Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ukraynalı çok hoşuma gidiyor ama isviçreli de coksel :D:D ilk hangisi denk gelirse kolayda olursa ben ona yürüyeyim :D. Ama fransız erkekleri yüzünden ukraynaliyi tercih edecem gibi duruyor.
İkisini de dene tarafını seç! İsviçreli zor olacaktır. Muhabbeti kur yine de. Ukraynaliya yapış. Dediklerimi yap. Onceki mesajimi hatirliyorsundur ;)

Screenshot_2017-07-03-23-58-58-1.png

Böyle reklamlar görelim otoparkta ne güzel:D

İkisini de dene tarafını seç! İsviçreli zor olacaktır. Muhabbeti kur yine de. Ukraynaliya yapış. Dediklerimi yap. Onceki mesajimi hatirliyorsundur ;)
Hatırlıyorum ama ukraynalı biraz balık etli çöpçatan bir rus kız ile arkadaş oldu ve bu kız benim sınıfta ondan biraz tırsıyom kız katıl balina gibi arkadaş çok fazla hırçın duruyo aramı bozmaz inş.

Türkiye'de göremedim ama en azından Dublin'de görebildim. Allah'a çok şükür böyle bir şaheseri dünya gözüyle görebildim. (ön farların altına gündüz ledi takmayaydı eyiydi ama olsun buna şükür :D). Rengide tam sevdiğim renk ahhh ahh o_O.

İsteğe göre daha detaylı wallpaper olarak kullanılabilecek 1 2 fotoğraf daha atabilirim :rolleyes:.
Hocam naaptın ya :D Gece gece bir gülümseme geldi valla yüzüme!

Hatırlıyorum ama ukraynalı biraz balık etli çöpçatan bir rus kız ile arkadaş oldu ve bu kız benim sınıfta ondan biraz tırsıyom kız katıl balina gibi arkadaş çok fazla hırçın duruyo aramı bozmaz inş.
:D Yok yok bozmaz. Sen köprüleri sağlam kur Ukraynalı kardeşimizle. Rusla da arkadaş ol. Ne demişler, dostunu yakın düşmanını daha da yakın tut :D İlerleyen zamanlarda zaten ne konusuyorlarsa direk Ukraynalı kardesimizden öğrenirsin. Köprüler sağlam olsun [emoji41]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...