Gönlünden ne koparsa kaptanım .secin gencler
Gönlünden ne koparsa kaptanım .secin gencler
Oldu mu şimdi bu güzel kardeşim??? . Geçmiş olsun valla ne diyim.Hahaha bi vwci daha çıldırdı
Ekli dosyayı görüntüle 8098
Aman kardeşim takılma sen galerici arkadaş birinin günahı çıkmıştırOldu mu şimdi bu güzel kardeşim??? . Geçmiş olsun valla ne diyim.
Valla cantları direkt okuturum benim olsa. Suzuki de abi bakıyorum arada işte adam fiyatı düşürmüştü geri yükseltmiş sgkshsj ondan attım yani gönlüm yok arabadaABS'den emin değilim. Ama o jantlarla 6 ayda bir direksiyon kutusu isteyeceğinden eminim.
Geçen buna bakmıştım sanırım senin içindi yine. Çok kötü toplanmış bu ya. Kesinlikle güvenilmez.
Xiaomi mi band2 aldım bi yerden bağlanmıyo ya telefona
Oğlum yandan bakınca o arabada bi gariplik olduğunu seziyorum normal değilValla cantları direkt okuturum benim olsa. Suzuki de abi bakıyorum arada işte adam fiyatı düşürmüştü geri yükseltmiş sgkshsj ondan attım yani gönlüm yok arabada
AğlıcamMillet burda bi tanıdık var adam Seat cordobayı bedavaya veriyor ama alırsan 600 euro sigorta yapmak zorundasın
Kendini bırakmayan mekanik el freni de var çok şükür İlk bakımda özel olarak ilgileneceğim. Bu donanımlardan feragat edeceğim.
Zaten öyle bağlanıyo başka yolu yokMi fit indir bağlanırsın
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hacı görmüyo telefon yaklaştır diyo nereseyse içine sokucam artıkUygulama ne hatasi verio
Bende ağlıycam 600€ sigortamı olur. Aslında ucuz çünkü burda asgari ücret 1500 yine gajshssgAğlıcam
OTOPARKCOM_FIESTA_IFSA_REKLAMSIZIZLE.mp4.mav
Bi kaç tane 0 eksik yazdın panpa galibaBugün bmw ye bakım yapıldı:
Hava, yağ, polen, yakıt filtreleri değişti.
Yağ değişti.
Arka fren balataları değişti.
Triger seti.
Hepsi 350 tuttu nasıl fiyat?
Kanka € shsjhsks yurtdışındayımda. Ya babamı bi galerici çarpıp duruyodu başkasına yaptırdı uygunmu merak ettim ama işçilik çok iyiBi kaç tane 0 eksik yazdın panpa galiba
Euro sanırımBugün bmw ye bakım yapıldı:
Hava, yağ, polen, yakıt filtreleri değişti.
Yağ değişti.
Arka fren balataları değişti.
Triger seti.
Hepsi 350 tuttu nasıl fiyat?
Telefon surumu neHacı görmüyo telefon yaklaştır diyo nereseyse içine sokucam artık
Abi özür dilerim konuyu bilmiyorum araba ne? Motoru ne? Ülke ne?Kanka € shsjhsks yurtdışındayımda. Ya babamı bi galerici çarpıp duruyodu başkasına yaptırdı uygunmu merak ettim ama işçilik çok iyi