Her türlü akarız ya benim de çok ihtiyacım var konuşalım abiValla benim de ihtiyacım var, bu ara biraz sıkıntıdayım, ayın 28inde düğün için Zonguldaka gideceğim falan ama kafa dağıtmalık haftasonu kaçamağına varım
Her türlü akarız ya benim de çok ihtiyacım var konuşalım abiValla benim de ihtiyacım var, bu ara biraz sıkıntıdayım, ayın 28inde düğün için Zonguldaka gideceğim falan ama kafa dağıtmalık haftasonu kaçamağına varım
Her türlü akarız ya benim de çok ihtiyacım var konuşalım abi
ekipman? ekipmansız binme vallahi forumdan şutlatırım haA1 ehliyet ben de alabilirim motor da var
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mont kask eldiven dizlik var yetmez mi zaten 125 lik scooter.ekipman? ekipmansız binme vallahi forumdan şutlatırım ha
şimdilik yeter. ama en kısa zamanda pantolon lazımMont kask eldiven dizlik var yetmez mi zaten 125 lik scooter.
Bi tek pantolon eksik onu da gerek görmüyorum dizlik var totom da sağlam bi şey olmazşimdilik yeter. ama en kısa zamanda pantolon lazım
rahmetli barkın abinin beni nerdeyse itin bi tarafına sokmuşluğu vardır bu ekippman mevzusundan, 1000 lik motorada binsen mobiletede ekipmanın her zaman tam ve eksiksiz olmalı derdi aklında bulunsunMont kask eldiven dizlik var yetmez mi zaten 125 lik scooter.
Biliyorum abi zaten kask eldiven mont filan var.rahmetli barkın abinin beni nerdeyse itin bi tarafına sokmuşluğu vardır bu ekippman mevzusundan, 1000 lik motorada binsen mobiletede ekipmanın her zaman tam ve eksiksiz olmalı derdi aklında bulunsun
pantalon dizlik ayakkabı ?Biliyorum abi zaten kask eldiven mont filan var.
Dizlik var pantolon yok spor ayakkabı gibi olanlardan alırım hele bi ehliyeti alayımpantalon dizlik ayakkabı ?
Finale Sırbistan'dan arabayla gelen baya var. Geneli yaşı ilerlemiş, büyük, dizel arabalar. Gördüğüm en yeni araba 2010'da satılan kasa A6'nın swsiydi.
Bir tane siyah dizel Yakuza kasa Accord gördüm Belgrad'dan gelmiş, bu kadar diri araba Türkiye'de yoktur.
Türkiye'de olduğu kadar sık araba değiştiren bir ülke daha var mı acaba. Özellikle İstanbul'da çok sık araba değiştirenler var.
Valla şimdi VAG'cısın sen falan diye yine bi ton saçma sapan mesaj okumak ile uğraşmayı göze alarak şunu diyorum eğer öyle bir durum söz konusu olursa ki dedikodular ve sızan haberler doğrultusunda Cullinan ne yazıkki X7 bazlı bir araç olacak gibi duruyor. Eğer bu sızıntılar doğru çıkarsa Rolls Royce tükürdüğünü yalar zira Bentayga, Q7 tabanlı olunca Rolls Royce, Bentley'e baya bi sallamıştı . Tabii arac cikmadan konuşmamak gerek birde ne olursa olsun o araba nin işçiliği ve malzeme kalitesi Rolls Royce olacak ve bundan ötesi yok .beyler bişey dicem bmw x7 tabanlı Rolls Royce suv unu hissediyormusunuz
Aynen öyle. Bulgaristan'da da durum aynı.O araçların pek çoğu Almanya, Hollanda, Belçika'da kullanılıp o tip ülkelere 2. el olarak gidiyor. Bize uygun fiyatla gelse ülkedeki sıfır araç satışları çok ciddi oranda düşer.
Bu arada final maçı süper gidiyor.