Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet sen de öyle bir sıkıntı var maalesef kardeşim haklısın..
En son bana gecen sene yaptigim kazadan dolayi 1 haftalik 308 vermislerdi.vites gecisleri konfor baya eksi idi bende.yakit normal diye
hatirliyordum.gecen sinan in t
estte soyledigi degerler bende sok etkisi yaratti mis valla.

En son bana gecen sene yaptigim kazadan dolayi 1 haftalik 308 vermislerdi.vites gecisleri konfor baya eksi idi bende.yakit normal diye
hatirliyordum.gecen sinan in t
estte soyledigi degerler bende sok etkisi yaratti mis valla.
Hangi testti o tam hatırlayamadım ? dizel 308 testi mi ?

308'ler az yakar ama hocam. Ondan inip mazda'ya binince ağlamaklı yapar yani adamı.
En son kardesini c elysee kullanmistim . Icinde ekran vs yoktu tabi. Iyi yonleri bagaj hacmi ic hacim olmustu. Sadece mazda degil herhangi bir c segmenti bunun yaninda efsane kalir.yeni guncel makyajdada cok birsey eklediklerini sanmam.yol yutus konfor vites direksiyon capi kocaman bir eksidir bende.daha 4 bin km de idi bana gelen arac ona ragmen bir kac kapi sorunu vardi kazadan donmuste olabilir ama gercekten rezalet bir araba .

En son kardesini c elysee kullanmistim . Icinde ekran vs yoktu tabi. Iyi yonleri bagaj hacmi ic hacim olmustu. Sadece mazda degil herhangi bir c segmenti bunun yaninda efsane kalir.yeni guncel makyajdada cok birsey eklediklerini sanmam.yol yutus konfor vites direksiyon capi kocaman bir eksidir bende.daha 4 bin km de idi bana gelen arac ona ragmen bir kac kapi sorunu vardi kazadan donmuste olabilir ama gercekten rezalet bir araba .
Hocam 301, elysee, symbol falan bunlar zaten uzak durulması gereken araçlar. Hani insanı otomobilden soğutur öyle diyeyim. Bunlar az yakar, geniş iç hacim verir o kadar. Tamamen taksiciler kullansın, şirket çalışanlarına verilsin diye üretilmiş modeller. Sinan dedi ya testte fabrikaya sadece üretim maliyeti 4 bin euro falanmış.

Hocam 301, elysee, symbol falan bunlar zaten uzak durulması gereken araçlar. Hani insanı otomobilden soğutur öyle diyeyim. Bunlar az yakar, geniş iç hacim verir o kadar. Tamamen taksiciler kullansın, şirket çalışanlarına verilsin diye üretilmiş modeller. Sinan dedi ya testte fabrikaya sadece üretim maliyeti 4 bin euro falanmış.
Bana geldigi zamanlar 45 milyar civari idi diye hatirliyorum 0 i simdi zaten ucmus devam devam siradan c segmenti 200 oluncaya dek 2020 ye kadar devam

Bana geldigi zamanlar 45 milyar civari idi diye hatirliyorum 0 i simdi zaten ucmus devam devam siradan c segmenti 200 oluncaya dek 2020 ye kadar devam
Zaten böyle giderse c segment fiyatları net 150 bin lirayı bulacak. Uyduruk 301 bile 80 bin lira olmuş ayıptır. Sözün bittiği yerdeyiz yani.

Akrabam da var c elysee 2015 model bir gün muhabbet arabalardan açıldı.Bu tarz araba almazdın sen diye söyledim o da almadıgini şirketin verdigini ama kullandığına pişman olduğunu hatta eski kasalı yikik dökük kamyonet kullanıyormus hissi olduğunu soyledi .Çok sevindim tabi ki iyi kaziklanmamissin diye:)Gece gece muhabbetinizi görünce aklıma geldi @pulusoglu @CenkGs

Son düzenleme:
Akrabam da var c elysee 2015 model bir gün muhabbet arabalardan açıldı.Bu tarz araba almazdın sen diye söyledim o da almadıgini şirketin verdigini ama kullandığına pişman olduğunu hatta eski kasalı kamyonet kullanıyormus hissi olduğunu soyledi .Çok sevindim tabi ki iyi kaziklanmamissin diye:)Gece gece muhabbetin izi görünce aklıma geldi @pulusoglu @CenkGs
Banada kiralik verilmese dayanamazdim muhtemelen insani arabadan sogutur o model

Akrabam da var c elysee 2015 model bir gün muhabbet arabalardan açıldı.Bu tarz araba almazdın sen diye söyledim o da almadıgini şirketin verdigini ama kullandığına pişman olduğunu hatta eski kasalı yikik dökük kamyonet kullanıyormus hissi olduğunu soyledi .Çok sevindim tabi ki iyi kaziklanmamissin diye:)Gece gece muhabbetinizi görünce aklıma geldi @pulusoglu @CenkGs
Dediğim gibi hocam, bu araçlar az yaksın ve iç hacim sağlasın diye yapılmış ötesini beklememek gerek. Ucuz yollu fiyatı olsa alınır, fiyatına göre sıfır araba işte der sineye çekersin ama 60-80 bin lira arası olunca insan çıldırıyor.

@pulusoglu Kaptan, uzun seferlere çıkıyor musunuz bilemiyorum ama bir gün böyle bir yolculuğa çıkarsan ve yanına misafir alabiliyorsan beni listeye yaz lütfen..

kışın fırtınalı havada zonguldak limandan çık ereğli limana doğru bi tekneyle git abi yeter zaten çok uzağa gitmeye gerek yok gibi :D

Günaydın herkese.
Gece 1 sularında Tuncel Kurtiz ile batmaya başladığım ekşisözlük batağında Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup, Peugeot 301, Latovlevici filan derken Adolf Hitler başlığında bir entry'ye rastladım. Normalde tarih konularıyla hiç aram yoktur ama bu bir sardı beni, az önce bitirdim. Kopyalayıp Word'e attım, 252 sayfa. :D
Tarih tekerrürden ibaret dedirtti. İsim vermeme gerek yok, bir sürü örtüşen şeyler bulunuyor günümüzle geçmiş arasında. Manyak bir insan daha fazla nasıl manyaklaşır ibretle okudum. Tavsiyem, pdf veya word olarak cloud'da bir kenara atın, arada açıp e-kitap şeklinde okuyun. Adam resmen kitap yazmış :)
https://eksisozluk.com/entry/56576191

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...