Artık neyse attığın knk; sayfa çöktü ne attığın şey görünüyo ne sayfa yükleniyo vürüs mü atıvedin alüooTrafikte Leonlarla kapışınca hissettiğim
Artık neyse attığın knk; sayfa çöktü ne attığın şey görünüyo ne sayfa yükleniyo vürüs mü atıvedin alüooTrafikte Leonlarla kapışınca hissettiğim
Onun aklına gelmemiş kim bilir aklını yine hangi kız meşgul ediyo. Valla işin doğrusu okuyunca hass ben niye yorumlara bakmadım dedim büyük iht speedy orhan da bu beyninden vurulmayı yaşadı ve sonrasında ben niye düşünemedim dedi.
Bi araştırayım abilerin gülü yasin ben <3Kimin kim oldugu belirsiz oldugundan ki bu durumu kendimide katabilirim uzun zamandir arac ici kamera konusunu arastirdim ettim yurtdisindan almayi sevmedigimden 2 secenek olarak cozdum isi. Ilki ucuz aksiyon kamerasida is gorur digeride daily roads voyager uygulamasi. Telefonunuz bir anda arac ici kameraya donusuyor tavsiye ederim.
Hangi yasinBi araştırayım abilerin gülü yasin ben <3
Neredeyse benAbvv bu ne lann
https://instagram.com/p/BY9ELQPldQA/
Terlik giy taş çeker abimmGünaydın babuşlar dün, decathlondan sipariş verdiğim kafa bandım elime ulaştı. Geçen sene bimden aldığım aksiyon kamerası sonunda asıl işlevine ulaştı (evet asıl işlevine jdnfms)
Ekli dosyayı görüntüle 9224
imzandaki gif'e bakarak dinleyince muazzam oldu asşdljfsdasyaşam tarzı olan şarkılarımızla devam ediyoruz...
Hahxjdjd normalde çorap da giymiyorum da dışardan yeni gelmiştim ondan varTerlik giy taş çeker abimm
bu şarkının 3 milyonu var soon <3imzandaki gif'e bakarak dinleyince muazzam oldu asşdljfsdas
paylaştın, 1kere dinledim. 2.ye dinlemem öyle bir eser.bu şarkının 3 milyonu var soon <3
750k izlenme var ve yorum çok az kelimeler yetmez işte anlatmayapaylaştın, 1kere dinledim. 2.ye dinlemem öyle bir eser.
Fiorino demek 1.3 dizel demek. Saygılar43900 tl olan 1.4 fiorinoya aklim gitti. Zaten mevcut arabamin masrafida var. Satip bunu al diye durtuyor beni .. Ama yakit tuketiminj benim 1 yillik yaptigim 25000 km ye vuruncada oha oluyorum.. Yilda 7800 tl yakit parasi beni baturu.
En iyisi kalsin.
Body grubu varmış boğaziçinde ortamlara girmek istiyorsan o gruba girmen lazımmış mustafa.Korunmayı unutma öptümGünaydın babuşlar dün, decathlondan sipariş verdiğim kafa bandım elime ulaştı. Geçen sene bimden aldığım aksiyon kamerası sonunda asıl işlevine ulaştı (evet asıl işlevine jdnfms)
Ekli dosyayı görüntüle 9224