Arabam Bakımlıdır ama. Debriyajı ve Lastikleri değiştirip satacağımabi yapma , sonra arabayı satacak olduğunda temiz bakımlı falan yazarsın inandırıcılığı olmaz
Arabam Bakımlıdır ama. Debriyajı ve Lastikleri değiştirip satacağımabi yapma , sonra arabayı satacak olduğunda temiz bakımlı falan yazarsın inandırıcılığı olmaz
Arabam Bakımlıdır ama. Debriyajı ve Lastikleri değiştirip satacağım
Aynen dediğin doğru şöyle şöyleyeyim buranin hem ustalar meşhur hemde neredeyse herşey doğal oldugu için buralarda yenen yemeklerin tadı bir başka oluyorvalla komşunuz Zonguldak dahil olmak üzere gittiğim bi çok şehirde beni adana kebap urfa lahmacun vs haricinde en çok çeken lezzetler bolulu ustaların etli sulu yemekleri ve sütlü tatlıları oldu
en son o bahaneyle aldığımda S350ye sürttüm. Daha ehliyet alana kadar vermiyorlar. Gerçi sadece annemin haberi var, babam annem yaptı biliyoBeyleeeer konu degistiriyorum
Forumda cocukken babasindan arabayi yikama bahanesiyle arabayi surmeye calismayan arkadas var mi
karşıdan bakımlı
Her 9 ayda bir bakım yapan Hypermiler adamın arabası bu. Benim sloganım asla yolda bırakmayacak arabaya sahip olmak. Arabam beni yolda bırakırsa kahrolurum. O kadar önemlidir benim için.
Daha kolayı gelecekse kalkabilir problem yokYok geçen sene kapağı attım liseye kurtuldum vallaha darısı üniversiteye Ygs lys filan kalkmasın 2-3 seneye yeterli
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende tam sürtücek arabayı bulmussun, f segmentien son o bahaneyle aldığımda S350ye sürttüm. Daha ehliyet alana kadar vermiyorlar. Gerçi sadece annemin haberi var, babam annem yaptı biliyo
Otomobil bu, ne zaman nerde başına ne geleceği belli olmaz abi
Benim Gibi Haribo yiyip, Winamp'den 2008 den kalma şarkıları dinleyen kaç tane Y kuşağı var forumda merak ediyorum.. Birde bazen Nütella kaşıklarım..
Son bakımdan bu yana 5000 km gecti, Yani sonraki servise 10 bin kaldı. Ben şimdiden Lpg yakıt filtreleri ve normal bakım için bütçeyi ayarlamaya başladım ... Ben elimden geleni yapıyımda, eksik benden olmasın..
Daha kolayı ve ya daha düzgün bir sistem gelemeyeceğine göre dokunmasınlar eğitim sistemine yeterli.Ayrıca kolay da olmasın herkes seviyesine göre gidiyor sonuçta milyon tane de 1.çıkmasınDaha kolayı gelecekse kalkabilir problem yok
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu oyunları bilen kaç kişi var burda ?
Valla diyordum bu bebenin şarkısını mı dinleyeceğim , bu isin okulunu okumuş sanatcilar varken telefonuma bile indirdim fakat oficcial videodan degil maksat izlenmesi falan artmasin bagimlilik yaptiyan komşudan bangır bangır sesi gelen bir şarkıyla ortamı biraz rahatlatalım
Valla diyordum bu bebenin şarkısını mı dinleyeceğim , bu isin okulunu okumuş sanatcilar varken telefonuma bile indirdim fakat oficcial videodan degil maksat izlenmesi falan artmasin bagimlilik yapti
aynı zamanda @bt nin en sevdigi sanatci diye duymustum [emoji38]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yeter yaslarimiz belli oluyor genc gibi takiliyoruz surda yaBu oyunları bilen kaç kişi var burda ?
Bizden 2 yaş büyük abi Aleynala bebe dediğin senden büyük değil mi ?
Bu oyunları bilen kaç kişi var burda ?
Bizden 2 yaş büyük abi Aleyna
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi