Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydıııın.2017-2018 eğitim öğretim yılı foruma hayırlı uğurlu olsun :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
images(1).jpg
 
Cam filmi konusunda da ısrarla aynı şeyi söylemiştim hocam. Bu polisler bağlı olduğu yönetmeliğe göre hareket ediyor, o yönetmelikte de ucu açık esaslar mevcut. Bu sebeple kafasına göre davranan polis çok var. Şehir içinde 50 kmh hıza kadar direksiyonu çevirdiğiniz yöne doğru yanan sis farı özelliği var bilirsiniz. Statik dönüş lambası mı öyle bir adı var. Polis bana bundan dolayı ceza yazmaya kalktı sis farınız açık diye. Adama uygulamalı olarak gösterdim ve bu araç fabrika çıkışlı bu halde. Derdiniz varsa gidin citroen'e dava açın ben yazacağınız cezayı da makbuzu da kabul etmiyorum ve almam sizde kalsın dedim. Amiri geldi de öyle ceza yazmaktan vazgeçtiler. Burası Türkiye..
 
e4d104792b93eddaa436baa8ef62c8a2.jpg


1933 nahm Ferdinand Porsche den Auftrag Adolf Hitlers an, einen Volkswagen zu konstruieren. Das Auto sollte Platz für zwei Erwachsene und drei Kinder bieten, eine Höchstgeschwindigkeit von 100 km/h erreichen, im Durchschnitt nicht mehr als 7 Liter Kraftstoff auf 100 km verbrauchen und weniger als 1000 Reichsmark kosten.[33]

Hitler çok optimistmiş :)
 
Son düzenleme:
Sahibinden.com fiyatalrı belirlemiyor. Orası sadece bir web sayfası. Burda ortalığı karıştıran araba satanlar. Böyle bir imkanı , otomobil satanlar kötüye kullanıyor. :(
Aynen öyle. Zaten normal vatandaş kolay kolay galerici kafasında olanların yaptığını yapamaz çakallık, sahtekarlık vb olaylarda. Keşke emlakçı, ozalitçi ve taksici esnafına da el atsa sahibinden.com gibi bir platform.

Galerici esnafı da ayrı komik. Rekabet edemeyince hemen kapatın bunu diye gazlanırlar. Booking.com kapandı da çok mu iyi oldu sanki. Kendine esnaf diyen pek çok çakalın ipliğini pazara çıkarıyor bu siteler.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...