Boncuklu tabanca boncukluMermi icat oldu mertlik bozuldu beyler adamlar silah falan alıyo.. En iyisi su tabancası surata fışk fışk ne güzel tam sinir etmelikdimi abi @berkertekin

Boncuklu tabanca boncukluMermi icat oldu mertlik bozuldu beyler adamlar silah falan alıyo.. En iyisi su tabancası surata fışk fışk ne güzel tam sinir etmelikdimi abi @berkertekin
psikopat demiştim inanmadınız silah tutukluk yapınca keserle vurarak ateşlemiş yeter ki vurayım demiş gözü nasıl kararttıysa artık pühhBen peder beyin silahının mermisinin üzerine keserle vurup, mermiyi ateşlediğim günden beri tövbeliyim![]()
![]()
Eski evde merminin izi duvarda durur hala hey gidi ne dayak yemiştim ama ben bile takdir etmiştimpsikopat demiştim inanmadınız silah tutukluk yapınca keserle vurarak ateşlemiş yeter ki vurayım demiş gözü nasıl kararttıysa artık pühh
alhaskldhkjasdskjasdhey gidi ne dayak yemiştim
asfasjdajsdjasd ev ahalisi sırayla dövdü beni dinlene dinlene hem dealhaskldhkjasdskjasd
Mermi icat oldu mertlik bozuldu beyler adamlar silah falan alıyo.. En iyisi su tabancası surata fışk fışk ne güzel tam sinir etmelikdimi abi @berkertekin
Owww boncuklu tabanca kıraaL... Bildiğin plastik mermi işte. Öldürmez süründürür.Boncuklu tabanca boncukluÖldürmez, süründürür tam bize göre. Herkes şortla duracak birbirimize sıkıp dururuz. Tam sinir harbi
![]()
Eski evde merminin izi duvarda durur hala hey gidi ne dayak yemiştim ama ben bile takdir etmiştim![]()
![]()
asdşfkljasgj Anladığım kadarıyla bayağı içine sinmiş o dayak. Kaliteli dövmüşlerasfasjdajsdjasd ev ahalisi sırayla dövdü beni dinlene dinlene hem de![]()
Owww boncuklu tabanca kıraaL... Bildiğin plastik mermi işte. Öldürmez süründürür.
Boncuklu tabanca en kalitelisidir. En sabırlı adamı bile ' ne sıkıon lan ' diye çileden çıkarırasdşfkljasgj Anladığım kadarıyla bayağı içine sinmiş o dayak. Kaliteli dövmüşlerDayağın da kalitelisini yiyeceksin..
![]()
Hemen hemen herkesin böyle kaliteli bir dayak anısı vardır. Yıllar geçse de unutmazsın aklına kazınırüff bak benim de aklıma getirdin. Hayatımda yediğim bir tane kaliteli dayak var. Onu da tek yumrukla yemiştim haÖyle bir kalite yok. 20 sene geçti, dün gibi hatırlarım.
Yok diyen net yalan söylüyordur, delikanlılığından şüphe ederim. Aslan gibi dayağını yiyeceksin yeri geldiğindeHemen hemen herkesin böyle kaliteli bir dayak anısı vardır. Yıllar geçse de unutmazsın aklına kazınır![]()
lisede yediğim dayağı unutamam ben de öyle böyle dövmemişlerdi anlatmıştım zaten bi ara asdkjasdj yok diyen yalan söylüyodurYok diyen net yalan söylüyordur, delikanlılığından şüphe ederim. Aslan gibi dayağını yiyeceksin yeri geldiğinde![]()
Yok diyen net yalan söylüyordur, delikanlılığından şüphe ederim. Aslan gibi dayağını yiyeceksin yeri geldiğinde![]()
Utanacak, sıkılacak bir şey yok zaten. Hepimiz o yollardan geçtik, paylaşmak gerek böyle şeylerilisede yediğim dayağı unutamam ben de öyle böyle dövmemişlerdi anlatmıştım zaten bi ara asdkjasdj yok diyen yalan söylüyodur![]()
Ne yapıp edip tek kapı Trend X ile B&O yaptırabilmem gerekirBeyler, yeni fiesta'nın tahmini fiyatını ve donanımlarını merak edenler buradan bakabilir. Ciddi pahalı duruyor.
Öncelikle resmi liste henüz yok (her an gelebilir) fakat Fiesta piyasaya şu ankinden yüksek fiyatlarla girecek diyebilirim. 1.1L Başlangıç fiyatı 65 bin TL civarında olacak; 1.0 A/T – 1.5 TDCI tüm opsiyonlarla birlikte 100 bin TL civarına çıkacak. Buradan pay biçerek 1.5 TDCI ve 1.0 EB A/T 75-77 bin TL’den başlayacaktır. Titanium 1.0 A/T ise 86 bin TL civarında olacaktır. Dediğim gibi kesin liste on gün içinde yayınlanacak
https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/
Yabancı yayınları ve karşılaştırmaları inceliyorum son zamanlarda. Eski sürüş kalitesinin devam ettiğini ve buna rağmen konforunun da eskisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yakışır sana, hatta karşı olmasan 1.0 eb motor bile süper gider. 4-5 senedir yılın motoru seçilip duruyor zaten. B&O yapıştırdın mı tamamdır.Ne yapıp edip tek kapı Trend X ile B&O yaptırabilmem gerekir1.1 motorla alırım ben bunu
Nazarını ona değdirirsin
![]()
Çoğu zaman benim yerime kuzenler dayak yiyordu , uslu bir cocuktum ama bazende yaramazligimi yapip sıvışırdım ortalıktan [emoji12]Yok diyen net yalan söylüyordur, delikanlılığından şüphe ederim. Aslan gibi dayağını yiyeceksin yeri geldiğinde![]()
Hocam kendimi biliyorum, gaza geldiğim bir yerde 10dk.da patlatırım onun turbosunu bilmemnesini ben. Focus'ta kullandım o 1.0 motoru. İlk 1 km'de bile anası ağladı. Sonrasında 140'la araba arkayı ufak ufak bırakırken artık yüzü ekşidi satış görevlisinin. Yok yani ben hazır değilimYabancı yayınları ve karşılaştırmaları inceliyorum son zamanlarda. Eski sürüş kalitesinin devam ettiğini ve buna rağmen konforunun da eskisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yakışır sana, hatta karşı olmasan 1.0 eb motor bile süper gider. 4-5 senedir yılın motoru seçilip duruyor zaten. B&O yapıştırdın mı tamamdır.
Benim kalbim temiz temiz değmez nazarım falan![]()
Bunda kasa daha da hafif olduğu için turbo focus'daki kadar zorlanmaz diye düşünüyorum ama yine de 1.0 motor işte insan güvenip kefil olamıyorHocam kendimi biliyorum, gaza geldiğim bir yerde 10dk.da patlatırım onun turbosunu bilmemnesini ben. Focus'ta kullandım o 1.0 motoru. İlk 1 km'de bile anası ağladı. Sonrasında 140'la araba arkayı ufak ufak bırakırken artık yüzü ekşidi satış görevlisinin. Yok yani ben hazır değilim![]()