Ne güzel açıkladın be abi
yetinmeyi bileceğsunnnnn
Ne güzel açıkladın be abi
slm abilerin gülü napıyosun alo alo alo canoZirvedeyim canım ben uzunum biliyosun
Çekmiyor galiba tünele girdio orhana öyle bi gıcık oluyorum ki knk sorma
slm abilerin gülü napıyosun alo alo alo cano
1:90Zirvedeyim canım ben uzunum biliyosun
o orhana öyle bi gıcık oluyorum ki knk sorma
slm abilerin gülü napıyosun alo alo alo cano
Yasin bana gucci ayakkabı aldı sizin dünyadan haberiniz yok
Yasin Aygün adamdır
abi sen delisin ya sana benden süper kombolu orhan abi sevgisi <3<3asdfjhasdlfjasdlfg olm orhan abine olan sevgini anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. bi bize yapmadın şöle jestler
inanmayın ben ayakkabı falan almadım şoförüme aldırdım rica ederim abiNeyse bi kac güne yasinciğimin aldığı ayakkabı ile foto atarım ben kendisine cok tesekkur ediyorum ayakkabi için
abi sen delisin ya sana benden süper kombolu orhan abi sevgisi <3<3
inanmayın ben ayakkabı falan almadım şoförüme aldırdım rica ederim abi
hesabını kontrol et bizde sevginin sınırı yokdaha önce rastlamadım böyle bi sevgiye, yanlış anlamam inşşşşşşş
yok abi ya şaka yapıyorum bakma sen ona zenginliğini örtbas etmek için uyduruyo gucciyi görüp vay zengin diyene hediye ya dicek yine fakir ayakları yaniforumun 4ncü zengini yasin beyi alkışlayalımmmmm
Noyan sinan ile buluşma felan isimli video yapmiş..
Baktim 15 da niye var yok sinan..
Ya bende izleyelim dedim Sinan koç var denilince ama hiç göstermeseymiş daha iyiymis
Her zaman.hayat bazen gerçekten çok zor be abi
Kardeşim onca pisliğin içinde umarım karşına hep böyle şeyler çıkar.Beyler bu istanbul işi enteresan geçiyor önce kuzey kampüste deniz tekini gördüm, bugün de çengelköyde aziz yıldırımı gördüm