapılacak araba.
Japonya'da buna benzer araba çok var. O kanalda tanıtımları var. Suzuki, Daihatsu, Honda vs.çok sevdim ben bu arabayı yav. Türkiyeye gelse fiyatı makul olursa düşünülür bir araba.
o zaman gereksizmiş. Hondanın neden türkiyeye getirmediğini anlamış oluyoruzJaponya'da buna benzer araba çok var. O kanalda tanıtımları var. Suzuki, Daihatsu, Honda vs.
Yalnız Türkiye'ye gelse pek uygun olmaz. Bu üsttekinin fiyatı Yen'den dolara çevrildiğinde 18 bin küsur dolar yapıyormuş. Düz 18 bin desek 3,44'ten hesaplasak vergisiz hâli 61.920 TL yapar.
+%45 ÖTV ile 89.784 TL. +18 KDV 105.945,12 TL.
Türkiye'ye özgü bir durum değil, kei carları ihraç etmiyorlar diye biliyorum. Sadece Japonya'da satıyorlar.o zaman gereksizmiş. Hondanın neden türkiyeye getirmediğini anlamış oluyoruz
o paraya değmez bnce .s
Araç Amerikan değil abi motoru bilemiyorum.bu araç ls serisi bi motor sanırım american mi ?
Aynen Prado vardı bir tane şirkette ama o da gittiaslinda ben cok iyi incelemedim hatta 8sikindir oldugunuda gormemisim Pradoda v8 yok zaten Dikkatli incelesem belki daha yaklasabilirdim sonuca .
bedirhan abinin bir prado mevzusu cardi direk atayim dedim 420.000 de falan
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bizim için tek kriter 4 teker olmasıydı yoksa 97 Ducato ile çok gittik okula Az yalvarmadık benzinciye abi stop edersek birdaha çalışmaz gözünü seveyim çalışırken koy diyevay anasını adamların lisede kaçırdığı arabaya bak be... Biz de T stop Murat131, anahtarı olmayıp düz kontakla çalışan Reno12 filan kaçırıyorduk
Ayaktaydım yav duyduğum yer yoldan aşağıYol kenarı çömelmiş pozisyonda fotoğraf kıllandırdı beni
Dacia Dokker bunu beğenmedi..Tam taksi yapılacak araba.
Bunu bilmiyorum canlı görme olanağım yok tabi ama Dacia bunun yanında baya kalitesiz kalır muhtemelen.Dacia Dokker bunu beğenmedi..
Taksici dediğinde aklıma gelen ilk gelen araba ya o yüzden yoksa baya low cost araba dokker hondaya göreBunu bilmiyorum canlı görme olanağım yok tabi ama Dacia bunun yanında baya kalitesiz kalır muhtemelen.
Bende Dacia'yı beğenmiyorum. 301 & C-elysee testinde dendiği gibi, work horse araçlar onlar.
c3 picassonun köşeli haliTam taksi yapılacak araba.
Bu feneryolu yav otoparkin hemen ora bizimkilermi yapmis bunuLiseliler bilmez
BiliyorumLiseliler bilmez
AYM başkanı soldaki sağdakini tanıtmama gerek yok. xD bakışları yeter <3
Sonra vay efendim leon konforsuz, leon yol tutmuyor, leonda trim sesi varLiseliler bilmez