Hamama giren terler valla yapacak bişey yok şimdiden kolay gelsinEvet, yinede bir fikir sahibi olmak isteyince peder bey dinletemedim
Artık yarın gidince karnımız ağırarak çıkarız

Hamama giren terler valla yapacak bişey yok şimdiden kolay gelsinEvet, yinede bir fikir sahibi olmak isteyince peder bey dinletemedim
Artık yarın gidince karnımız ağırarak çıkarız
Knk 9 ileriye geçilecek ve ekran gömülecek diyorlar aslı var mı acaba, o zaman baya iş görür bakHamama giren terler valla yapacak bişey yok şimdiden kolay gelsin. Bu arada Ç Serisi yakında makyajlanacak biraz vaktiniz varsa onu bekleyin derim
.
9 ileri büyük ihtimalle gelecek ama 1.6 dizele gelmez diye düşünüyorum malum o kombinasyonu Renault'dan alıyorlar. Ekran biraz daha inceltilecek ve dahs kibar hale getirilecek diye biliyorum zaten spyshorlar da bu yonde duruyor.Knk 9 ileriye geçilecek ve ekran gömülecek diyorlar aslı var mı acaba, o zaman baya iş görür bak
Abi 7-G Tronic miadını dolduralı kaç yıl oldu ayıptır la bi dsg salın şunlara9 ileri büyük ihtimalle gelecek ama 1.6 dizele gelmez diye düşünüyorum malum o kombinasyonu Renault'dan alıyorlar. Ekran biraz daha inceltilecek ve dahs kibar hale getirilecek diye biliyorum zaten spyshorlar da bu yonde duruyor.
Salmasınlar mazallah patlar falanAbi 7-G Tronic miadını dolduralı kaç yıl oldu ayıptır la bi dsg salın şunlara
Karılar kızlar çoksel ya. Şimdi size soru. Ukraynalı mi Işviçreli mi? Yada İtalyanlar mı? Ukraynalı kızımız pek hanım hanımcık. İsviçreli ise konuşkan ve aynı sınıftayız ama fransız dallamalari ile takılıyor çünkü kız 3 dil biliyomus. Tek türk benim zaten kendimi ortadoğu temsilcisi gibi hissediyom yahuKarı kız çek. Orda da mı araba![]()
Hamama giren terler valla yapacak bişey yok şimdiden kolay gelsin. Bu arada Ç Serisi yakında makyajlanacak biraz vaktiniz varsa onu bekleyin derim
.
Oo o zamana tahminimce makyajlı versiyon gelirTabii tabii, 2018 ortasına kadar vaktimiz var.
Accenttin 4 hopörlörü vardı 2 si bozuktu sorun yokBerbat ötesi hoparlörleri var![]()
Sanırım fiyatları eniştesinden duydu
Dümeni isviçreliye çevir ukraynalıdanda gölgeni esirgeme. kendini ezdirme gerektiği yerde vur masaya!Karılar kızlar çoksel ya. Şimdi size soru. Ukraynalı mi Işviçreli mi? Yada İtalyanlar mı? Ukraynalı kızımız pek hanım hanımcık. İsviçreli ise konuşkan ve aynı sınıftayız ama fransız dallamalari ile takılıyor çünkü kız 3 dil biliyomus. Tek türk benim zaten kendimi ortadoğu temsilcisi gibi hissediyom yahuherkes ispanyolca itlaynaca ve fransızca konusuyo ben ingilizce
.
Valla ukraynalı çok hoşuma gidiyor ama isviçreli de cokselUkraynalı güzelse yürü gitsin. Senin gonlun hangisinden yana?
Bana kalırsa toplu yürü garantiye alırsın,birisi düşecek illa kiValla ukraynalı çok hoşuma gidiyor ama isviçreli de cokselilk hangisi denk gelirse kolayda olursa ben ona yürüyeyim
. Ama fransız erkekleri yüzünden ukraynaliyi tercih edecem gibi duruyor.