Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi eski otomobiller sürüş anlamında güncel marka ve modellerden zaten daha iyi. İnsanlar eski diye burun kıvırıyor fakat şimdiler elektronik sistemlerin yapmaya çalıştığı işleri o dönemde otomobiller saf mekanik alt yapı kalitesiyle yapmaya çalışıyordu. Şimdikiler kadar efektiftir değildir tartışılır. Ama tartışılmayacak bir şey var ki aracın alt yapısının bunu sağlamaya çalışması, sürüş anlamında otomobile ayrı bir kalite ve zevk katıyor. O sebeple eski otomobiller kaliteli ve zevkliydi diyoruz zaten.

Kesinlikle, 90 model bitik lastikli Taunusla 140-150'yle girdiğim bi viraj var. Geçen arkadaş 2015 symbolle 110'la girdim yusuf yusuf attım diyodu

Kesinlikle, 90 model bitik lastikli Taunusla 140-150'yle girdiğim bi viraj var. Geçen arkadaş 2015 symbolle 110'la girdim yusuf yusuf attım diyodu
yok yok hasarsız sıfır değil de, Türkiyede olsa banko toplanır tek darbelik ncap aracı diye satılırdı vallaha :D
Eski araçlar candır, otomobiller uygun fiyatlı olsa doğru düzgün 2.el bir tane eski araç alıp kullanmak isterdim net yani. Benim elimde olsa mondeo'mu da sattırmazdım zaten.
Türkiye'de olsa o aracı sıfır diye satmaya çalışan bayi bile olabilirdi :D

Yoğ dostum yoğğ. Bunu yapamam.

Başıma bir şey gelmeyecekse zerre haz etmedim hanımefendiden. Siz izleyin. Cenk hocam yaşama sevincimi aldığı içindir belki bilemiyorum.
Gündüz vakitleri benim tüm enerjim gitti, siz değerli forum arkadaşlarım da hislerimi paylaşsın, yükümü hafifletsin istedim :D

Eski araçlar candır, otomobiller uygun fiyatlı olsa doğru düzgün 2.el bir tane eski araç alıp kullanmak isterdim net yani. Benim elimde olsa mondeo'mu da sattırmazdım zaten.
Türkiye'de olsa o aracı sıfır diye satmaya çalışan bayi bile olabilirdi :D

harbiden öyle. Ha alfa'nın yeri ayrı, sürüş dinamikleri vs taunustan tabi ki çok daha iyi ama yeni bi çok şirket spec arabalardan daha iyi.

Babama taunus aldırcam ya hem ben de nasiplenirim :D

aldır aldır golften sonra yakıtı bi ciğerini söksün :D :D

harbiden öyle. Ha alfa'nın yeri ayrı, sürüş dinamikleri vs taunustan tabi ki çok daha iyi ama yeni bi çok şirket spec arabalardan daha iyi.

aldır aldır golften sonra yakıtı bi ciğerini söksün :D :D
Golfün de parçası pahalı adsasdads :D
Arabanın ön salıncağın tanesi orjinal 500-600 tl
Ön aks 2500 tl orjinal
Orjinal amörtisör 350 tl
gibi gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...