Herkese iyi pazarlar
Cehaletimi mazur görün de, bu adam ne yapıyor sorması ayıp?
Sanki lastiğe yama yapıyor gibi.Herkese iyi pazarlar
Şükür diyelim kardeşim. Buna da şükür.Mutlu pazarlar abi. İyi misin nasılsın? Tedaviler işe yarıyor mu?
Abi ne arabası giymeye donum yok nsnfmsmfmKorkuyorum mustafa senden.. Sana İstanbul için araba alınmıyor mu
İnanır mısın, ilk aşkım bana tekmeyi bastıktan sonra amcamla dertleştiğimde o da bana aynı şeyi söylemişti. '' En zeki kadın en aptal erkeğin zekasına sahiptir. Tamam anamız bacımız ama maldırlar yani. '' gibisinden bir cümle kurmuştu. O gün ve bugün görüp işittiklerim yüzünden erkekliğimden utanıyorum. Kadınların dünya üzerinde ne kadar değerli olduğunu anlamamış olan insanlara da yazıklar olsun.https://www.haberler.com/suudi-din-adami-kadinlar-aptal-olduklari-icin-10057989-haberi/
KADINLAR APTAL OLDUKLARI İÇİN ARABA KULLANAMAZ
aklima gelmedi degil ama cok mantiksiz. Zaten yamadan ziyade sanki kaziyor elindeki spatula ile. Arkadaki sunoco reklamina bakilirsa bu amerikada bir yaris pisti olma ihtimali yuksek, @sinan isin ehline bir soralim dedik, nedir bu acep?Herkese iyi pazarlar
Lastiğin üzerini kaziyorlar.. Galiba samirımaklima gelmedi degil ama cok mantiksiz. Zaten yamadan ziyade sanki kaziyor elindeki spatula ile. Arkadaki sunoco reklamina bakilirsa bu amerikada bir yaris pisti olma ihtimali yuksek, @sinan isin ehline bir soralim dedik, nedir bu acep?
Amcan gibi düşünenlerin sayısı azımsanamayacak kadar fazla knk. Kadınlara zorbalığı dayatıyorlar kadının düşünmeye vakti bile olmuyor. Kadınlara seçme seçilme hakkı vereli daha 100 yıl olmadı. Bu konuda din, ırk, dil fark etmiyor. Çoğu yerde böyleİnanır mısın, ilk aşkım bana tekmeyi bastıktan sonra amcamla dertleştiğimde o da bana aynı şeyi söylemişti. '' En zeki kadın en aptal erkeğin zekasına sahiptir. Tamam anamız bacımız ama maldırlar yani. '' gibisinden bir cümle kurmuştu. O gün ve bugün görüp işittiklerim yüzünden erkekliğimden utanıyorum. Kadınların dünya üzerinde ne kadar değerli olduğunu anlamamış olan insanlara da yazıklar olsun.
İzledim bunu; arabayıda başından beri takip ettim de yazık etmişler motora çok drift taraftarı değilim esas wrx sti'ın arka koltukları uçurup motoru, tekerin üzerine doğru koysalardı daha hoş olabilirdi bence
Lastiğin yola tekrar devam edebilmesi ve tutunabilmesi için üstteki tabakayı temizleme işlemlerinden biriymiş hocam.Herkese iyi pazarlar
Eyw hocam. bir sey daha ogrendikLastiğin yola tekrar devam edebilmesi ve tutunabilmesi için üstteki tabakayı temizleme işlemlerinden biriymiş hocam.
Sen sordun, sayende ben de öğrendim. Yoksa hiç araştırmamıştımEyw hocam. bir sey daha ogrendik
YengenTababet Bey napıyorsunuz? Kuzenin mi yazdı noldu dasfasfsa
Saygılarımla..Yengen