Benhiç kaçak surmeye çalışmadım, gerci doğru düzgün yikamadım daBeyleeeer konu degistiriyorum
Forumda cocukken babasindan arabayi yikama bahanesiyle arabayi surmeye calismayan arkadas var mi
Benhiç kaçak surmeye çalışmadım, gerci doğru düzgün yikamadım daBeyleeeer konu degistiriyorum
Forumda cocukken babasindan arabayi yikama bahanesiyle arabayi surmeye calismayan arkadas var mi
Trollemek yasak degilmiydi? yonetim nerdesiniz
Arkadaşlar bir ricam olacak.
Burası otomobil forumu malum. Burada 45 yaşında darbe görmüş, farklı farklı koalisyon hükümetleri görmüş, özelleştirmelerin başlangıcını görmüş insan da var, 15 yaşında hayatında tek parti iktidarından başka bir hükümeti deneyimlememiş insan da var. Sıfır vasıfla yerlerde sürünürken mevcut hükümet sayesinde bir şekilde denk getirip büyük vole vurup para içinde yüzden de var, eski dönemlerin zenginlerinden olup son 10 yılda aynı piyasada hayatı kararıp meteliğe kurşun atan da var. Yani ortak payda sadece otomotiv olduğu için, siyasi bakımdan her profilde insan var.
Benim de ülkenin durumuna dair çok keskin olan fikirlerim var ve yeri gelirse yüz yüze konuşurken bile çoğu kişinin aksine insanlara hiç çekinmeden bunları çatır çatır söyleyebiliyorum, ama burada özellikle otokontrol ile kendimi sansürlemeye özen gösteriyorum. Çünkü buraya bu konuları taşırsak buralar ciddi karışır.
Herkesle belli sevgi saygı çerçevesinde otomobiller üzerine, bilemediniz geyikler müzikler filan diyerek bilgi paylaşımları yapıyoruz, ama din ve siyaset hassas konulardır. Bu ikisinin bu forumda mümkün oldukça dile getirilmemesini rica ediyorum. Tamam, ülke gündemi direk olarak bunlardan oluşuyor artık farkındayım, ama gerekirse ülke gündemini de bypass edelim. Yoksa buralarda çok kan akar
En basit örneği kendimden vereyim, sadece bugün bu konularda ters düştüğüm için 2-3 kişiyi engellemek istedim. Gerek yok, hiç bu mevzulara girmeyelim.
8 senedir araba sahibiyim. Babamin 1993 yilindan beri araba sahibi. Tum hayatim boyunca 2 veya 3 defa araba yıkadim....
Gordugum kadarıyla Buralar hararetlenmiş biraz neyse sevgiler saygılar nasilsiniz ahali?
işte zenginlik... parayı basıp yıkatmak varken niye yıkayasın ki.... asdfasdf
Yok depoyu fulleyince, benzin istasyonunda yıkıyorlar hep Miss gibi kostikli köpük Birde tazikli suyla fırca vurup 3 dakikada yıkamıyorlarmı miss.
İyiyiz abi sen nasilsın oyle güzelce fikirlerimizi belirttik yaw çokta gerilmedik haniGordugum kadarıyla Buralar hararetlenmiş biraz neyse sevgiler saygılar nasilsiniz ahali?
Ne yapayım yahu Bolu'da sessizliğin sakinligin tadını cikariyorumiyidir reiss senden nbr ))
Ne yapayım yahu Bolu'da sessizliğin sakinligin tadını cikariyorum
@Onur bu şekil benimde işteNe yapayım yahu Bolu'da sessizliğin sakinligin tadını cikariyorum
Evde kendimiz yapıyoruz birşeyler yahu daha kısmet olmadı buradaki lezzetlerin tadına bakmakbolulu ustaların et yemeklerinden tadıyosundur, üstüne sütlü tatlılar. miss
hee o fırça boyanın çok hoşuna gidiyo zaten bayılıyo kendini koyveriyo :/
Evde kendimiz yapıyoruz birşeyler yahu daha tadına bakmak kısmet olmadı buradaki lezzetlerin
Otoparkım olsa neyse, Arabayı kaldırıma park ediyorum. İşten geliyorum üzerin çoçuk eli izleriyle dolu. Top deymiş camına, Bir süre sonra artık biraktım üğraşmıyorum.
En son @stan istanbulparka geldiğinde yıkadım arabayı. Ne pasaklı adammış bu demesin diye . . Bp'de merdaneye yıkattım 3 tlye .