E91 SW Manuel 3.20D İtalyanooAbi özür dilerim konuyu bilmiyorum araba ne? Motoru ne? Ülke ne?
350 inanılmaz uygun
E91 SW Manuel 3.20D İtalyanooAbi özür dilerim konuyu bilmiyorum araba ne? Motoru ne? Ülke ne?
350 inanılmaz uygun
Zincir yok mu omlarda yaE91 SW Manuel 3.20D İtalyanoo
Kronik sorunlu motordan abi sanırımZincir yok mu omlarda ya
ya şimdi araç sahibinin gözü önünde şey yapmayalım Olur öyle kronik sorunları kajsjshahahaKronik sorunlu motordan abi sanırım
2008 320d. Türkiyede ne kadar tutar bunlar?Abi özür dilerim konuyu bilmiyorum araba ne? Motoru ne? Ülke ne?
350 inanılmaz uygun
Gelişim var dedim tam anlamıyla eskisi gibi demedim vectra c,senin süleymen,astra g ile alt yapı kalitesi ile şuanki arabalarının arasında fark yok mu sence [/QUOTE]Mekanik bir şekilde hal oluyor elektrik için yapılacak bir şeyde yok
[QUOTE="berkertekin,
Evet, o benim
cilginsinanfiestayicosturuyor.mpegOTOPARKCOM_FIESTA_IFSA_REKLAMSIZIZLE.mp4.mav
TR'de arabayı rehin alırlar knk2008 320d. Türkiyede ne kadar tutar bunlar?
Orda ucuz ya söyle abi ne varsa jansjsya şimdi araç sahibinin gözü önünde şey yapmayalım Olur öyle kronik sorunları kajsjshahaha
60-70 arasi muhtemelen, bi ara E91 gormustum sahibinden'de2008 320d. Türkiyede ne kadar tutar bunlar?
177 likte var mı sorun?Kronik sorunlu motordan abi sanırım
Bir ara bizimkinin aynısı vardı o da manuel 75 e satıyordu km de aynıydı.60-70 arasi muhtemelen, bi ara E91 gormustum sahibinden'de
Kronik zincir sorunu var diye biliyorum ben ama başka bişeyi varmı?Var var
Tekeri kopması büyük talihsizlikmiş cidden hangi model ve ne zaman olmuş. Mesela bundan bir kaç yıl önce c4 picasso nun lastikleri değişirken servis bir tane bijonu takmayı unutmuş öyle bir hata olmuş. Ben taş gibi olduğunu söylemiyor. Dekra,consumer reports gibi firmalar söylüyor ben mesela yıllardır telefonda xperia serisi kullanıyorum ondan da en son aldığım xperia m5 mikrofon sıkıntısı dışında (sanırım yazılımlık) bir şey yaşamadım baya da memnumdun ama benden görüp xperia alanların bir kaçında sorun çıktı. Şimdi vebai niye bana veya sana kalsın ki sonuçta teknoloji şans işi. Opele neden kendini geliştirdi diyorum çünkü vectra ciddi anlamda kütük gibi bir araba o dönemki opeller genel olarak öyle ama yeni nesildeki zafira ve insignia,astra k kullandım eksikleri olduğu aşikar ama o eski arabalarla hiç bir alakası yok. Mesela zafira bana alt yapı olarak o kadar güven verdi ki esp kapatıp yanlamaya çalıştığım oldu. Ama aynı dönemde çıkan c4 picasso da o güvenin alakası yok. Eksikleri yok mu tabikide var sorsan bir sürü söylerim ama kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum da.Şimdikilere güvenim hiç yok. O zamankilerin ne olduğu belli en azından Şimdi taş gibi diyorsun, tekeri kopuyor. Ben alıp binmem, kimseye de al deyip o vebalin altına girmem açık söyleyeyim. Başımıza gelenlerden sonra kimselere yeni Opel aldırmıyorum. Geçen ailemizde bir ferde markanın adını zikrettim, benden daha keskin çıktı bu konuda mahcup oldum
Berbat ötesi hoparlörleri varKronik zincir sorunu var diye biliyorum ben ama başka bişeyi varmı?
Valla bende arkadaşım C200d bakıyor yani opsiyonlar birini ekliyorum diğeri iptal oluyor falan çok karışık. Fiyatlarda malumBu konfigüratörler ne karışık yav.
C220d Exclusive'e talibiz lakin anlayamadığım bir şey var.
Arabada ACC var lakin 0 km'ye kadar durup el gazıyla kalkmıyor. Onun için DISTRONIC PLUS gerekiyormuş, gel gör ki konfigüratör'de iki tane DISTRONIC PLUS opsiyonu var. Birisi 6000 TL küsür, diğeri 13.000 TL küsür. İki opsiyonda eklendiğinde arabada bulunan ACC'yi kaldırıyor, bu da sanki bana 0 km'ye kadar durabiliyor anlamına geliyor lakin kesin bir bilgi yok. 13.000 TL'liği eklediğimde kör noktasından direksiyon yardımcısına her şey ekleniyor.
Ama tam emin olamadım kafam karıştı, bilen var mıdır acep ?
En güzeli gidip bayiye satış temsilcisi ile konfigüre etmek valla .Bu konfigüratörler ne karışık yav.
C220d Exclusive'e talibiz lakin anlayamadığım bir şey var.
Arabada ACC var lakin 0 km'ye kadar durup el gazıyla kalkmıyor. Onun için DISTRONIC PLUS gerekiyormuş, gel gör ki konfigüratör'de iki tane DISTRONIC PLUS opsiyonu var. Birisi 6000 TL küsür, diğeri 13.000 TL küsür. İki opsiyonda eklendiğinde arabada bulunan ACC'yi kaldırıyor, bu da sanki bana 0 km'ye kadar durabiliyor anlamına geliyor lakin kesin bir bilgi yok. 13.000 TL'liği eklediğimde kör noktasından direksiyon yardımcısına her şey ekleniyor.
Ama tam emin olamadım kafam karıştı, bilen var mıdır acep ?
Evet, yinede bir fikir sahibi olmak isteyince peder bey dinletemedimEn güzeli gidip bayiye satış temsilcisi ile konfigüre etmek valla .
Koltuk opsiyonu 24 bin TL'cik he aman diyim el falan çarparEvet, yinede bir fikir sahibi olmak isteyince peder bey dinletemedim
Artık yarın gidince karnımız ağırarak çıkarız