Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Knk 9 ileriye geçilecek ve ekran gömülecek diyorlar aslı var mı acaba, o zaman baya iş görür bak
9 ileri büyük ihtimalle gelecek ama 1.6 dizele gelmez diye düşünüyorum malum o kombinasyonu Renault'dan alıyorlar. Ekran biraz daha inceltilecek ve dahs kibar hale getirilecek diye biliyorum zaten spyshorlar da bu yonde duruyor.

Türkiye'de göremedim ama en azından Dublin'de görebildim. Allah'a çok şükür böyle bir şaheseri dünya gözüyle görebildim. (ön farların altına gündüz ledi takmayaydı eyiydi ama olsun buna şükür :D). Rengide tam sevdiğim renk ahhh ahh o_O.

İsteğe göre daha detaylı wallpaper olarak kullanılabilecek 1 2 fotoğraf daha atabilirim :rolleyes:.

9 ileri büyük ihtimalle gelecek ama 1.6 dizele gelmez diye düşünüyorum malum o kombinasyonu Renault'dan alıyorlar. Ekran biraz daha inceltilecek ve dahs kibar hale getirilecek diye biliyorum zaten spyshorlar da bu yonde duruyor.
Abi 7-G Tronic miadını dolduralı kaç yıl oldu ayıptır la bi dsg salın şunlara

Karı kız çek. Orda da mı araba :D
Karılar kızlar çoksel ya. Şimdi size soru. Ukraynalı mi Işviçreli mi? Yada İtalyanlar mı? Ukraynalı kızımız pek hanım hanımcık. İsviçreli ise konuşkan ve aynı sınıftayız ama fransız dallamalari ile takılıyor çünkü kız 3 dil biliyomus. Tek türk benim zaten kendimi ortadoğu temsilcisi gibi hissediyom yahu :(:( herkes ispanyolca itlaynaca ve fransızca konusuyo ben ingilizce :(.

Screenshot_20170703-234126.png

Vergileri feto mu ayarlıyor da bunun haberi yok acaba :D

Karılar kızlar çoksel ya. Şimdi size soru. Ukraynalı mi Işviçreli mi? Yada İtalyanlar mı? Ukraynalı kızımız pek hanım hanımcık. İsviçreli ise konuşkan ve aynı sınıftayız ama fransız dallamalari ile takılıyor çünkü kız 3 dil biliyomus. Tek türk benim zaten kendimi ortadoğu temsilcisi gibi hissediyom yahu :(:( herkes ispanyolca itlaynaca ve fransızca konusuyo ben ingilizce :(.
Dümeni isviçreliye çevir ukraynalıdanda gölgeni esirgeme. kendini ezdirme gerektiği yerde vur masaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...