Okuldan asSa ahali
AsSa ahali
As dohtur bey nabıyon nassınSa ahali
Ah LiSeLiMMOkuldan as
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı ya okul ev okul ev özledim forumu.Sen napıyon?As dohtur bey nabıyon nassın
AsSa ahali
Aleyküm Selam kardeşim.Sa ahali
Douglas Adams çok sevdiğim bilim kurgu fantastik roman yazarı-film senaristi.Dünya'da bir numaradırAs
Bize selam değil havadis lazım douglas; sahi neden bu yazarı seçtin ?
Biliyorum hatta audible da dinleme ye çalışıyorum ama özel sebebi varsa diye sordum yoksa kalemi güçlü akıcı okunan okuduktan sonra wahy be adam yazmış dediğim yazardır.Douglas Adams çok sevdiğim bilim kurgu fantastik roman yazarı-film senaristi.Dünya'da bir numaradır
Çok severim hayal gücüm de yüksektir kendimce.O yüzden kendime yakıştırıyorum adını taşımayıBiliyorum hatta audible da dinleme ye çalışıyorum ama özel sebebi varsa diye sordum yoksa kalemi güçlü akıcı okunan okuduktan sonra wahy be adam yazmış dediğim yazardır.
evet full çekiyor valla imamhatipte okuyan kızların sonu belli. Erkek egemenliği altında dinin verdiği yük altında ezilip kalacaklar.Beyler bu imam hatipler full mu cekiyor..
Nerden aklima şimdi derseniz sabahlari servisi beklerken 20 norma öğrenci goruyorsam 2 tane ful kapalı ellerinde defter kalem öğrenci kiz görüyorum..
Normal okullar overload olmuş bu imamlar boşsa overload olan okullarda öğrenciler bir birini ezmeden onlara taşinmasi iyi olur.. Tabi normal eğitim vermek şarti ile
Yok abi hiçbiri full çekmiyor hepsi boş başarı konusunda imam hatip adamdır anadolu liseleri çöptürBeyler bu imam hatipler full mu cekiyor..
Nerden aklima şimdi derseniz sabahlari servisi beklerken 20 norma öğrenci goruyorsam 2 tane ful kapalı ellerinde defter kalem öğrenci kiz görüyorum..
Normal okullar overload olmuş bu imamlar boşsa overload olan okullarda öğrenciler bir birini ezmeden onlara taşinmasi iyi olur.. Tabi normal eğitim vermek şarti ile
En Son Ne Aldınız?ya bi aralar en son aldığınız ürünler mi ne öyle bir başlık vardı aradım bulamadım biri ilgimi çeken bi ürün atmıştı aklıma geldi de bulamıyorum o başlığı bulan bi link atsın pls.
En Son Ne Aldınız?ya bi aralar en son aldığınız ürünler mi ne öyle bir başlık vardı aradım bulamadım biri ilgimi çeken bi ürün atmıştı aklıma geldi de bulamıyorum o başlığı bulan bi link atsın pls.
başlığın adını yanlış hatırlamışım çıkmadı tabi eyvallah Erol abi.