Evet 2011 yilindan itibaren benzine ait faturasiBu mazdaya ait faturamı ..
Evet 2011 yilindan itibaren benzine ait faturasiBu mazdaya ait faturamı ..
Evet 2011 yilindan itibaren benzine ait faturasi
An itibari ile 90 bindeBence 6 sene için az bile... Tabi kaç km yaptığında önemli.
An itibari ile 90 binde
Mazda lpg sevmiyor taktirmis olsaydim 90 bindeki motorun sadece akusu bitmezdi cevremden biliyorum masraf cikariyor yoksa.meslegimden az km yapiyorum okurken her ay 600 lira verdim benzine :/Sakin kullanımda 90 bin km sürsen, lpg dönüşümü yapılmış olsaydı 9,999 tl tasarruf etmiş olurdum.. Agresifde ise 14,500 tl tasarruf ederdin. Bence senin arabaya lpg gerek yok. cünkü az km yapıyorsun.
KAPTAN araba kaç bindeki yhuYaklasik 40 milyar harcadim benzine bu gune kadar
Allahtan o zamanlarda benzin biraz daha ucuzdu. Şimdiye göre hesaplasan aman yarabbiYaklasik 40 milyar harcadim benzine bu gune kadar
90 bindeKAPTAN araba kaç bindeki yhu
Böyle hayal mi olur ya...Metin ol abi orhanın zenginliğine göğüs germeye çalışıyoz şurda hayallerimizi yıkmasına müsaade etme
kaptan sağ ayağının oranı ayarı yok90 binde
@Sailor abi sen bu zamana kadar arabaya ne kadar benzin parası harcadın? 10un altına inmiyorsun bi mazda3 daha alırmıydın?
Arkadaşlar @Sailor kaptanın Mazda 3'ün benzinine bir daha sallamayacağım. Geçtiğimiz hafta sonu benim 1.2 benzinli Corsa ortalama 10lt kadar yaktı. Arkadaşın ortalamada 7,5 yakan Focus'unu kullandım. 30km gitmemişimdir bile, menzilinden 90km eksildi. İstanbul trafiğinde azıcık ilerlemek isteyince sonuç bu oluyor.kaptan sağ ayağının oranı ayarı yok
istanbul abi napacaksın istanbulda ne kadar araba sevsem de araba almam. Motor en mantıklısı istanbulda. Dğn gece yer bulamadık babam 20 dk dolaştı bulamamış en sonumda çıkmış bi yere bırakmış. Üstüme bide iş gidiş-dönüş saatleri. Motor en iyisi.Arkadaşlar @Sailor kaptanın Mazda 3'ün benzinine bir daha sallamayacağım. Geçtiğimiz hafta sonu benim 1.2 benzinli Corsa ortalama 10lt kadar yaktı. Arkadaşın ortalamada 7,5 yakan Focus'unu kullandım. 30km gitmemişimdir bile, menzilinden 90km eksildi. İstanbul trafiğinde azıcık ilerlemek isteyince sonuç bu oluyor.
ders çalış ders. ülkeye milletine hyrlı bi ewlat ol <3 sonra araba sürersin yineEkli dosyayı görüntüle 9291 otoparkın hastasıyız. Herkese benden çay.
Canimsin abiArkadaşlar @Sailor kaptanın Mazda 3'ün benzinine bir daha sallamayacağım. Geçtiğimiz hafta sonu benim 1.2 benzinli Corsa ortalama 10lt kadar yaktı. Arkadaşın ortalamada 7,5 yakan Focus'unu kullandım. 30km gitmemişimdir bile, menzilinden 90km eksildi. İstanbul trafiğinde azıcık ilerlemek isteyince sonuç bu oluyor.
değişim yakın gibi baya çatlaklar falan olmuş. Kısa zaman içinde değişmesi gerek bence.Arabanın yanından geçerken biranda içime doğdu şu lastiklere bi bakayım dedim sol arka lastiğe çivi saplanmış
Ekli dosyayı görüntüle 9292
Sizce bu lastiker daha nekadar gider? 5 seneyi biraz geçti 26k km oldu
Dunlop sport 01, fabrika çıkışlı lastiklerEkli dosyayı görüntüle 9293 Ekli dosyayı görüntüle 9294
yov ne olakası voır. Hoyadın dadını çıkoralımders çalış ders. ülkeye milletine hyrlı bi ewlat ol <3 sonra araba sürersin yine