Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de caddynin 60bin bakımına 834 lira demişler ön-arka fren balatası değişimi de 750 lira. Fiyatlara işçilik de dahil ama aklım gitti nasıl fiyat bunlar? Hadi bakım biraz daha normal geliyor da balata değişim çok damarlıymış.
 
  • Beğeni
Tepkiler: TheAMG56
Günaydın, iyi pazarlar ahali
tenor.gif
 
8:40 tan 12 ye kadar bisiklet surdum .

İlk 12km izmit sehir ici Lassa , İzmit Belediyesi , Kobidos takımlarının bisikletçileri ile benim gibi halktan yaklasik 40-50 kisiydik . Geri kalan 30km ise Yuvacık baraj yolu tek basima gittim , kondisyonum fena olmamasina ragmen çıkamadığım bisikleti ittirerek goturdugum yerler oldu .
Daha once bir defa gitmeye teşebbüs etmiştim 4-5 km kala pes etmiştim . Ondan sonra hirs yaptim nerede bayir gorsem yüksek vitesle tirmaniyordum faydasi olmuş .

42km Allah bereket versin :) Birdahaki hafta sonu daha kapsamlı bir tur dusunuyorum .
1d7da027ba29217f76e6a5915109079f.jpg
a356f41ee6d1665f66343cdf5f92400d.jpg
b6cc4289ccfa9cf585b2366fbf774f5a.jpg


Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Youtube Trendlerden tiksiniyorum.
Direk youtube turkiye çöp.
Biri birsey yapar ertesi gun hepsi hurra kostur kostur benzerini yap.
Bir eleman muzik videosu yapar hurra ben onu izlerken kendimi kameraya cekeyip tepkimi gostereyim diyor andaval bakislarini kim neden merak etsin be aptal ?
Bazi oyun kanallarinin belirli bir cekim sirasi var . Her hafta suna tepki buna challange soyle komik anlar vs. boyle seyleri zevk aldiklari icin degil sirf para kazanmak icin bunu yapiyorlar bu yuzdende aptal sapan videolar turedi.
Bazi kanallar var 35 yasindaki adam ornegin hergun aliyor yanina yaverini hergun ayni hikaye taklaya geldin aldin mi boruyu gibi salak sapan laflarla 7 24 minecraft cekebiliyor utanmadan.cunku adamin yeni oyun alma ihtiyaci yok neden izleyici kitlesi belli 10 15 yas zaten niye kassin kendini hergun parasini sayiyor ayni hikaye ile.
Ben artik azicik turk kanallari ve belirli yabanci yayincilar icin youtube, geri kalan zamanda twitch e bakiyorum cunku bu sacma sapan yas kitlesi youtube u bitirdi.
 
Doktor nedir?
Tababet yapan kişiye doktor denir.
Doktorun en önemli görevi insan sağlığını korumak ve bozulmuş sağlığı düzeltmeye çalışmaktır. Bu amaçla doktor yer yüzünde var olan tüm hastalık durumlarının ve bunların tedavilerinin öğretildiği bir eğitimden geçer. Bu eğitim sırasında insan vücudunu ve çalışma prensiplerini öğrenir. Hastalıkları önlemek ve tedavi etmek amacıyla çalışan meslek grubudur. Doktorluk kutsal bir meslek olarak görülür.
Açılın ben tababet yapan kişiyim!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...