38 km/h hızla ortalama 7.8 lt yakıt 200 hp turbo araç için çok iyi geldi bana.
Doluşun. Beklenen video geldi. (En azından benim açımdan)
38 km/h hızla ortalama 7.8 lt yakıt 200 hp turbo araç için çok iyi geldi bana.
Doluşun. Beklenen video geldi. (En azından benim açımdan)
Güzele ne yakışmaz beSarı yakışmış
Hahah ayıpsın kanki gezeriz tabi ayten diyince aklıma geldi @istanbul ali abi foruma uğramıyor heralde artık
oh oh hadi hayırlısı olsun inşallah, bahsettiğin araba mı ?
Almayı planladığın arabaların ilanları var mı yoksa araştırmaya devam mı?Aynen ama şimdi de Volvo s40 çıktı Allahım araba almak ne kadar zormuş ya
2002 Model Alfa Romeo 156 2.0 TS Executive ile 1999 Model Volvo S40 2.0T arasında kalsanız hangisini seçerdiniz herkese sorayım bunu
Aynen ama şimdi de Volvo s40 çıktı Allahım araba almak ne kadar zormuş ya
2002 Model Alfa Romeo 156 2.0 TS Executive ile 1999 Model Volvo S40 2.0T arasında kalsanız hangisini seçerdiniz herkese sorayım bunu
İkisinin de ilanı yok. Alfa babamın arkadaşının arabası. Volvoyu da yolda geçerken görmüş babam sahibiyle konuşmuş; motoru yeni yapılmış 250binde. Birazdan da araba pazarına gideceğiz.Almayı planladığın arabaların ilanları var mı yoksa araştırmaya devam mı?
alfa alırım o kasa s40 ları hiç sevmiyorum. Tabii öznel fikrimAynen ama şimdi de Volvo s40 çıktı Allahım araba almak ne kadar zormuş ya
aynı bütçelerdeyse s40ın km yüksektir, volvonun parçaları zaten daha daha pahalı. Bana kalırsa seçim belli
Bahçe olacak aslında hamağı kurup uyucaksınBurda hava mis gibi valla 21 derece ohh serin serin yemyeşil bide varya tam uyumalık .
En iyisini yapmışsın abi ben de geziyorum pek uğrayamıyorum foruma geliyorum okuyorum yazılanları ama yazmaya fırsat olmuyorKendimi Aileme adadım. Boş vakitlerimin büyük bir kısmını kızımla geçiriyorum.
Bahçeleri var ama hamak yok . Birazdan etrafı yürüyecem .Bahçe olacak aslında hamağı kurup uyucaksın
Hee duruma göre kapşonlu alacam merak etmeyin .Korunmayı unutma @gtepro Havalar soğuk diyorlar
En iyisini yapmışsın abi ben de geziyorum pek uğrayamıyorum foruma geliyorum okuyorum yazılanları ama yazmaya fırsat olmuyor
İkisinede bak kullan canının istediğini al öyleyse, seçim yapması çok zor işİkisinin de ilanı yok. Alfa babamın arkadaşının arabası. Volvoyu da yolda geçerken görmüş babam sahibiyle konuşmuş; motoru yeni yapılmış 250binde. Birazdan da araba pazarına gideceğiz.
Arkadaşlar Konfederasyon Kupası 3.'lük maçını yazmayı unuttum bugün maçın sonu geldi artık Portekiz-Meksika son dk.lar 0-1 Meksika önde.
AMA
Akşam final maçı var. Şili-Almanya
Saat: 21:00
TRT 1
İmkanı olana tavsiye ederim.