Günaydınlaar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi 35 - 40 civarı kokusu aldım
Bi ince kokuyo ama bi ince...sana kaç lazımdı gfsfafaf
Sen hayırdır su dökmeye mi durdunuz?Günaydınlaar
Land Cruiser V8?? 2. opsiyonum varsa Range Rover?
Ben de 8 senedir kullanıyorum ama tabi son 1 senesi daha adam akıllı şoförlüktü(bkz: ehliyet almak). İnşallah bedelleri büyük olmayan dersler alarak devam ederim hayatım boyuncaE güzeel. Bir çividen iki ders almak... Bereket versin. Ben ehliyet öncesiyle beraber 20 yıllık şoförüm, her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bitmezler
Sorma abi gece gece dinledim dedim noluyor.. Her mahalleye lazım böyle dayılar gidip dinleyeceksinahahahaha şimdi sen atınca gördüm şaka maka dayı çok fena fena her aileye ortama lazım böyle sesler
full videosunu atayım kesintisiz
aklıma metin akpınar geldi dinlerken
Anadolu yollarının default arabası ya 3500 km gittim en az 3500 tane passat gördüm
Yol kenarı çömelmiş pozisyonda fotoğraf kıllandırdı beniGünaydınlaar
İç hacime ihtiyacım yoksa ve yılda 20bin km'yi geçmiyorsam tercihim golf'ten yana olurduArkadaşlar iyi günler.. Konusunu açmıştım şimdi arabaları ikiye indirdim.
Golf 1.4 Manuel Highline Cam Tavan 106.5 hemen teslim
Skoda Superb 1.6 Dizel Style Cam Tavan Business Gri 127 Bin hemen teslim.
Araçların ikiside Manuel. Tabi ki ihtiyaçlarını ben daha iyi bilirim ama fiyat konusunda ikiside alınasımı bu piyasada onu merak ediyorum
oldu mu şimdisana kaç lazımdı gfsfafaf
E söyle de rahatlayalım Zaten bi ben eğildim konuyaGünaydınlar
Malesef abi
Prado bence , daha once böyle bir mevzu gecmisti ama o basliklar simdiye coktan kapandi hatta locada bile olabilir .E söyle de rahatlayalım Zaten bi ben eğildim konuya
Prado'ya evet, Land Cruiser'a maalesef denirse, ben burada kalp kırarımPrado bence , daha once böyle bir mevzu gecmisti ama o basliklar simdiye coktan kapandi hatta locada bile olabilir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2003 Porsche Cayenne S 4.5lt V8 abiE söyle de rahatlayalım Zaten bi ben eğildim konuya
bu araç ls serisi bi motor sanırım american mi ?Lİse 1'e giderken bu arabayı kaçırmak için ilk takviye yapma deneyimimizi yaşamıştık ve başarmıştık gece gece görünce duygulandım nerde o eski hızlı zamanlarımız
Araç modelini bilenin helali var