Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyiymiş... Medeni şehirde medeni arabalarla medeniyet yaşanıyor vesselam. :) Ben yolda Corsa kardeşliğine kalkıştım mı ortalık kara duman oluyor ***. Selam veremeden öksürük başlıyor.
Baya medeni oldu ama bu:D Hatunun araba tekno paketmiş yk yok ya keşke alsaydım 5k verip.Çok iyi geri park ediyor:D

Beyler, yeni fiesta'nın tahmini fiyatını ve donanımlarını merak edenler buradan bakabilir. Ciddi pahalı duruyor.

Öncelikle resmi liste henüz yok (her an gelebilir) fakat Fiesta piyasaya şu ankinden yüksek fiyatlarla girecek diyebilirim. 1.1L Başlangıç fiyatı 65 bin TL civarında olacak; 1.0 A/T – 1.5 TDCI tüm opsiyonlarla birlikte 100 bin TL civarına çıkacak. Buradan pay biçerek 1.5 TDCI ve 1.0 EB A/T 75-77 bin TL’den başlayacaktır. Titanium 1.0 A/T ise 86 bin TL civarında olacaktır. Dediğim gibi kesin liste on gün içinde yayınlanacak

https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/
Benimde yaptığım sorgulamalara göre fiyatlar aşağı-yukarı böyle olacak doğru yazmışlar

Şu anda ciddi kıllandırdın beni dokhtor.
Hayırdır niye?
Dynamic ve Diamond'da standart olarak full led farlar yok mu?İlginç

dasıdasjlkdasjmkads sen de haklısın doktor :D biz de herkesi kendimiz gibi sap sanıyoruz
Saplık değil kanka üşengeçlik:D Evet bende sadece gündüz ledim var gerisi mercek halojen mi öyle birşey.
Günaydın panpalar

Hı hı kardeşliği hı hı:rolleyes::rolleyes:

@gtepro doğum günün kutlu olsun panpaa ehliyete bi adım daha yaklaştın h.o :D:D
Puahashdj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...