Hee evet, uzun süre kullanım ve dayanıklılık hususunda benim de şüphelerim var. 1.5 ecoboost için belki hacimden kaynaklı bir zorlanma pek olmaz ama 1.0 motorlardan pek ümitli değilim yüksek km'leri sağlıklı şekilde görebilme açısından.
Ben yandan konuya dahil oldum ama, Focus'ta 1.0eb deneyimleme imkanım oldu. Direk olarak 1.6 atmosferik motoru karşılıyor. Belki şehir içi dur kalk trafikte tüketim avantajı olabilir. Onun dışında çekişi gidişi 1.6 atmosferiğe çok yakın.
İşte bu kilit soru Bunun olumlu cevabını aldığım an yüzümü Ecoboost'a çevirebilirim.
Vallahi 1.0 motorları hacimsel anlamda, güç değil, hacimsel anlamda yetersiz bulduğum için kullanım tarzı yüksek km'leri görmek açısından çok önemli diye düşünüyorum. 200 bin km'leri sorunsuz görebilir mi ? Açıkçası zor gibi duruyor.Ben yandan konuya dahil oldum ama, Focus'ta 1.0eb deneyimleme imkanım oldu. Direk olarak 1.6 atmosferik motoru karşılıyor. Belki şehir içi dur kalk trafikte tüketim avantajı olabilir. Onun dışında çekişi gidişi 1.6 atmosferiğe çok yakın.
İşte bu kilit soru Bunun olumlu cevabını aldığım an yüzümü Ecoboost'a çevirebilirim.
Kanka bana birsürü şey lazım ya
Zannedersem tek eksiğin kalmış...=)Kanka bana birsürü şey lazım ya
Değiştirebiliyorsunuz. İstediğiniz özel bi plaka varsa da bi miktar nakit ile çözebiliyosunuz işte
Bana da birçok şey lazım, birçok şey istiyorum ama para yokKanka bana birsürü şey lazım ya
Olm cok yorgunumşekeri fazla gelmemiştir umarım çayın
Olm cok yorgunum
Olm cok yorgunum
Bugün yaptığım yolculuğun bu saatte verdiği Google maps süresi.ben de lan.......
hayat bazen gerçekten çok zor be abiBugün yaptığım yolculuğun bu saatte verdiği Google maps süresi.
Ekli dosyayı görüntüle 9332
Biraz gerginim.
Genel olarak zor olarak değerlendirilebilecek bir hayatı yaşadığım doğrudur.hayat bazen gerçekten çok zor be abi
Abi Alf seni bozdu , onceden bisikletle cikardin tepeye simdi kullaniyormusun bilmem ...hacıdayı spor salonunu bıraktım falan evet ama onun harici diyete devam, son bildiğin halimden sonra bi 5 kilo verdim
Abi Alf seni bozdu , onceden bisikletle cikardin tepeye simdi kullaniyormusun bilmem ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan ben de bayagi zayıfladim lan en son tartıya 3 hafta önce falan çıktım 88 olmuşum
Zirvedeyim canım ben uzunum biliyosunboy kaçtı anam?
Zirvedeyim canım ben uzunum biliyosun
Ne güzel açıkladın be abiZannedersem tek eksiğin kalmış...=)