Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunda kasa daha da hafif olduğu için turbo focus'daki kadar zorlanmaz diye düşünüyorum ama yine de 1.0 motor işte insan güvenip kefil olamıyor :D Neyse, araç bir gelsin bakarsın test sürüşüne falan gidip paylaşırsın burada. Fikrin değişir belki :)
Bütçem fikirden daha kolay değişir öyle diyeyim. :) Belki 1.6'ya çıkarsam Ecoboost alırım. Onu patlatacağımı zannetmem :)

Bütçem fikirden daha kolay değişir öyle diyeyim. :) Belki 1.6'ya çıkarsam Ecoboost alırım. Onu patlatacağımı zannetmem :)
Eee tabii bütçe meselesi de önemli :) 1.5 eb gelecek ama o ancak focus'a gelir ki onun fiyatına tahminimce bir çoğumuzun gücü yetmeyecektir. Ben 1.0 eb motoru fiesta'ya aşırı yakıştırıyorum. Çok güzel performans veriyor, çok güzel tüketim ekonomisi yakalanıyor ve usturuplu kullanıldığı vakit pek sorun çıkarmıyor. Tabii sürekli top speed deneyip, sürekli redline çevirirsek turboyu elimize almak işten bile değil :D

Eee tabii bütçe meselesi de önemli :) 1.5 eb gelecek ama o ancak focus'a gelir ki onun fiyatına tahminimce bir çoğumuzun gücü yetmeyecektir. Ben 1.0 eb motoru fiesta'ya aşırı yakıştırıyorum. Çok güzel performans veriyor, çok güzel tüketim ekonomisi yakalanıyor ve usturuplu kullanıldığı vakit pek sorun çıkarmıyor. Tabii sürekli top speed deneyip, sürekli redline çevirirsek turboyu elimize almak işten bile değil :D
Hah işte ben onları yeri geliyor yarım saat boyunca yapıyorum :D O yüzden büyük hacim arıyorum ki makine beni zorlasın ben makineyi değil. :)

Herkese günaydın.

Aşağıdaki resim ne iş derseniz şöyle cevaplayayım: İBB için 2014'te yapılmış Bağcılar'da bir kavşak projesinin 3D modelinden :D Lokasyon Bağcılar olunca yan vermek farz dedim. Arabanın Corvette olması biraz şov olmuştu tabii :p
upload_2017-9-8_8-9-7.png

Hocam olmuş mu? :) @mgdedeoglu

Sabah sabah c-hr kardeşliği oldu.Işıklarda yan yana geldik camı açıktı seninki hangi donanım nerden aldın vs yaptım biraz muhabbet ettik küçükparka gidiyormuş 9 da jazzy kafede kahvaltı yapıcaz bakalım.Gelir gelmez bilmiyorum herşey meçhul (küçükparkı bilenler için isim verdim)

Ekli dosyalar

• IMG_7559.JPG
    IMG_7559.JPG
    542.5 KB · Görüntüleme: 287
Günaydın,
Arabayı 60 bin bakımından çıkardığımdan beri, hızla yakıt tüketimi düşüyor. Ayrıca Bp Otogazıda kullanmaya başladım. Hangisi yakında ondan alıyorum. Bir önceki bakımda yakıt tüketimi artış gösterirken bu bakımdan sonra ne değiştide yakıt tüketimi düşüşe geçti anlamış değilim.

Son düzenleme:
Sabah sabah c-hr kardeşliği oldu.Işıklarda yan yana geldik camı açıktı seninki hangi donanım nerden aldın vs yaptım biraz muhabbet ettik küçükparka gidiyormuş 9 da jazzy kafede kahvaltı yapıcaz bakalım.Gelir gelmez bilmiyorum herşey meçhul (küçükparkı bilenler için isim verdim)
İyiymiş... Medeni şehirde medeni arabalarla medeniyet yaşanıyor vesselam. :) Ben yolda Corsa kardeşliğine kalkıştım mı ortalık kara duman oluyor ***. Selam veremeden öksürük başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...