Oda var ama ben Türkiye'de bi tanesini yurutemiyom 2 tanesi burda bana çarpıntı yaptırmasin şimdi .Bana kalırsa toplu yürü garantiye alırsın,birisi düşecek illa ki
Oda var ama ben Türkiye'de bi tanesini yurutemiyom 2 tanesi burda bana çarpıntı yaptırmasin şimdi .Bana kalırsa toplu yürü garantiye alırsın,birisi düşecek illa ki
İkisini de dene tarafını seç! İsviçreli zor olacaktır. Muhabbeti kur yine de. Ukraynaliya yapış. Dediklerimi yap. Onceki mesajimi hatirliyorsundurValla ukraynalı çok hoşuma gidiyor ama isviçreli de coksel ilk hangisi denk gelirse kolayda olursa ben ona yürüyeyim . Ama fransız erkekleri yüzünden ukraynaliyi tercih edecem gibi duruyor.
Bence direk A4 baksınlar hepsinden daha kullanışlı daha kaliteli ve daha konforlu. C Serisi bence o segment için biraz zayıf kalıyor 3 Serisi ise bir aile otomobili olmak için çok sportif tabii bu benim düşüncem .@Berkin bence bi 3e bakın hem daha kullanışlı hem de daha rahat
Vallaha Türkiye kısmını kıstas alma bence,şurada tatile geliyorum birkaç aylığına benim bile dengem bozuluyorOda var ama ben Türkiye'de bi tanesini yurutemiyom 2 tanesi burda bana çarpıntı yaptırmasin şimdi .
Hatırlıyorum ama ukraynalı biraz balık etli çöpçatan bir rus kız ile arkadaş oldu ve bu kız benim sınıfta ondan biraz tırsıyom kız katıl balina gibi arkadaş çok fazla hırçın duruyo aramı bozmaz inş.İkisini de dene tarafını seç! İsviçreli zor olacaktır. Muhabbeti kur yine de. Ukraynaliya yapış. Dediklerimi yap. Onceki mesajimi hatirliyorsundur
S60 çok eskidi yahu ama yenisi o zamana kadar çıkarsa bencede onu alsınlar valla şimdiden piyasayı kasıp kavuşacağı kesin gibi duruyor.Berkin Volvo al
Ben fakirim android olsa canim feda cozum bulamadimson ios
Harbiden passat,mondeo vb fiyatına çok ilginçBerkin Volvo al
işte o varKronik zincir sorunu var diye biliyorum ben ama başka bişeyi varmı?
Hatırlıyorum ama ukraynalı biraz balık etli çöpçatan bir rus kız ile arkadaş oldu ve bu kız benim sınıfta ondan biraz tırsıyom kız katıl balina gibi arkadaş çok fazla hırçın duruyo aramı bozmaz inş.
Hocam naaptın ya Gece gece bir gülümseme geldi valla yüzüme!Türkiye'de göremedim ama en azından Dublin'de görebildim. Allah'a çok şükür böyle bir şaheseri dünya gözüyle görebildim. (ön farların altına gündüz ledi takmayaydı eyiydi ama olsun buna şükür ). Rengide tam sevdiğim renk ahhh ahh .
İsteğe göre daha detaylı wallpaper olarak kullanılabilecek 1 2 fotoğraf daha atabilirim .
Allah ne verdiyse artıkın paldır küldür .Çift dikiş git yeter, gömlek gibi bir bir iliklemezsen yamuk olur kayar. Video benden hediyedir
Böyle görünce bi duraksıyosun uzun uzun kesişiyorsun vay arkadaş deyip 1 2 foto çekip arabaya dönüp dönüp baka baka uzaklaşıyorsun .Hocam naaptın ya Gece gece bir gülümseme geldi valla yüzüme!
Triger zinciri, kırıyor diye biliyorum. N47D16 kodlu motor olması lazım. Baya sorun yaşayanlar oldu o motorla, 184'lük ile sorunları hallettiler büyük oranda...Hangi zincir
Motor zinciri yahu şu triger varya hani heh o bunda kayış değil zincir.Hangi zincir
Yok yok bozmaz. Sen köprüleri sağlam kur Ukraynalı kardeşimizle. Rusla da arkadaş ol. Ne demişler, dostunu yakın düşmanını daha da yakın tut İlerleyen zamanlarda zaten ne konusuyorlarsa direk Ukraynalı kardesimizden öğrenirsin. Köprüler sağlam olsun [emoji41]Hatırlıyorum ama ukraynalı biraz balık etli çöpçatan bir rus kız ile arkadaş oldu ve bu kız benim sınıfta ondan biraz tırsıyom kız katıl balina gibi arkadaş çok fazla hırçın duruyo aramı bozmaz inş.