Saçlar paris, kaşlar bitlis :ddboş şarkı ama klipteki hatun güzel hafızanıza işlemek için izleyin
Saçlar paris, kaşlar bitlis :ddboş şarkı ama klipteki hatun güzel hafızanıza işlemek için izleyin
öfff be para olsa balıklama atlardım hele o direksiyon .https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-nb-miata-448560405/detay
Güncel kasadan daha güzel bence.
Bunu alınası araçlar başlığına atmıştım diye hatırlıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-nb-miata-448560405/detay
Güncel kasadan daha güzel bence.
Bunu alınası araçlar başlığına atmıştım diye hatırlıyorum.
şehir içi ort 12 litreöfff be para olsa balıklama atlardım hele o direksiyon .
Biz mangal yakmaya gittik zaten Böyle geldi bi tane küçük diye saldık ortalama 8 kiloluk sazanla çıkıyo bizim gittiğimiz gölden
Zhxhshsh gülü seven dikenine katlanır 2018 sene sonunda s60 t3 düşünüyoduk babam sonra o 50 kuruş yakar dedi rafa kalktışehir içi ort 12 litre
Bizim memlekete gitmis adam haber vermiyor .Biz mangal yakmaya gittik zaten Böyle geldi bi tane küçük diye saldık ortalama 8 kiloluk sazanla çıkıyo bizim gittiğimiz gölden
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilkay zamançi2012 model Audi A6 full 28 bin milde ve 22 bin dolar. Şaka olsaydı keşke..
Eski araçları severim, hatta eski nesil motorları da severim ama t3 motoru sakin ve normal kullandığın vakit şehir içi 8 litre civarı dolaşabilirsin. Fakat bu 1.8'de 12 ise 12'dir. Sakin kullan, yavaş kullan hiç fark etmez. Atmosferik motorun üst limiti fazla geniş değildir bu güzel ama ekonomi yapmak istediğinde genellikle standartı bellidir onun aşağısına pek inemezsin. Mx5 efsane bir model, çok güzel araba fakat o motorla o araç günlük kullanım yapılabilecek bir noktada değil gibi duruyor. Hafta sonu kullanımları daha mantıklıZhxhshsh gülü seven dikenine katlanır 2018 sene sonunda s60 t3 düşünüyoduk babam sonra o 50 kuruş yakar dedi rafa kalktı
Yaksın valla yaksın helali hoş olsun .şehir içi ort 12 litre
Eski araç severim ama sadece hafta sonları kullanabileceğim bir noktadaysa alırım, günlük kullanımda imkanı yok almam. Neticede 1.8 atmosferik motorlu araç. Her gün kullanacaksam ne 1.8 motora değer ne de mx5'e değer o masraf benim gözümde. İstanbul'da falan günlük bir yere çıktığın vakit en az 30-40 km yapıyorsun, bir depoyla 400-500 km gidiyorsa benzinciyle arkadaş, dost, kanka falan olunurYaksın valla yaksın helali hoş olsun .
Her şeye rağmen yine nazar değebilir. Ama malın mülkün hatta insanın çokça övülmesi, gösterilmesi, bahsedilmesi nazar değdirir. Bunu tabii ki bilimsel olarak ispatlayamayız ama bir çok kişinin başına defalarca gelmiştirArabanin resmini paylaşmayi biraktigimdan beri basima vukuat gelmiyor. Yani aracin uzerinde iz birakicak hadiseler yasamadim. Nazar gercekmidir acep.
Nazar gercekse bana 2 lastik bir arka tampon ve bagaj kapagi, cay dokulmuş bir koltuk, cizik on tampon, bozulan enjektor vs vs...
Valla @Renard nazar gercekmiş. Uzun suredir vukuat yok.
Bana farketmiyor abi oşehir içi ort 12 litre
Bildiğine göre sende izliyorsunilkay zamançi
Onlar bide elektrikli fiat 500 almışlardı oda duruyormu acaba. Duruyorsa 2 kişiye 3 araba komik değil çünküBildiğine göre sende izliyorsun
Ucuz nasıl olsa, o da duruyordur kesinOnlar bide elektrikli fiat 500 almışlardı oda duruyormu acaba. Duruyorsa 2 kişiye 3 araba komik değil çünkü
Arabanin resmini paylaşmayi biraktigimdan beri basima vukuat gelmiyor. Yani aracin uzerinde iz birakicak hadiseler yasamadim. Nazar gercekmidir acep.
Nazar gercekse bana 2 lastik bir arka tampon ve bagaj kapagi, cay dokulmuş bir koltuk, cizik on tampon, bozulan enjektor vs vs...
Valla @Renard nazar gercekmiş. Uzun suredir vukuat yok.
Geçmiş olsun kardeş. Biz de öyle direkten dönmüştük bir zamanlar. Ben olayın sonuna yetişip farlar hemen dibimizdeyken uyanmıştım ama hakikaten saniyede bütün film şeridini sardırıyor.Tokat-Turhal yolunda uyuyakalan kamyoncu bi anda sağ şeritten sol şeride kaydı.Biz de tam sollamaya başlarken kamyonun yarısındayız babam gaza basmasa vallaha bizi biçiyodu araba pert olurdu Allah(c.c) korusun.Hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden bu kadar kıl payıyla kaza atlatmamıştım.