Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Audi istemiyor, sebebini bilmiyorum.

520d alıcısıydık ki sonrasında konfor istediğini söyledi, zaten son zamlarla hayal oldu. ancak 320 alabilirdik ki onuda istemiyorum dedi.

Nitekim E serisi alacaktık, yine zamlardan patates olduk. C'ye kaldık. Logoyu kaputta görmek istiyormuş. Konforlu gitmek istiyormuş. Basmayacakmış. (Bastı)

Ha tabii benzine tövbeli, aslında şu anki aracımızda benzinli lakin OTOPARK'ın incelemelerindeki yakıt tüketimlerini duyunca (hele C180'ninkisini) benzinli almam asla dedi.

:D Yok yok bozmaz. Sen köprüleri sağlam kur Ukraynalı kardeşimizle. Rusla da arkadaş ol. Ne demişler, dostunu yakın düşmanını daha da yakın tut :D İlerleyen zamanlarda zaten ne konusuyorlarsa direk Ukraynalı kardesimizden öğrenirsin. Köprüler sağlam olsun [emoji41]
Umarım bu tarz bi işin sonu burda bile hüsran olmaz valla yeter da artık pes edecem :(:(:mad:.

520d alıcısıydık ki sonrasında konfor istediğini söyledi, zaten son zamlarla hayal oldu. ancak 320 alabilirdik ki onuda istemiyorum dedi.

Nitekim E serisi alacaktık, yine zamlardan patates olduk. C'ye kaldık. Logoyu kaputta görmek istiyormuş. Konforlu gitmek istiyormuş. Basmayacakmış. (Bastı)
Baba yan veriyor galiba :D:D - 525d Verelim ?

Edit: Buradan Sinan ve Muhip abilerime selam olsun...

Ha tabii benzine tövbeli, aslında şu anki aracımızda benzinli lakin OTOPARK'ın incelemelerindeki yakıt tüketimlerini duyunca (hele C180'ninkisini) benzinli almam asla dedi.
O zaman Superb verelim abim hatta 2.0 TSI bakalım 280 beygir falan deli gider ve konforluda :D:D.

O zaman Superb verelim abim hatta 2.0 TSI bakalım 280 beygir falan deli gider ve konforluda :D:D.
VW-SKODA hayatta istemez :D O otomatik istiyor, ve DSG 10.000'i göremeden patlar. İnanılmaz hor kullanıyor. Öyle böyle değil yani.

Aslında Octavia'ya bayılmıştı lakin biraz ikinci elini düşünüyorum diyor.

Baba yan veriyor galiba :D:D - 525d Verelim ?

Edit: Buradan Sinan ve Muhip abilerime selam olsun...
Şu anda yeterince artistik kullanıyor önden çekerle. ESP filan devre dışı duymasın. Biraz alışırsa yapar, şaşırtmaz yani.

530i de bakabilirsiniz dizel şart değilse

Bu konfigüratörler ne karışık yav.

C220d Exclusive'e talibiz lakin anlayamadığım bir şey var

Arabada ACC var lakin 0 km'ye kadar durup el gazıyla kalkmıyor. Onun için DISTRONIC PLUS gerekiyormuş, gel gör ki konfigüratör'de iki tane DISTRONIC PLUS opsiyonu var. Birisi 6000 TL küsür, diğeri 13.000 TL küsür. İki opsiyonda eklendiğinde arabada bulunan ACC'yi kaldırıyor, bu da sanki bana 0 km'ye kadar durabiliyor anlamına geliyor lakin kesin bir bilgi yok. 13.000 TL'liği eklediğimde kör noktasından direksiyon yardımcısına her şey ekleniyor.

Ama tam emin olamadım kafam karıştı, bilen var mıdır acep ?

yav ne c220'si sana bmw alacağdık

Senin dediğin V kayışı olabilir mi ?
Ben de onu düşünüyom şuan acaba usta anlattı da babam yanlış mı anladı. Şimdi araştırdım zincirmiş o da zincir sesi yapınca değişmesi gerekiyormuş vs vs. Ben onu araştırayım iyice büyük iht V kayışı değişti ama triger ne durumda bilmiyom.

Ben de onu düşünüyom şuan acaba usta anlattı da babam yanlış mı anladı. Şimdi araştırdım zincirmiş o da zincir sesi yapınca değişmesi gerekiyormuş vs vs. Ben onu araştırayım iyice büyük iht V kayışı değişti ama triger ne durumda bilmiyom.
100 binde gidiyor genelde onlar, belki de değişmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...