Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sevdim ben bu arabayı yav. Türkiyeye gelse fiyatı makul olursa düşünülür bir araba.
Japonya'da buna benzer araba çok var. O kanalda tanıtımları var. Suzuki, Daihatsu, Honda vs.
Yalnız Türkiye'ye gelse pek uygun olmaz. Bu üsttekinin fiyatı Yen'den dolara çevrildiğinde 18 bin küsur dolar yapıyormuş. Düz 18 bin desek 3,44'ten hesaplasak vergisiz hâli 61.920 TL yapar.
+%45 ÖTV ile 89.784 TL. +18 KDV 105.945,12 TL.
:)

Japonya'da buna benzer araba çok var. O kanalda tanıtımları var. Suzuki, Daihatsu, Honda vs.
Yalnız Türkiye'ye gelse pek uygun olmaz. Bu üsttekinin fiyatı Yen'den dolara çevrildiğinde 18 bin küsur dolar yapıyormuş. Düz 18 bin desek 3,44'ten hesaplasak vergisiz hâli 61.920 TL yapar.
+%45 ÖTV ile 89.784 TL. +18 KDV 105.945,12 TL.
:)
o zaman gereksizmiş. Hondanın neden türkiyeye getirmediğini anlamış oluyoruz:D

bu araç ls serisi bi motor sanırım american mi ?
Araç Amerikan değil abi motoru bilemiyorum. :)
aslinda ben cok iyi incelemedim hatta 8sikindir oldugunuda gormemisim Pradoda v8 yok zaten :) Dikkatli incelesem belki daha yaklasabilirdim sonuca .
bedirhan abinin bir prado mevzusu cardi direk atayim dedim 420.000 de falan :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Prado vardı bir tane şirkette ama o da gitti :D
vay anasını adamların lisede kaçırdığı arabaya bak be... Biz de T stop Murat131, anahtarı olmayıp düz kontakla çalışan Reno12 filan kaçırıyorduk :D
Abi bizim için tek kriter 4 teker olmasıydı yoksa 97 Ducato ile çok gittik okula :D Az yalvarmadık benzinciye abi stop edersek birdaha çalışmaz gözünü seveyim çalışırken koy diye :D

https://www.google.com.tr/amp/s/www...kiye-yukseliste-almanya-dususte-haberi-115157
Screenshot_2017-09-05-19-53-14-1.png

İnandık inandık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...