düz boru liseli misin??Biliyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düz boru liseli misin??Biliyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi Sinan reisin eseri Eskiden hep derdi bunla fena uçulur falan artık demiyor nedenseBu feneryolu yav otoparkin hemen ora bizimkilermi yapmis bunu
Liseli degilim ama
onlar eskide kaldı abi. İnsan büyüdükçe olgunşır doğru demek ki. zaten bunu her seferinde dile getiriyo sinan abi. Ama hala o apaçiliğin sinan abide olduğuna inanıyorumAynen abi Sinan reisin eseri Eskiden hep derdi bunla fena uçulur falan artık demiyor nedense
Evetdüz boru liseli misin??
Liseli kızlardan yar olmuyor abi yav ah liseliler ahliseliiii vardı yaa ah o liseeeliiii
Videodami cikmisEkli dosyayı görüntüle 9102 selamlar. @pulusoglu nasılsın kaptan.
Sağ kenara 5 sn bakınca 11Litre yakıyorsun .Ekli dosyayı görüntüle 9102 selamlar. @pulusoglu nasılsın kaptan.
Gec gec dalgani sende vur ohSağ kenara 5 sn bakınca 11Litre yakıyorsun .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dalgayi sen daha iyi bilirsin abi .Gec gec dalgani sende vur oh
Valla guzel orta actinda bayan varmiscasina susuyorum...Dalgayi sen daha iyi bilirsin abi .
Yok yani yanlis anlamayin kaptan diye .
Abi ben her zaman orta acarim o problem değilde şu hirvatistan maçi ne olacak ?Valla guzel orta actinda bayan varmiscasina susuyorum...
Gecen otoparktan 5 kisiyle ufak yuklendik 140 150 gene 11 yakti. Alisti galiba iyice ne iniyor ne cikiyorSağ kenara 5 sn bakınca 11Litre yakıyorsun .
kaptanim mx5 e kapora verdiginizi soyluyorlar 2.0 RF ne diyorsunuz ?Gecen otoparktan 5 kisiyle ufak yuklendik 140 150 gene 11 yakti. Alisti galiba iyice ne iniyor ne cikiyor
Futbol izlemiyorum sorulara simdiden cevap vereyim mactan haberim var ama ilgimi cekmiyor. Evet hic maca bile gitmedim. Gs liyim ama 4 kisi sayamam . Zamaninda biraz ilgiliydim yalan yok hatta mac hevesimde vardida sikeler olaylar tadsiz futbol vs zamaninda iyice sogudum birdahada isinamadim artik.Abi ben her zaman orta acarim o problem değilde şu hirvatistan maçi ne olacak ?
Gonul isterdi ama uzunca bir kredi borcu var yeni hos param olsada ne ailem ne hatun ne baskasi aldirtmaz anca 40 yasimda isimi gucumu oturttuysam muhtemel kel de olmusumdur genclik hevesi yasarimkaptanim mx5 e kapora verdiginizi soyluyorlar 2.0 RF ne diyorsunuz ?
Aynen oyle bende besiktasliyim yok şu oyuncu söyleymiş , fenerbahçe şike yapmış birkaç sene öncesine kadar günde 3 ögün bunları tartısırdık . Baktım hiçbir yere varamiyoruz ben artik ilgilenmiyorum .Futbol izlemiyorum sorulara simdiden cevap vereyim mactan haberim var ama ilgimi cekmiyor. Evet hic maca bile gitmedim. Gs liyim ama 4 kisi sayamam . Zamaninda biraz ilgiliydim yalan yok hatta mac hevesimde vardida sikeler olaylar tadsiz futbol vs zamaninda iyice sogudum birdahada isinamadim artik.