Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golfün altı yüksekmiş bayağı :D Balık da gelmedi yav
da00ef886fb757fef750c514c102acdf.jpg
ecaeacd42d9e6eea246fe7d26aaf3252.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak bana Torik geldi hemde 2 2.5 kilo :D:D:D maşallahını esirgeme haaa o_O.

Zhxhshsh gülü seven dikenine katlanır :D 2018 sene sonunda s60 t3 düşünüyoduk babam sonra o 50 kuruş yakar dedi rafa kalktı :D

Eski araçları severim, hatta eski nesil motorları da severim ama t3 motoru sakin ve normal kullandığın vakit şehir içi 8 litre civarı dolaşabilirsin. Fakat bu 1.8'de 12 ise 12'dir. Sakin kullan, yavaş kullan hiç fark etmez. Atmosferik motorun üst limiti fazla geniş değildir bu güzel ama ekonomi yapmak istediğinde genellikle standartı bellidir onun aşağısına pek inemezsin. Mx5 efsane bir model, çok güzel araba fakat o motorla o araç günlük kullanım yapılabilecek bir noktada değil gibi duruyor. Hafta sonu kullanımları daha mantıklı :D

Son düzenleme:
Yaksın valla yaksın helali hoş olsun o_O.
Eski araç severim ama sadece hafta sonları kullanabileceğim bir noktadaysa alırım, günlük kullanımda imkanı yok almam. Neticede 1.8 atmosferik motorlu araç. Her gün kullanacaksam ne 1.8 motora değer ne de mx5'e değer o masraf benim gözümde. İstanbul'da falan günlük bir yere çıktığın vakit en az 30-40 km yapıyorsun, bir depoyla 400-500 km gidiyorsa benzinciyle arkadaş, dost, kanka falan olunur :D

Son düzenleme:
Arabanin resmini paylaşmayi biraktigimdan beri basima vukuat gelmiyor. Yani aracin uzerinde iz birakicak hadiseler yasamadim. Nazar gercekmidir acep.
Nazar gercekse bana 2 lastik bir arka tampon ve bagaj kapagi, cay dokulmuş bir koltuk, cizik on tampon, bozulan enjektor vs vs...
Valla @Renard nazar gercekmiş. Uzun suredir vukuat yok.

Arabanin resmini paylaşmayi biraktigimdan beri basima vukuat gelmiyor. Yani aracin uzerinde iz birakicak hadiseler yasamadim. Nazar gercekmidir acep.
Nazar gercekse bana 2 lastik bir arka tampon ve bagaj kapagi, cay dokulmuş bir koltuk, cizik on tampon, bozulan enjektor vs vs...
Valla @Renard nazar gercekmiş. Uzun suredir vukuat yok.
Her şeye rağmen yine nazar değebilir. Ama malın mülkün hatta insanın çokça övülmesi, gösterilmesi, bahsedilmesi nazar değdirir. Bunu tabii ki bilimsel olarak ispatlayamayız ama bir çok kişinin başına defalarca gelmiştir :)

Tokat-Turhal yolunda uyuyakalan kamyoncu bi anda sağ şeritten sol şeride kaydı.Biz de tam sollamaya başlarken kamyonun yarısındayız babam gaza basmasa vallaha bizi biçiyodu araba pert olurdu Allah(c.c) korusun.Hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden bu kadar kıl payıyla kaza atlatmamıştım.

Tokat-Turhal yolunda uyuyakalan kamyoncu bi anda sağ şeritten sol şeride kaydı.Biz de tam sollamaya başlarken kamyonun yarısındayız babam gaza basmasa vallaha bizi biçiyodu araba pert olurdu Allah(c.c) korusun.Hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden bu kadar kıl payıyla kaza atlatmamıştım.

Geçmiş olsun kardeş. Biz de öyle direkten dönmüştük bir zamanlar. Ben olayın sonuna yetişip farlar hemen dibimizdeyken uyanmıştım ama hakikaten saniyede bütün film şeridini sardırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...