Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mermi icat oldu mertlik bozuldu beyler adamlar silah falan alıyo.. En iyisi su tabancası surata fışk fışk ne güzel tam sinir etmelik :D dimi abi @berkertekin
Boncuklu tabanca boncuklu :D Öldürmez, süründürür tam bize göre. Herkes şortla duracak birbirimize sıkıp dururuz. Tam sinir harbi :D
Owww boncuklu tabanca kıraaL... Bildiğin plastik mermi işte. Öldürmez süründürür.
Eski evde merminin izi duvarda durur hala hey gidi ne dayak yemiştim ama ben bile takdir etmiştim :D :D
asfasjdajsdjasd ev ahalisi sırayla dövdü beni dinlene dinlene hem de :D
asdşfkljasgj Anladığım kadarıyla bayağı içine sinmiş o dayak. Kaliteli dövmüşler :) Dayağın da kalitelisini yiyeceksin.. :D

Owww boncuklu tabanca kıraaL... Bildiğin plastik mermi işte. Öldürmez süründürür.
asdşfkljasgj Anladığım kadarıyla bayağı içine sinmiş o dayak. Kaliteli dövmüşler :) Dayağın da kalitelisini yiyeceksin.. :D
Boncuklu tabanca en kalitelisidir. En sabırlı adamı bile ' ne sıkıon lan ' diye çileden çıkarır :D

öff harbi kaliteli dayak yemiştim. İlk sırayı babam almıştı ki en kaliteli o dövmüştü. Henüz olan bitenin farkındayım tabii ilk dayak olduğu için yorulmamışım. Bildiği tüm teknikleri uyguladı galiba. Öyle yani, yiyeceksen de kaliteli dayak yiyeceksin :D

Beyler, yeni fiesta'nın tahmini fiyatını ve donanımlarını merak edenler buradan bakabilir. Ciddi pahalı duruyor.

Öncelikle resmi liste henüz yok (her an gelebilir) fakat Fiesta piyasaya şu ankinden yüksek fiyatlarla girecek diyebilirim. 1.1L Başlangıç fiyatı 65 bin TL civarında olacak; 1.0 A/T – 1.5 TDCI tüm opsiyonlarla birlikte 100 bin TL civarına çıkacak. Buradan pay biçerek 1.5 TDCI ve 1.0 EB A/T 75-77 bin TL’den başlayacaktır. Titanium 1.0 A/T ise 86 bin TL civarında olacaktır. Dediğim gibi kesin liste on gün içinde yayınlanacak

https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/

Beni tam dövüyorlardi Cenk abinin anlattigi gibi tüm aile sıra bireyleri sirasini bekliyor etrafimi sardilar . 2-3 tokat yumruk yedim . Kim atti onu dahi hatirlamiyorum sonra dedim durun . Ben hakliyim dedim . Reklam arasina girdik sabaha kadar . Sonra gerekli mercilerden teyit aldiktan sonra özür dilediler.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani buyunce anlatacagim saglam bir dayak anım olacaktı oda yarıda kaldi ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler, yeni fiesta'nın tahmini fiyatını ve donanımlarını merak edenler buradan bakabilir. Ciddi pahalı duruyor.

Öncelikle resmi liste henüz yok (her an gelebilir) fakat Fiesta piyasaya şu ankinden yüksek fiyatlarla girecek diyebilirim. 1.1L Başlangıç fiyatı 65 bin TL civarında olacak; 1.0 A/T – 1.5 TDCI tüm opsiyonlarla birlikte 100 bin TL civarına çıkacak. Buradan pay biçerek 1.5 TDCI ve 1.0 EB A/T 75-77 bin TL’den başlayacaktır. Titanium 1.0 A/T ise 86 bin TL civarında olacaktır. Dediğim gibi kesin liste on gün içinde yayınlanacak

https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/
Ne yapıp edip tek kapı Trend X ile B&O yaptırabilmem gerekir :) 1.1 motorla alırım ben bunu :D Nazarını ona değdirirsin :p

Ne yapıp edip tek kapı Trend X ile B&O yaptırabilmem gerekir :) 1.1 motorla alırım ben bunu :D Nazarını ona değdirirsin :p
Yabancı yayınları ve karşılaştırmaları inceliyorum son zamanlarda. Eski sürüş kalitesinin devam ettiğini ve buna rağmen konforunun da eskisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yakışır sana, hatta karşı olmasan 1.0 eb motor bile süper gider. 4-5 senedir yılın motoru seçilip duruyor zaten. B&O yapıştırdın mı tamamdır.

Benim kalbim temiz temiz değmez nazarım falan :rolleyes::D

Yabancı yayınları ve karşılaştırmaları inceliyorum son zamanlarda. Eski sürüş kalitesinin devam ettiğini ve buna rağmen konforunun da eskisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yakışır sana, hatta karşı olmasan 1.0 eb motor bile süper gider. 4-5 senedir yılın motoru seçilip duruyor zaten. B&O yapıştırdın mı tamamdır.

Benim kalbim temiz temiz değmez nazarım falan :rolleyes::D
Hocam kendimi biliyorum, gaza geldiğim bir yerde 10dk.da patlatırım onun turbosunu bilmemnesini ben. Focus'ta kullandım o 1.0 motoru. İlk 1 km'de bile anası ağladı. Sonrasında 140'la araba arkayı ufak ufak bırakırken artık yüzü ekşidi satış görevlisinin. Yok yani ben hazır değilim :)

Hocam kendimi biliyorum, gaza geldiğim bir yerde 10dk.da patlatırım onun turbosunu bilmemnesini ben. Focus'ta kullandım o 1.0 motoru. İlk 1 km'de bile anası ağladı. Sonrasında 140'la araba arkayı ufak ufak bırakırken artık yüzü ekşidi satış görevlisinin. Yok yani ben hazır değilim :)
Bunda kasa daha da hafif olduğu için turbo focus'daki kadar zorlanmaz diye düşünüyorum ama yine de 1.0 motor işte insan güvenip kefil olamıyor :D Neyse, araç bir gelsin bakarsın test sürüşüne falan gidip paylaşırsın burada. Fikrin değişir belki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...