Abi biz daha yeni doğduk 40 ımız çıkmadıo bebeyse siz ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi biz daha yeni doğduk 40 ımız çıkmadıo bebeyse siz ?
Dur iphone u tuvalet kagidi olarak kullaniyordum bakim
Abla diyecek kadar degil en azindanla bebe dediğin senden büyük değil mi ?
Vur abi daha ölmediko bebeyse siz ?
Abi biz daha yeni doğduk 40 ımız çıkmadı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vur abi daha ölmedik
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doom dogru ama digeri prince of persia olacakti, resim acmanin adi da volfiedAladdin, Doom ve Resim açma oyunu
Ben bu adamın öldüğünü duyunca çok üzüldüm Bu da en sevdiğim parçalarından biri
Hala genciz ya sen erken moda girmissin Benim 3 yasinda kizim varAbi yeter yaslarimiz belli oluyor genc gibi takiliyoruz surda ya
Dur iphone u tuvalet kagidi olarak kullaniyordum bakim
Doom dogru ama digeri prince of persia olacakti, resim acmanin adi da volfied
Hala genciz ya sen erken moda girmissin Benim 3 yasinda kizim var
Ben bizim jenerasyonun en sansli jenerasyonlardan biri oldugunu dusunuyorum, en ilkelden en son teknojiye gecisin butun evrelerine sahit olduk. Sokakta oynarken kolumuzu bacagimizi kirdik simdikiler evden disari cikmiyor !!!
Benimki yarin abi iban vereyim gelmeye ugrasma ama gelirsen de baklava sozun vardiş bulgurunuzda haber verin çeyrek takacam
Ya üstünde 10bin oyun var yazipta içinde hepi topu 50 oyun olan atari kasetleriBu oyunları bilen kaç kişi var burda ?
Abi yok simdi kendimizi kandirmayalim allah bagislasin abi konustuk zaten bunlari yuzyuze ama uzunca bi sure elimi ayagimi baglayacak cocuk fikri uzak geliyor baya bayaDoom dogru ama digeri prince of persia olacakti, resim acmanin adi da volfied
Ben bizim jenerasyonun en sansli jenerasyonlardan biri oldugunu dusunuyorum, en ilkelden en son teknojiye gecisin butun evrelerine sahit olduk. Sokakta oynarken kolumuzu bacagimizi kirdik simdikiler evden disari cikmiyor !!!
AynenBenimki yarin abi iban vereyim gelmeye ugrasma ama gelirsen de baklava sozun var
degil mi sevgili kaptanim @pulusoglu yok yaw @Sailor oldu galiba .
Benimki yarin abi iban vereyim gelmeye ugrasma ama gelirsen de baklava sozun var
degil mi sevgili kaptanim @pulusoglu yok yaw @Sailor oldu galiba .
Abi yok simdi kendimizi kandirmayalim allah bagislasin abi konustuk zaten bunlari yuzyuze ama uzunca bi sure elimi ayagimi baglayacak cocuk fikri uzak geliyor baya baya
Valla top cok direkten dondu be hakan bir yerden sonra kacamayacazolmaz, @DuzboruDownpipe da senin gibi küççük olduğu için siz evden çıkamazsınız iban miban uğraşmayın
(seneye baba olur oranı 1,01)
Biz de çok oynadık çok bisiklet sürdük mahalle maçları filan yaptık da keşke bi 10 yaş filan büyük olsam diyorum eski zamanları görmek çok isterdim ben de atari filan oynadım da yani o ilkellikten teknolojiye geçişi görmek isterdim açıkçası.Doom dogru ama digeri prince of persia olacakti, resim acmanin adi da volfied
Valla top cok direkten dondu be hakan bir yerden sonra kacamayacaz
Hoş buldum reisim. Seni, daha doğrusu sizleri sormalı. Nasılsınız, iyi misiniz? İşler güçler, keyifler, sağlık sıhhat ne alemde ahali?@TheAMG56 hoş geldin knk nasılsın